παρακαλώ περιμένετε...

καλημερες!

  • moisture666 @ 04.03.2015 12:12
    Το αντίθετο.
    Οι φωτιές διακρίνονται για την εντιμότητα τους.
    Κοιτα αν ο/η συγκεκριμένος/η λεων εχει καποια δύσκολη οψη με ερμη κ δια ή δια με ποσειδωνα ή έντονο ποσειδωνα που προσβαλλεται ή...(υπαρχουν κ αλλες οψεις).
    Δωσε χαρτη του "ψεύτη"...ΑΝ θελεις!!!
  • ManosTS @ 04.03.2015 13:46
    Μην ακους τι γραφει το σουργελο απο κατω ανηκει σε ειδικη καστα λαμογιων
    της αστρολογιας η απαντηση ειναι ΝΑΙ οι λεοντες ειναι και ψευτες και συνηθως καβαλημενα
    καλαμια αλλα οχι ολοι φυσικα και αυτο ειναι στις γενικες τασεις τους
  • evekrios @ 04.03.2015 16:41
    Παιδιά οτι χάρτη κ να κάνω η κάνουμε κ γω εκεί εχω καταλήξει το ψεμα κ το παραμύθι δ υπάρχει όχι τόσο σε γυναίκες αλλα σε άντρες πολυ!!!...μανο ευχαριστώ ....κ μια γνώμη για τις γυναίκες αιγόκερους..
  • iridaKapa @ 04.03.2015 18:14
    Evekrios δεν εχει καμία σημασία αν ο άλλος ειναι Λιοντάρι, Καβουρι, Κριάρι, Δίδυμος, Παρθενος, ή κάποιος που το παιζει Σκορπιός....τα πραγματα είναι απλά...λέει ψεματα;;;; ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ
    Τωρα τί φταινε όλα τα Λιονταράκια αν έτυχε ένας να λέει ψεματα ή όλα τα Καβουράκια ή όλα τα Σκορπιουδάκια..κάπως ετσι παει...νομιζω!!!
    Γνωμη κυρίως για αντρες Αιγοκερους...ειναι απλά δε μπεστ....αυτοι που γνωριζω εγω πάντα βεβαιως, οκ, για γυναικες δεν ξερω...
  • evekrios @ 05.03.2015 10:16
    Σε ευχαριστώ..το θέμα είναι οτι αν συναντάς μονίμως λιοντάρια πχ που λένε ψεμματα λογικό ειναι να μπαίνει η στάμπα κ στο ζώδιο γιατί το ζώδιο ειναι ο μισός μας εαυτός συμπεριφορά κ γενικα σαν ατομα περνούμε πολλα..
     
  • iridaKapa @ 05.03.2015 11:27
    Όλα τα ζώδια, είναι εν δυνάμει ψεύτες, αυτό που πιστεύω αλλάζει είναι το γιατί θα πουν ψέματα. Μπορεί το ζώδιο να είναι ο μισός μας εαυτός, αλλά επίσης και το DNA μας είναι 99% ίδιο με των πιθήκων...εκείνο όμως το 1%, μας διαφοροποιεί. Πόσο μάλλον ένα 50% όπως λες. Είναι η φύση μου τέτοια...αρνούμαι να τα τσουβαλιάσω...οκ έχει πλάκα να λέμε τα Καβουράκια αυτό, τα Κριαράκια το άλλο και όντως σε πολλά είναι έτσι...αλλά αν ρωτάς σοβαρά...δεν πιστεύω στην τοοοοσηηη απλοποίηση και γενίκευση.
    Τώρα αν θες να την πούμε στα παλιοΛιονταράκια ναι ...είναι ψευτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
    Επίσης εκτός του ότι είναι Λιοντάρια ένα άλλο κοινό που έχουν είναι...εσύ και επειδή καθόλου δεν μπορούμε να ελέγξουμε σε ποιον θα πέσουμε πάνω, δες καλύτερα στο δικό σου χάρτη γιατί τους το επιτρέπεις....αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
     

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...