παρακαλώ περιμένετε...

°Κριοί του Μάρτη και Κριοί του Απρίλη° _ ποιές οι διαφορές τους;

  • silia81 @ 02.07.2012 19:06
    Ως Κριός του Μάρτη συμφωνώ μαζί σου γιατί με συμφέρει... Θα συνεισφέρω στο συμπέρασμα λέγοντας πως οι Κριοί του Μάρτη είναι ενίοτε πιο μπασταρδεμένοι, δεν υστερούν σε ορμή και νεύρα απλά είναι κατα τι ονειρικοί, λιγότερο κοινωνικοί και τα άρεια χαρακτηριστικά τους διακρίνονται πιο αλλοιωμένα. Πάντως οι Κριοί του γ δεκαημέρου έχουν μονίμως στο πλευρό τους το Δία και νομίζω πως μπορούν να προβληθούν και να διακριθούν σε επαγγέλματα κοινωνικά με πιο άμεσο και εύκολο τρόπο. Απλά δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Εγώ πάντως δεν τα πήγα ποτέ καλά με Κριούς, παρα με ελάχιστους άντρες ερωτικά, εντούτοις στο τέλος καταλήγαμε και οι 2 πλεύρες να χειροδικούμε σαν ιθαγενείς. Προτιμώ πιο ήσυχα πλάσματα. Ανεξάρτητα απο το φύλο όμως υπάρχει μια ανεξήγητη έλξη μεταξύ μας που σβήνει στη πορεία. Αλλά υπάρχει..
  • Echinacea @ 02.07.2012 19:08
    Αν κ δν με συμφερει,ως γνησιο κριαρι θα μαι ειλικρινης!ειμαι γεννημενη στισ 10/4,κ οσο περναει ο καιρος με μαθαινω κ αλλο..ειδικα τωρα ειναι μια περιοδος που η ανταγωνιστικοτητα μ κ ο ναρκισσισμος μου εχουν βαρεσει κοκκινο!επιμενω οσο δν παει κ ειμαι κ λιγο ξεροκεφαλη ισως..ομως απ την αλλη, ειμαι πολυ ρομαντικη,ονειροπολα κ θελω ολοι να ναι καλα κ ευτυχισμενοι κ να προσπαθω να μν κανω κακο στους αλλους...θεωρω ομως οτι λιγο πολυ τα κοινα μασ τα χουμε..οντως ενας θειος μ π ειναι τ Μαρτη ειναι πιο ηρεμος κ συνειδητοποιημενος..τι να πω ομως..μετρανε κ πλανητες κλπ...ομως θεωρω οτι ολοι ειμαστε σαν παιδια κ λογω αυθορμητισμου κ ντομπροσυνης,ισως φαινομαστε σκληροι...εχουμε κ φιλοτιμο απ οτι εχω δει!
  • Journey @ 02.07.2012 22:47
    Πώς είναι δυνατόν να επηρρεάζονται από τον Ταύρο?
    Υπάρχει η θεωρία των δεκάνων τέλος πάντων που δίνει έτσι μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία σε κάθε δεκαήμερο..
    1ος δεκανός Άρης/ Άρης- Το μειονέκτημα του είναι ο εγωισμός και η τάση του να επιβάλλει την άποψη του χωρίς να δέχεται συμβουλές.
    2ος δεκανός Άρης / Ήλιος- Το μειονέκτημα του είναι η κυριαρχική του τάση επάνω στους άλλους.
    3ος δεκανός Άρης/Δίας- Αγαπά την ελευθερία και τα ταξίδια. Το μειονέκτημα του είναι  η γλώσσα του  που τσακίζει κόκκαλα….
     
    ( http://www.stardome.gr/tribes/aries/26922.html )
     
    Τέλος πάντων, εγώ μας βρίσκω ( εμάς του Απριλίου ) πιο
    ραφιναρισμένους, έτσι πιο πως να το πω...κοντά στο Homo Sapiens.. αλλά
    είναι θέμα απόψεων : P : P : P 
     
    *Πι.Ες.  Σίλια...Σιλάνς!!!
  • Journey @ 02.07.2012 23:18
    Πάντως, σαν τα Κριάρια, δεν υπάρχει, συμφωνώ με Ιοκάστη
  • Echinacea @ 03.07.2012 00:01
    ε ειμαστε κ οι πρωτοι να 'ουμε! (κλασσικα κριαρια )
  • Echinacea @ 03.07.2012 11:51
    ε....... δεν ηθελα να βαλω αυτο το emoticon στο προηγουμενο μηνυμα αλλο ειχα στο μυαλο μ κ αλλο βγηκε looooooooooooool ειμαστε κ οι πρωτοι κ το εννοω!     

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...