παρακαλώ περιμένετε...

Φιλάρες και φίλες, Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους !! ;)

  • CAON @ 03.10.2007 15:44
    Thnx, Φίλη μου Happy Cloud !! Νά σαι καλά !
  • CAON @ 03.10.2007 15:51
    Για μένα, ως Φυλή ζωδίου, είστε από αυτές που με κάνουν και αισθάνομαι -ουλάχιστον-πολύ βολικά και σαν στο σπίτι μου,και με γεμίζει θετικότητα και δύναμη -δεν ξέρω "πώς", αλλά, -στον λόγο μου δλδ-, αυτό νοιώθω πάντως πάντοτε εδώ. Και το λέω αυτό: πέραν του ότι συμπαθώ πολύ το Ζώδιο αυτό (..ίσως γιατί οι καλύτεροί και οι πιο αξιαγάπητοι μου φίλοι στο παρελθόν, αλλά και τώρα ακόμη, ήταν και είναι Κριοί ! ).
  • CAON @ 03.10.2007 15:51
    ...Εντωμεταξύ, θα πω κάτι τώρα που μου ήρθε, και ίσως όντως να μην είναι τυχαίο: λες να "παίζει" ρόλο το ότι έχω γεννηθεί την ημέρα του Κριού (Τρίτη) ?? (Μακάρι να "παίζει" ρόλο αυτό πάντως.. Δεν ξέρω..). Φιλιά πολλά !
  • CAON @ 03.10.2007 15:52
    Επίσης, και σε σένα Φίλη μου Happy Cloud το ίδιο από καρδιάς μου ! C YA!
  • CAON @ 03.10.2007 16:12
    ʼαααπ! Νάτοοοοο! (Yes!) Μάλλον "παίζει" ρόλο τελικά αυτό. Να είσαι καλά πάντως, γιατί, να είμαι ειλικρινής, αν και -υποτίθεταθι- γνωρίζω πολλά για τα ζώδια αυτό με την μέρα πάντω, δεν το ήξερα τόσο καλά (δλδ, ως προς το τι περίπου σημαίνει). Ευτυχώς, καλό αυτό. Αν και, να σου πω την "αμαρτία" μου αυτό το II που έχω μάλλον (99,9% πιθανότητα δλδ) για ωροσκόπο, ξέρω καλά ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Ευτυχώς, τουλάχιστον δεν μου υπερισχύει στον χάρτη. Πάντως, για εσάς τους Κριούς έχω να λέω (κι από παλιότερα ακόμα) τα ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΛΌΓΙΑ. Έχετε ουκ ολίγα θετικά και ελκυστικά (..yes yes!) χαρακτηριστικά πάνω σας, με πρώτο και καλύτερο, κατ εμέ, την de facto ευθύτητα σας ! Για τα δεδομένα τα δικά μου, δηλαδή, είστε τουλάιχστον αξιολάτρευτοι και ξηγημένοι! Να είστε πάντα καλά ! Φιλιά !
  • CAON @ 03.10.2007 16:16
    Είμαι "περίπτωση" (αυτό πια να λέγεται..). Βιάτηκα και τα "μπουρδούλκωσα" λίγο again *αν και -υποτίθεται- γνωρίζω πολλά για το ζώδιο αυτό (Κριός) με την μέρα πάντως, δεν το ήξερα τόσο καλά (δλδ, ως προς το τι περίπου σημαίνει). Συγνώμη πάντως γι αυτό το λάθος μου.
  • CAON @ 03.10.2007 16:23
    Συγνώμη, δλδ...... ΔΕΝ λέει σχεδόν κανένας καλό λόγο (πώωωω-πώωωωω.. Φίλη μου Happy Cloud, λοιπόν.... οφείλω να παραδεχτώ πως ή είμαι τελείως άσχετος δλδ, ή έχω χάσει πάμπολλα επεισόδια τελικά -το λέω δλδ! -Και, ειλικρινά, χίλαι συγνώμη γι αυτό). Αν σου πω πως όταν είδα να μου το λες αυτό τώρα (ότι δλδ κανένας ΔΕΝ έχει πει καλό λόγο για εσάς τους Κριούς -πράγμα που, εντάξει, δεν μπορώ να αποκλείσω αλλά δεν μπορώ και να σιγουρευτώ γενικότερα) εμένα μου έρθε λίγο... αλά "καμπάνα" στο δόξα πατρί αυτό !! ....Συγνώμη, δηλαδή... κανείς δεν διάκρινε, έως τώρα δλδ, το πόσο άξιοι και αγαπητοί είστε ?? -Προσωπικά, εύχομαι να ΜΗΝ ισχύει αυτό εδώ το τελευταίο που είπα (ότι δε σας έχει αναγνωρίσει τα ΟΥΚ ΟΛΊΓΑ θετικά σας κανείς) γιατί, αν ναι, τότε σίγουρα δεν πάμε και πολύ καλά τελικά και, πρώτιστα κι απ όλα, κάποιοι μάλλον ΔΕΝ ψυχολογούν, δεν γννωρίζουν τι θα πει φιλία (βλέπε και ΚΡΙΌΣ γι αυτό) και ΔΕΝ -κανουν, γι αυτούς, τον κόπο- να "εμβαθύνουν" περισσότερο στο τι εστί ΚΡΙΌΣ. (Λυπάμαι πραγματικά γι αυτά τα άτομα btw).Συγνώμη για το "κατεβατό" μου πάντως, αλλά ήθελα πολύ να τα πω (κάποτε έστω) αυτά εδώ.
  • CAON @ 03.10.2007 16:24
    Φίλη μου Aries81 καλό μεσημέρι !! Δεν ξέρω. Μου φαίενται... μάλλον της Αφροδίτης πάντως (αν δεν κάνω και λάθος δλδ).
  • CAON @ 03.10.2007 16:27
    Πολύ σωστή σε βρίσκω, Φίλη μου Happy !! Η Τετάρτη, όντως, και απ ότι ξέρω κι εγώ, είναι όντως του Ερμή. Αυτό δλδ είναι de facto και το ξέρω πολύ καλά.
  • CAON @ 03.10.2007 16:28
    Να ξέρετε, ότι σε κάθε περίπτωση έχετε, όχι απλώς έναν πιστό φίλο (εμένα), αλλά και έναν θερμό σας υποστιρικτή σας -σας το λέω αυτό... τουλάχιστον στον λόγο μου δλδ !
  • CAON @ 03.10.2007 16:29
    Και ντρέπομαι που το λέω στα λόγια εδώ μόνο. Αλλά θα το αποδείξω όμως με κάθε ευκαιρία αυτό που λέω.
  • Eria @ 03.10.2007 16:34
    epitelous na kai kapoios pou mas ektima, pou mas exoun oloi stou koukou to simadi!!!!! loipon caon se simpatho dio fores giati anoikeis sto zodio tou oroskopou mou!
  • CAON @ 03.10.2007 16:39
    Φίλη Hppy Cloud.... όποιοι το είπανε, για μένα: για την γνώμη δλδ, είναι άκρως ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΊ τύποι, ΔΕΝ ψυχολογούν καθόλου και τίποτα απολύτως, και -στην τελική- καθ όπως φαίνεται ΔΕΝ ΔΊΝΟΥΝ ΔΕΚΆΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΉ για τον -όποιον- διπλανό τους (...ΣΕ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΆΣ -αυ΄το ΤΟ ΞΈΡΩ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ δλδ ! ) -κυρίως με την έννοια ότι, δείχνουν ολόκαθαρά ότι, είναι άκρως.... ΠΑΡΤΆΚΗΔΕΣ και ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΊ. Και, ναισ ου πω.... είναι μάλλον τελεώις αδύναμοι χαρακτήρες, μιάς που το έχουν κάνει "παντιέρα" τους όπως και φαίνεται αυτό: το να παρεξηγούν με το... φύσημα του αέρα τον κάθε έναν, και πόσο μάλλον αν είναι ΆΚΡΩΣ ΞΗΓΗΜΈΝΟΣ και ΆΝΘΡΩΠΟΣ (κυριολεκτώ!) με ΚΑΡΔΙΆ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΉ ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ όπως είστε -για μένα-, πρώτιστα κι απ όλα, εσείς οι ΚΡΙΟΊ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι α) Μιάς και δεν γίνεται τίποτα άλλο να αλλάξει η εξωφρενική στενομυαλιά τους κιόλας, απλώς παράβλεψέ τους τελείως τους συκγκεριμένους αυτούς, και β).... έ ρε !!!!! ...Και "πετύχω" ΕΓΏ κανέναν να λέει κάτι τέτοιο... Έ ΡΕ !!!! Ουέ κι αλίμονό του τότε !! Την έχει "κάτσει" την βάρκα κανονικά τότε !!!! Άσε....
  • Eria @ 03.10.2007 16:44
    happy piase vre mia sampania na to kerasoume to paidi
  • Eria @ 03.10.2007 16:46
    ego exo na po gia tous stoxous... kai ti egine diladi an afisoume ena stoxo????????????? mas apagoreuei kaneis na allaksoume gnomi??????? tetoia stenomialia ston kosmo poia???????
  • CAON @ 03.10.2007 16:46
    Ακριβώς, Φίλη μου Eria ! Ειλικρινά thnx από καρδιάς μου btw! Και, ..το ζώον εγώ, δεν είχα πρεφαριστεί καθόλου το "τι" περίπου "παίζει" τόσες εβδομάδες -αν όχι μήνες δλδ, εδώ..... άααααα.... σην μπούκα σας έχουν, έτσι ?? Ευχαριστώ που μου το είπατε: θα έχω τον νού μου. Count on me on that !! Δεν χρειάζεται να ακούσω τίποτ άλλο... εντάξει.... αυτό που μου είπατε (πέραν ότι το θεωρώ άκρως υποκειμενικό και τουλάχιστον ηλίθιο δλδ..) εμένα με έχει τσαντίσει, γιατί είναι ότι πιο ʼΔΙΚΟ έχω ακούσει στην ζωή μου έως τώρα -και πόσο μάλλον για άτομα δλδ που ΑΞΊΖΟΥΝ ΠʼΡΑ ΠΟΛΛʼ (ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ δλδ) όπως είστε εσείς οι Κριοί. (Συγνώμη, ΔΕΝ το λεώ για να σας "πορώσω" με αυτά που λέω, αλλά αυτή είναι, όντως, η ΑΛΉΘΕΙΑ: είναι ΑΔΙΚΙΊΑ.... ΚΑΘΑΡΉ ΑΔΙΚΊΑ αυτό που λέγεται για εσάς δλδ !! ). Μην φοβού καθόλου ! Θα έχω τον νου μου πάντως.
  • Eria @ 03.10.2007 16:47
    sinithos auta pou exo sto mialo mou kai san stoxous ta petixaino alla na mas katigorei kapoios epeidi allazoume gnomi i stoxo to theoro anikousto
  • CAON @ 03.10.2007 16:50
    Κι εγώ είμαι έτσι: δλδ, συχνά λέω ότι σκέφτομαι κι εγώ, αλλά και όχι πάντα (αν και αυτό το ευθείο, το θεωρώ ότι καλύτερο, ότι ΠΡΟΝΝΟΗΤΙΚΌΤΕΡΟ και ότι πιο ΥΓΙΈΣ μπορεί να υπάρχει στον χαρακτήρα σε ένα άνθρωπο). Αυτό να λέγεται !! Το λέω α-συ-ζή-τή-τί πάντως !! ;0
  • Eria @ 03.10.2007 16:51
    :***************** happy
  • Eria @ 03.10.2007 16:52
    ma re paidia auto einai to zori tous oti tous les kati sta moutra
  • Eria @ 03.10.2007 16:53
    den antexoun paidi mou tin ilikrinia, kati pathainoun otan akoun alitheies san na daimonizontai
  • Eria @ 03.10.2007 16:54
    pou eisai moro mou esi? :****************************
  • CAON @ 03.10.2007 16:57
    Ξέχασα να πω από κεκτημένη μου ταχύτητα -και λάθος μου- ότι συνήθως (7-8 φορές στις 10) το ακολουθώ αυτό: δλδ, λέω ότι σκέφτομαι ΧΩΡΊΣ, εννοείται, να υπολογίζω το "πώς" θα χτυπήσει στον άλλον (και χωρίς να σημαίνει ότι -πχ- τον προσβάλλω ή κάτι τέτοιο -κάθε άλλο δλδ!) -μου αρκεί που είμαι, τουλάχιστον, ευθύς και ξηγημένος με τον τρόπο μου αυτόν.Και τυο "ευτυχώς" στην φάση μου είναι το ότι αυτό ειδικά το συνηθίζω. Και, ειλικρινά.... ποτέ μου δεν μου έχει βγει σε κακό αυτό -πιο πολύ με εκτιμήσανε. Να ένας λόγος για να αποδείξω πόσο πολύ επιφαενειακοί και από χαρακτήρως τους -τουλάχιστον..- αδύναμοι ...μα αδύναμοι όμως!< είναι όσοι -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- σας έχουν στην "μπούκα" βρίσκοντας -ανεδαφικά, αψυχολόγητα και παράλογα- πατήματα στο πουθενά -και απτο πουθενά, ως συνήθως, δλδ- για να σας κατηγορήσουν (...εννοείται και εξυπακούεται: λίαν επιεικώς.... ΤΕΛΊΕΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΊΩΣ ʼΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΛΌΓΟ ΒʼΣΙΜΟ !!!). Dont φοβού καθόλου πάαντως !! Είμαι κι εγώ εδώ... !
  • Eria @ 03.10.2007 16:57
    oneira glika kouklitsa mou
  • Eria @ 03.10.2007 17:00
    paides prepei na tin kano sas filo sta moutra
  • CAON @ 03.10.2007 17:00
    Παιδιά, συγνώμη. I know... Τό "χεσα" τελείως κι εγώ και πάλι με το "κατεβατό" μου. Χίλια συγνώμη γι αυτό. Nevermind πάντως !
  • CAON @ 03.10.2007 17:01
    ʼ, όκευ τότε. ************ !! Καλό απόγευμα ! C YA !
  • CAON @ 03.10.2007 17:21
    Επίσης, φίλη μου Aries81 !! Πολλά πολλά φιλιά και καλή ξεκούραση !! Το ίδιο εύχομαι και σε σας Φίλες μου Eria και Happy Cloud ! Να είστε καλά, γιατί μου δώσατε θετικότητα και ώθηση για την υπόλοιπη μου -όχι μέρα, αλλά- εβδομάδα τουλάχιστον. Να σας εκμυστρευτώ και κάτι (γιατί νοιώθω τουλάχιστον και μπεσάτα υπόχρεος απέναντί σας): Είναι η πρώτη φορά, στην ΖΩΉ ΜΟΥ δλδ, που βλέπω ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ανθρώπους (εσάς δλδ ), όχι απλώς να μου βγάζουν Ειλικρίνεια.... αλλά να με κάνουν να νοιώθω λες και μιλάω στην μητέρα μου -ως πχ. Αυτό που έλεγα και πριν: είστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ με ΕΙΛΚΡΙΝΉ ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ και -ασυζητητί..- γνήσια πολύ της ΦΙΛΊΑΣ άνθρωποι. Παιδιά, αξιαγαπητοί μου ομοϊδεάτες (μιάς και -τουλάχιστον- συμφωνούμε σε πάρα πολλά), σας εύχομαι ολοόψυχα και από καρδιάς μου ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ και ΣΎΝΤΟΜΑ πάντως !!
  • CAON @ 03.10.2007 17:25
    Να ξέρετε ότι σας νοιώθω σαν αδέρφια μου και όχι άδικα ή τυχαία: είστε ʼΚΡΩΣ ΞΗΓΗΜΈΝΟΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΊ και ΔΥΝΑΤΟΊ χαρακτήρες. Και, για μένα, είστε άλλο τόσο ΦΊΛΟΙ μου ! Από μένα έχετε την αγάπη μου και την εκτίμησή μου ! :********** C YA SOON !

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...