παρακαλώ περιμένετε...

Οι διελεύσεις στο χάρτη πόσο βοηθούν να δεις τον άλλον??

  • manini @ 11.03.2014 12:30
    Αυτό το "περνάει καλά αλλά μέχρι να βαρεθεί" που το σκέφτηκε και το είπε...
     
     
  • sylvia__73 @ 11.03.2014 12:45
    Γενικότερα έχει μια φιλοσοφία ζώής ότι πορευομαστε μαζί με καποιον για όσο! Μου λέει ότι συνήθως βαριέται μετά από λίγο κ κάθεται για να μην πληγώσει την άλλη. Νομίζω ότι αν δεις το χάρτη θα κατλάβεις ότι ένα κομμάτι βασικό του είναι οι άμυνες! Σελήνη στο καρκίνο οπότε...Του αρέσει πολύ το άλλο φύλο είναι πολύ ευγενικός διαχυτικός κ καλόψυχος αλλα νομίζω ότι στέκεται λίγο κυνικός στα συναισθήματα! Για τον ίδιο μιλάω! Νιώθω σαν να μην επιτρέπει να μπει το παθος κ ο ερώτας στη ζωή του. ΑΝ κοι ξέρω από τον ίδιο ότι είχε ερωτευτεί με μία σκορπίνα πααααρα πολύ πριν 1μιση χρόνο!
  • Stardome* @ 11.03.2014 13:02
    sylvia__73, από τη στιγμή που έχετε κοινό ωροσκόπο, σας ενώνει η διελέυση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σας. Συνεπώς, υπάρχει η ανάγκη για συνέπεια, σταθερότητα και αργά βήματα. Ή να το θέσω πιο σωστά, οι συνθήκες σας υποχρεώνουν να κινηθείτε μ' αυτό το τρόπο αυτή την εποχή. Παράλληλα ο κοινός κυβερνήτης είναι ανάδρομος στον 12ο οίκο και των δύο, κάτι που γενικά ταιριάζει με αυτή τη διαδικασία επαναπροσέγγισης. Υπάρχει κάποιο συναισθηματικό περιεχόμενο και στους δύο που ζητά να εκφραστεί. Αν όμως είναι ερωτικό και που μπορεί να οδηγήσει, δεν μπορεί κάποιος να το πει ακόμη μέσα στην ανάδρομη πορεία. Αίσθηση μου είναι ότι η προσέγγιση θα εξελιχθεί με αργό τρόπο και που πάει αυτή η προσέγγιση θα ξεκαθαρίσει μετά το πέρας του ανάδρομου και ίσως αφού περάσει στο 1ο οίκο και των δύο σας (μιλάμε για το καλοκαίρι δηλαδή). Και ξανατονίζω, δεν εννοώ ότι ερωτική εξέλιξη θα υπάρχει τότε, αλλά λέω ότι αν υπάρξει ερωτική εξέλιξη, τότε θα φανούν τα αποτελέσματα της. Που πάει η φάση με άλλα λόγια.
     
    Ενδεικτικό επίσης ότι στο χάρτη του η Σελήνη του δέχεται σε πλήρη ένταση το ταυ - τετράγωνο Πλούτωνα - Δία - Ουρανού, ένας σχηματισμός που απαιτεί ριζοσπαστικές αλλαγές στο τομέα των συναισθηματικών αναγκών. Μιλάμε για μια Σελήνη στο Καρκίνο, όσο καλά συγκαλυμένη κι αν είναι πίσω από τη μάσκα του ωροσκόπου και άλλον θέσεων, δίνει άτομα που έχουν ανάγκη να λάβουν και να προσφέρουν τρυφερότητα. Στη προκειμένη περίπτωση αυτή η ανάγκη ξυπνά με άγριο, ενστικτώδη τρόπο, γι' αυτό κιόλας απαιτείται ένα διάστημα για να ξεχωρίσουμε αν το ενδιαφέρον είναι μια βίαιη αντίδραση είναι κάτι που θα έχει συνέπεια στο χρόνο.
     
    Αυτά για μια αρχική τροφή για σκέψη και κυρίως (γιατί Κριός είσα) για να μην τρέχεις με χίλια σε ένα δρόμο που το όριο ταχύτητας είναι τα 50 χμ/ώρα. Με Άρη ανάδρομο (κοινός κυβερνήτης χάρτη) και Κρόνο ανάδρομο (στο 1ο οίκο σας), είστε ακόμη στη διερευνητική περίοδο. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
  • sylvia__73 @ 11.03.2014 13:22
    Ευχαριστώ πολύ πολύ  stardome! Όμως μια τελευταία ερώτηση! ο ωροσκόπος του δεν  είναι ο ζυγός αν κ τελευταίες μοίρες! εντάξει μετά στον 1ο οίκο έχει μέσα στον σκορπιό αλλά  το αποτελέσμα πως είναι κοινό αφού ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του είναι η Αφροδίτη ? επίσης εμένα μπήκε ο άρης ανάδρομος στον 11ο οίκο νομίζω!
  • Stardome* @ 11.03.2014 13:59
    sylvia_73 διορθώνω μερικώς ένα λάθος από παρόρμηση. Έχει ωροσκόπο Ζυγό οπότε ναι ο Άρης είναι δικός σου κυβερνήτης και για εκείνον κυβερνήτης του 7ου οίκου των σχέσεων. Παράλληλα σας επηρεάζει πάντα στον 12ο οίκο και τους δύο και ο Κρόνος επισης.
  • sylvia__73 @ 11.03.2014 14:30
    Ευχαριστώ και πάλι!!!
  • Stardome* @ 11.03.2014 14:32
    Να είσαι καλά!
  • AriesLeo @ 11.03.2014 15:19
    @Stardome*, πολύ ενδιαφέρον..δίνετε ρέστα πάλι

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...