παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΙΑΡΑΚΙΑ!

  • Shark @ 07.03.2014 19:46
    Μελεαγρε...για σενα λενε παιδι μου
  • manini @ 07.03.2014 19:47
    Εεεεε ρε έρωτας!
  • Ariete79 @ 07.03.2014 20:21
    Επιτέλους... δικαίωση!!  
     
    xoxo
  • iridaKapa @ 07.03.2014 21:02
    http://www.youtube.com/watch?v=105q9fhTErs
  • AriesLeo @ 07.03.2014 21:15
    Ευχαριστούμε! Χαχα.
     
    Έχω έμπνευση αλλά στο ενδιαφέρον δε μας ψυχολογώ... it comes and it goes που λένε, τα κριάρια είναι απρόβλεπτα ακόμα και χωρίς τον Ουρανό - τώρα δε με τον Ουρανό στον Κριό, άστα να πάνε, κ εμείς οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας από τη μια στιγμή στην άλλη.
     
    Νομίζω ότι απολαμβάνουμε το occasional fighting & making up... οι "φιλειρηνικοί" περνάνε δύσκολα μαζί μας αν παίρνουν όλα τα "καβγαδάκια" στα σοβαρά. Εμείς αν πούμε και καμιά κακία πάνω στο θυμό μας, σύντομα θα την ξεχάσουμε. Άρα είμαστε ανυπόφοροι, ζητάμε συγγνώμη κ αν κάνετε υπομονή θα σας ανταμείψουμε.
     
    Θα έλεγα ότι καταρχάς δε μας αρέσει η μνησικακία, η ανειλικρίνεια κ η κατινιά... μεγάλο turn-off, αν συνειδητοποιήσω ότι λες ψέματα ή χρησιμοποιείς πονηριά για να μου τη φέρεις. Βασικά -και μη γελάσεις!-, επειδή ο Κριός έχει και μία κρυμμένη αθωότητα, θα πληγωθεί σε πρώτη φάση όταν συνειδητοποιήσει ότι πας να τον χειραγωγήσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Αθώος είπαμε, όχι βλαξ! Κ αν λόγω υπερηφάνειας or for whatever reason σε διαγράψει για τα καλά, ακόμα και να το θέλει κ ο ίδιος, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω! Η διαγραφή είναι συνήθως μια ενστικτώδης αντίδραση κ όχι προγραμματισμένη τακτική...
     
    Φυσικά, οι Κριοί τρώνε και τεράστια κολλήματα... δοκίμασε να τους φτύσεις λιγάκι, το οποίο θα πιάσει μόνο αν έχεις κερδίσει -ή αν δεν έχεις χάσει- την εκτίμησή τους..! Με μέτρο και το φτύσιμο, γιατί γουστάρουν, ώσπου να καταλάβουν ότι αυτό που ξεκίνησε ως κίνκυ και συναρπαστικό παιχνίδι διεκδίκησης κατάντησε μια ανώφελη και μάταιη προσπάθεια από μέρους τους. Τότε, δε σου εγγυώμαι ότι θα συνεχίσουν να σε διεκδικούν... αλλά όντες ξεροκέφαλοι, το πιθανότερο είναι ότι αν συνεχίζουν να σε κυνηγούν μετά από 10.000 γυμνάσια που τους κάνεις, στην πραγματικότητα θέλουν να αποδείξουν στον ίδιο τον εαυτό τους ότι μπορούν να σε έχουν, προτού προχωρήσουν στο επόμενο "θήραμα".
     
    Επίσης... αυτό που λένε ότι είναι οι "κυνηγοί", δε σημαίνει ότι εσύ οφείλεις να γίνεις θήραμα, πόσο μάλλον θύμα -δε θέλουμε το οτιδήποτε ΔΕΝ είσαι στην πραγματικότητα, άρα μην προσποιείσαι, it doesn't work. Γενικά τα δύσκολα μας διατηρούν ένα ενδιαφέρον.
     
    Α, και... ευχαριστούμε και πάλι για το "σέξυ" - και να θυμάσαι ότι το σεξ κάποιες φορές, είναι μια καλή δικαιολογία για την αγκαλίτσα που θα ακολουθήσει μετά..! Χαχαχα
    Πάντως, πάρε εξαρχής μια δυναμική στάση στη σχέση σου και μην αφήσεις κανέναν "αρειανό" bully να σου πάρει τον αέρα.
     
    Ένα γενικό και ανθρώπινο μειονέκτημα που μοιραζόμαστε με, pretty much, όλο τον υπόλοιπο κόσμο, είναι ότι μπορούμε εύκολα να πάρουμε κάποιον ως δεδομένο ή "αδύναμο" και να του τα κάνουμε... με το μπαρδόν, πασχαλινά τσουρέκια (ισχύει και για άντρες και για γυναίκες) με καβγάδες, ζήλιες κ απωθημένα που θα βγούνε στο σύντροφο από λάθος.
     
    Καταβάθος ίσως θέλουμε μαζί μας το άτομο που θα θέσει κάποια όρια ώστε να μας φέρει σε κάποια ισορροπία, που ούτε θα μας αφήσει να κάνουμε ό,τι θέλουμε, ούτε θα μας κάνει το αφεντικό... μισούμε τα δήθεν αφεντικά -ό,τι μου πεις αφ'υψηλού κ όχι στα ίσια, θα μπει από το ένα αφτί και θα βγει από το άλλο. Πώς να κρατήσεις τον Κριό αν τον έχεις κάνει να βαρεθεί τόσο!;;
     
    Ο Κριός έχει κάποια όρια που δυστυχώς, κάποιες φορές θα τα καταλάβει μόνο αφού τα έχει περάσει. Νομίζω ότι το "ψώνιο" που φημολογείται ότι κουβαλά θα καταρρεύσει μαζί με την αυτοπεποίθησή του, στη συνειδητοποίηση ενός λάθους του. Τότε θα έρθουν και ενοχές και, αν υπάρχει ωριμότητα, θα παραμεριστεί η ξεροκεφαλιά και θα το παραδεχτεί.
     
    Αυτά, γενικά -και πιο ειδικά- μιλώντας... αλλά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ρώτησες πώς να κρατήσεις το ενδιαφέρον, εγώ το μόνο που ήξερα να σου πω ήταν το τι μπορείς να περιμένεις. Συνταγή για το ενδιαφέρον δε θα έπρεπε να υπάρχει... οτιδήποτε το βεβιασμένο και προμελετημένο, δεν είναι "Εσύ", κ εμείς θέλουμε να ξέρουμε ΕΣΕΝΑ και χωρίς περιστροφές... Συστήσου λοιπόν όπως είσαι, κοίταξέ μας στα μάτια και... αν και για όσο σε εμπιστευτούμε, πίσω από το φλογερό βλέμμα του Κριού, θα δεις κάτι πολύ παιδικό και ανοιχτό σε γνωριμία και...ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού -μουχαχα.
     
    Ciao!
  • AriesLeo @ 07.03.2014 21:23
    @Irida
     
    Another definition of cool... or the coolest. Κριός με Σελήνη στον Κριό κ ωροσκόπο Τοξότη...
    χόλυ φ@κ, να ζούσα τότε!
     
    http://images6.fanpop.com/image/photos/32400000/The-Wild-One-marlon-brando-32429870-499-529.jpg
     
    (Καλό βράδυ)
  • donantonio @ 07.03.2014 21:38
    http://www.youtube.com/watch?v=zMsnnH7Tu34
     
    H σκηνή είναι από το Thomas Crown Affair, φυσικά.
     
    Ο Steve, αν δεν κάνω λάθος, ήταν Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο.
     
    Ευχαριστούμε, για τα καλά σου λόγια, και τα Καρκινάκια είναι very, very hot indeed.
  • donantonio @ 07.03.2014 21:40
    Και φυσικά credits to IridaK
  • iridaKapa @ 07.03.2014 22:06

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...