παρακαλώ περιμένετε...

Help, simple question (ωριαία) - Θα χωρίσω;

  • balance31 @ 04.04.2013 18:35
    AriesLeo αν δεις καλά τον χάρτη, είσαι Ηλιος και μάλιστα πολύ δυνατός , στην ¨εξαρση σου και στην κυβέρνηση του Αρη ,με Αρη στον Κριο επίσης και  σε στενότατη σύνοδο. 
     
    Ο σύντροφος σου είναι Κρόνος και φοβερά αδύναμος, περιπλανώμενος, με κανέναν τίτλο. Στην κυβέρνηση όμως του αρη. Σίγουρα είναι σε πολύ αδύναμη κατάσταση από σένα και ο κυβερνήτης του αδύναμου Κρόνου βρίσκεται σε στενή σύνοδο με σένα. Αυτό σημαίνει ότι σε σκεφτεται πολύ και ειδικότερα εσύ τον κάνεις αδύναμο αφού καταλαβαίνει ότι σκέφτεσαι τον χωρισμό. Ο κυβερνήτης σου και ο κυρίαρχος του είναι στον 9ο οίκο σου. Σκέφτεσαι και θες ουσιαστικά αποσταση. Και λόγω του ότι μιλάμε για παρορμητικό, αρχίζεις και το δείχνεις κιόλας!!!! Δεν σε σταματά τίποτα. Αυτό εισπράττει ο σύντροφος και νιώθει αδύναμος και δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει...αναγκαζόμενος να σκέφτεται και αυτός τον χωρισμό μιας που ο Κρόνος είναι στον δικό του 9ο επίσης. 
    Η Σελήνη, ως συγκυβερνήτης σου τώρα, στις αρχικες μοίρες του ζωδίου που βρίσκεται (με κυβερνήτη τον Κρόνο!!!!!) ΄δείχνει ότι ίσως είναι πολύ νωρίς να απαντήσεις σ αυτό το ερώτημα γιατί αρκετά πραγματα θα διαδραματιστούν και θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείς με καινούργια δεδομένα. Ως κενή πορείας δηλώνει ότι αυτήν την στιγμή μπορεί να το θές πολύ και να το σκέφτεσαι ακόμη περισσότερο με λαχταρα αυτόν τον χωρισμό, αλλά δεν θα κάνεις τίποτα . Ομως η πρώτη όψη που θα κάνει η Σελήνη θα είναι ένα τετραγωνο με τον κυβερνήτη της Κρόνο και κυβερνήτη του συντρόφου. Ισως τότε (δηλαδή σε 6 και κάτι χρονικές μονάδες) να δοθεί η αιτία για χωρισμό και μάλλον δεν θα είναι από σένα!!!! 
    Τελική απάντηση από μεριάς μου, θα χωρίσεις αλλά όχι άμεσα .
  • AriesLeo @ 04.04.2013 18:47
    balance31 σ'ευχαριστώ πολύ. έχεις δίκιο, βασικά το συζητάμε κ οι δύο ανοιχτά και φαίνεται ότι απλά κολλάμε στο πώς θα γίνει -λόγω των εξωτερικών παραγόντων που ανέφερα. από την άλλη, μέχρι να λυθεί αυτό το θέμα, τα ξαναφτιάχνουμε, τα χαλάμε, τα ξαναφτιάχνουμε. Νομίζω ο άλλος ακόμα μ'αγαπάει, κ όπως λες έχω μια κυριαρχία πάνω του ίσως επειδή πάντα έτσι ήταν, αλλά προσωπικά έχω φάει μεγάλο ξενέρωμα τελευταία κ επειδή τυχαίνει να είμαι ψυχόπονος κ αυτοκαταστροφικός τύπος, υποφέρω πιο πολύ από αυτόν ώσπου να μου δοθεί τελική απάντηση (που περιμένω) από μέρους του!
  • moisture666 @ 04.04.2013 19:45
    Εχεις ήδη....
  • moisture666 @ 04.04.2013 19:46
    Στον άντρα δεν μπορεί να δοθεί ο ήλιος σαν συγκυβερνητης ούτε για τη γυναίκα η Αφροδίτη επειδή ο ήλιος κυβερνά τον 1ο.
    Μάλλον κάποιος σου γυαλισε πρόσφατα.....
    Με το παλικάρι ήδη έχεις χωρισει(το έχεις δηλώσει) γιατί ο κύριος του 4ου(τέλος υπόθεσης) ήδη έχει κάνει όψη με τον ήλιο.
    Με συγκυβερνητη σου τη σελήνη σε (συγκλινουσα)όψη τετραγώνου με τον Άρη...θα είναι κ το οριστικό.
  • AriesLeo @ 04.04.2013 20:36
    Ευχαριστώ moisture!
    Κ εσύ δίκιο έχεις αν και με κανέναν κύριο του 4ου δεν έχω μέλλον, ίσως απλά στάθηκε αφορμή να ξεκαθαρίσω την κατάσταση εδώ που ήταν ήδη αφόρητη! Σε 6 μονάδες χρόνου λοιπόν...χμ... αναρωτιέμαι πώς να τις προσδιορίσω όμως:
    Θα υποθέσω πως όταν η όψη με τον κύριο του 4ου ήταν ακριβής, τότε ήταν που όπως λες μου γυάλισε. Αυτό τότε χρονολογείται σχεδόν δυο εβδομάδες πριν... αναρωτιέμαι αν το 6 αναφέρεται σε μέρες ή εβδομάδες... αφού η Σελήνη είναι και γρήγορος πλανήτης (αν έχει σημασία αυτό...)
  • moisture666 @ 05.04.2013 07:33
    Καλημέρα τρελοκριαρο!
    ποιος κύριος ρε;!
    Οπου κύριος...ο κυβερνήτης.
    Επίσης επειδη Αρης δείκτης διαζυγίου οπως κ οταν έχουμε σύνοδο(συνουσια) ενός πλανήτη με έναν απο τους δείκτες...για το λόγο αυτο σου έγραψα οτι πριν λίγο καιρο μπορει να παίχτηκε σκηνικό με κάποιο άλλο αγόρι με εσενα(ήλιος).
  • AriesLeo @ 05.04.2013 21:30
    χαχαχα moist, μη με παρεξηγείς, έχω δυνατό μυαλό κ ας μη φαίνεται!
     
    οκ έπεσες πολύ μέσα κ ομολογώ έχω εκπλαγεί τελείως. βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να συνδέσω το συμβάν με τον Άρη με την όλη κατάσταση, αφού την ξενέρα την είχα φάει ήδη από πριν. Τρελοκρίαρο όπως λες. 

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...