παρακαλώ περιμένετε...

Καλώς λοιπόν τα ΞΑΝΑδεχτήκαμε...

  • anastasi @ 20.05.2012 03:46
    ...κι όμως,δεν ξέρεις και τότε αν είχες κάνει κάτι πώς θα είχε εξελιχθεί...ο κρόνος δείχνει τι αξίζει και διαρκεί στο χρόνο, οπότε ίσως το μονο που έχασες ήταν ένα ξενέρωμα τότε..πόσοι κεραυνοβόλοι αποδεικνύονται πυροτεχνήματα..

    από το άρθρο για την ανάδρομη αφρο εγώ κατάλαβα ότι τις επιδράσεις και τα αποτελέσματά της ουσιαστικά δεν τα έχουμε δεί ακόμα..έχουμε μέχρι τέλος ιουλίου, συνεπώς ας περιμένουμε λίγο πριν βγάλουμε συμπεράσματα..όσο για τη διάθεση, να σουν η μόνη...τελικά μου φαίνεται θα αρχίσω να πιστεύω ότι όντως μας ψεκάζουν!!
  • AriesLeo @ 20.05.2012 07:17
    Ναι αυτή είναι μια πιο θετική πλευρά του πράγματος - χωρίς το τελευταίο που είπες, ότι μας ψεκάζουν.
    Άντε τότε Κρόνε, δείξε... ανυπομονώ, το Κριάρι!
  • summerfunk @ 20.05.2012 09:07
    θέλω και εγώ λίγο ψιτ ψιτ.. ειδικά ο 3ος μου, να ψεκαστεί δις παρακαλώ!! ο κρόνος πέρασε απ την γενέθλια θέση του, προσπέρασε, ξαναγύρισε πίσω και θα ξαναπεράσει.. συν της άλλης ο γενέθλιος κρόνος μου πάει συνολάκι με τον πλούτωνα λόγω συνόδου, οπότε τρώει κ αυτός το κρόνιο περασματάκι του.. άλλαξα στάση ζωής, ξανα άλλαξα και μαζί με τις αλλαγές έχω και παράπλευρες απώλειες (γκομενοφιλικές!!).. και τώρα με την ανάδρομη αφροδίτη κάνω την εσωτερική μου ανασκόπηση και συνεχίζω ακάθεκτη να τακτοποιώ το σπίτι αλλά και τη ζωή μου!! Ότι περισσεύει, πέταμα!!! Θυμίστε μου μόλις τελειώσει ο Δ. Κρόνος και την τρίτη σύνοδο με τον γενέθλιο, να γράψω ένα manual για τους ενδιαφερόμενους!!  
  • elinamale @ 20.05.2012 13:39
    οποιαδήποτε κατάσταση, όσο καλή ή κακή κι αν είναι, θα αλλάξει. εγώ αυτό σκέφτομαι και με βοηθά να κάνω υπομονή. 
  • newflame @ 20.05.2012 15:53
    @ ΑriesLeo
    "Ο Ηράκλειτος είπε πως δεν μπορείς να μπεις δυο φορές στο ίδιο ποτάμι. Πράγματι, αν βγεις και ξαναμπείς, ακόμη κι αν παραμείνεις μέσα του, το νερό που σε λούζει δεν είναι το ίδιο, ούτε κι εσύ ο ίδιος πια. ....

    προτιμώ να βλέπω τις ευκαιρίες σαν το...ποτάμι
  • AriesLeo @ 20.05.2012 22:07
    Και πολύ σοφός ο Ηράκλειτος!
    @summer περιμένουμε το manual με ανυπομονησία...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...