παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΝΑ Μ ΤΥΧΕΙ?

  • alikakik @ 17.05.2012 12:36
    Οι Υδρχόοι από όσο ξέρω είναι πολύ φιλελεύθεροι. Εμείς από την άλλοι όταν αγαπήσουμε γινόμαστε κτητικοί... Αν τον πιέσεις την έκανε ...
  • reye @ 17.05.2012 13:29
    συζώδια, δεν είμαστε τόσο κουκουρούκου!!!  βέβαια χύμα μας λες... να μην τσιμπάμε από ζήλιες και από πρήξιμο επίσης μας λες... με τους κριούς πάντως ταιριάζουμε γενικά... (φωτιά-αέρας)
  • mrsAries @ 17.05.2012 14:52
    Alikakik  ΝΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΑ  ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! Magneto  ΜΕ ΛΙΓΑ  ΛΟΓΙΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Γ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ , ΜΠΟΡΕΙ Ν ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ν ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ν ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ Γ Ν ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ Ν ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ..!ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ??
    reye  XAXA  ΟΧΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ  ΑΠΛΑ  ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ Τ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ..
  • fotoula @ 17.05.2012 16:25
    xxaxaxxaxaa  - καλός ο συνδυασμός

     

    πολλές επιλογές ....μόνο άν είναι σε φάση να τις αφήσει από μόνος του.....
  • laspogovios @ 17.05.2012 16:47
    re sy mhn masas, oloi kollane... to vasiko stoixeio toy kathe kollhmatos einai to ftysimo... kai isxyei gia ola ta zwdia, tragic but true... kalh tyxh!
  • Elina_gr @ 17.05.2012 18:30
    Θα φας κερατο στάνταρ! Στο υπογραφω αν θες! Εκτός αν έχεις κάτι αέρινο στους πλανήτες σου όπου απλα πάλι θα φας το κερατο αλλα όσο να 'ναι ο αέρας θα σου δώσει άλλες εναλλακτικές! Κουράγιο! 
  • manini @ 17.05.2012 19:01
    Από τον ήλιο μόνο δεν μπορείς να καταλάβεις αν ταιριάζετε ή όχι.
     
    Τώρα για το άλλο που λες, αν ένας άντρας θέλει, δεν σε αφήνει με απορίες...αν βλέπεις ότι ενδιαφέρεται για τις πολλέέεεεες επιλογές....ε...τα ξέρεις να μην τα λέμε πάλι
  • reye @ 17.05.2012 20:36
    λοιπόν.... ελόγου μου υδροχόος, με 7 πλανήτες σε αέρινα ζώδια (φιλελεύθερα, άπιστα κλπ κλπ)... σας πληροφορώ ότι και κτητικοί είμαστε και τα δικά μας, δικά μας τα θέλουμε και απ όλα! αυτό που θα έλεγα όμως, και ας μας πει και η magneto αν ισχύει, είναι ότι το φτύσιμο δε μας πιάνει πολύ, γτ όντως βαριόμαστε εύκολα... άρα δε στο συνιστώ... καλή επιτυχία και συμφωνώ κατά τα λοιπά με manini!
  • aquairina @ 17.05.2012 20:58
    αγαπητή magneto, τα έθεσες πολύ καλά! ειδικά το κορυφαίο :

    Μην μπεις στο μπάνιο την ώρα που λούζεται ή ξυρίζεται εκτός κι αν έχεις κακό σκοπό. Έχει δικαίωμα να περνάει κάποιες στιγμές μόνος με τον εαυτό του.
    χαχαχα από τις πιο συχνές αιτίες τσακωμού με υδροχοίνια αγοράκια...
    αλλά και κι εγώ μπορώ να σκίσω φέτες όποιον το κάνει, εκτός κι αν έχει πραγματικά πολύυυυυυυ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ!!! , οπότε θα "τιμωρηθεί" πάλι αλλά ... αλλιώς!
  • aquairina @ 17.05.2012 21:27
    και τώρα πέρα από πλάκα, 
     
    αν ο υδροχόος βρει αυτό που πραγματικά ψάχνει (την ... πατήσει που θα λέγαμε ... γιατί και τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται), κολλάει τόσο πολύ που γίνεται πιο σταθερός κι αμετακίνητος κι από ταύρο. τότε πάνε και οι ... πολλές επιλογές κι όλα!
    αλλά θα συμφωνήσω και με reye στο ότι βαριόμαστε απίστευτα γρήγορα, ειδικά από τα φτηνά παιχνιδάκια τύπου φτύσιμο, ζήλιες κλπ και τις κοντρίτσες εξουσίας (αυτό το τελευταίο να προσέξετε ιδιαίτερα φίλες κριαρίνες) και την κάνουμε μέχρι να πεις ... αέρααααα!
    όσο πιο πολύ χώρο και χρόνο δίνει κανείς σε υδροχόο τόσο πιο κοντά του τον φέρνει
    καλή επιτυχία λοιπόν! 
     
  • xanoum @ 17.05.2012 22:05
    (1) δεν εχεις καμία ελπίδα να αφήσει τις πολλές επιλογές. είναι στο αίμα του (point finale).

    (2) αστον ήσυχο (στο μπάνιο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στον πλανήτη). ότι και να κάνεις, ακρη δεν θα βγάλεις, οπότε με το που βλέπεις το κενό βλέμμα απλά κάντην με ελαφρά πηδηματάκια και θα έρθει αυτός όταν έρθει η ώρα του (ουχί...αν δεν έρθει η ώρα, ούτε αυτός θα έρθει...μην το πάρεις προσωπικά...θέλει την ησυχία του απλα)

    (3) δεν αντέχει το πρήξιμο (θυμίστε μου ποιός το αντέχει, να βρω έναν τέτοιον please)

    (4) για τα υπόλοιπα δεν εχω ιδέα...ο καθένας υδροχόος τον χαβά του φαντάζομαι (όπως όλοι οι άνθρωποι)....

    είναι όμως μυστήρια τρένα μεταξύ μας..ακρη δεν μπορώ να βρω...(και εχω επαρκές δείγμα στην καθημερινότητα μου)...ανετα σε στέλνουν ψυχιατρείο πάντως...αν και τώρα που το σκέφτομαι και για τους τοξότες το ίδιο ισχύει...και για κάτι καρκίνους...Δαφνί σου έρχομαι...
  • anastasi @ 18.05.2012 01:33
    επειδή έχω παρελθόν με υδροχόους και διδυμοϋδροχόους (ναι, έχω κάνει κι αυτό το λάθος) θα πω κι εγώ τη γνώμη μου. το ότι θα πέσει κέρατο το θεωρώ βέβαιο, το θέμα είναι αν θα το μάθεις ή όχι, και πόσο άνετη είσαι στο θέμα αυτό...κάποτε ρώτησα ένα γνωστό μου υδροχόο, γιατί κερατώνεις? και μου απάντησε ειλικρινά: δεν μπορώ να είμαι μόνο με μία γυναίκα..έχει κάνει δύο γάμους και τρία παιδιά, και έχει κερατώσει και κερατώνει και την πρώην και την νύν.και μάλιστα τα κέρατα που έριχνε δεν ήταν απλά one night stands...αυτές πιθανά δεν το έπαιρναν χαμπάρι, ή αν το έπαιρναν πιθανά έκαναν τα στραβά μάτια...διατηρούσε την πλευρά του αυτή κρυφή..

    Γνωρίζω και μία άλλη περίπτωση υδροχόου που τα είχε με ιχθύνα φίλη μου...όλα καλά, μεγάλος έρωτας 5 ετών, αλλά στο τέλος την παράτησε ξαφνικά, και μάλιστα τηλεφωνικώς (υπήρχε και μία απόσταση λόγω σπουδών εκείνο το διάστημα και είπε ότι βαρέθηκε να την περιμένει). δεν γνωρίζω πάντως αν την κεράτωνε...

    όσο πιο άνετη και ελαστική είσαι γενικώς τόσο το καλύτερο..οι πολλοί συναισθηματισμοί και οι κτητικότητες δεν ταιριάζουν σ αυτά τα ζώδια..αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς αυτό, άστο καλύτερα. αυτό που πιθανά αντισταθμίζει είναι ότι όταν είναι μαζί σου περνάς καλά (αλλά κέρατο τρώς)... τονίζω βέβαια ότι ΔΕΝ είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, οπότε, ανεξαρτήτως ζωδίου, άνοιξε κι εσύ τα μάτια σου και δες το άτομο αυτό με ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα. είναι φλερτάκιας? δίνει δικαιώματα, σου φερεται καλά? κλπ. κι ο θεός βοηθός.  
  • manini @ 18.05.2012 09:05
    Καλημέρα!!!! δεν ξέρω αν είμαι εκτός πλανήτη...αλλά σαν ζώδιο γενικά μου άφησαν άλλη άποψη.
    Πολύ χιούμορ, εγκεφαλικά πλάσματα, που για μένα είναι βασικό να υπάρχει σημείο εγκεφαλικής επαφής & επικοινωνίας με τον άλλο..
    Μια όμορφη φάτσα δεν τους αρκεί. Πολύ χαδιάρηδες, κάπως κτητικοί αν όχι ζηλιάρηδες, αλλά χωρίς υπερβολές. Καθόλου κομπλεξικοί να στο να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους κ την στοργή τους, ακόμα κ δημόσια.
    Απολύτως νορμάλ στις σχέσεις τους...κατά την διάρκεια της σχέσης μας, ένιωθα ότι είχα κ έναν φίλο να βασιστώ πέρα του ότι είχα ένα ερωτικό σύντροφο...
    Στα ελαττώματα θα βάλω, το ότι δεν είναι ακριβώς εγωιστές, αλλά όμως έχουν έναν τρόπο να βάζουν σε μια σειρά τα πράγματα στην ζωή τους, που εκεί δεν αφήνουν περιθώριο στον άλλον να χει άποψη. Και στο ότι επειδή είναι πολύ έξυπνοι, όταν λένε ψέμματα δεν προδίδονται.
    Το τέλος της σχέσης με τα υδροχοάκια νομίζω έρχεται  όταν η σχέση βαλτώνει στην καθημερινόητα κ δεν εχει κάτι να τους εξιτάρει. Αλλά πραγματικά...και σε ποιον δεν συμβαίνει αυτό?
    Μερικέςφορές λέμε ότι είναι πολυγαμικοί....όχι δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα από ένα ζώδιο κ μόνο. Ίσως να μπερδευόμαστε γιατί αν προσέξετε οι Υδροχόοι δεν έχουν ένα συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες, τους ελκύουν γενικά όλες κ μπορούν να βρουν κάτι όμορφο σε διαφορετικού τύπου γυναίκες.
    Πάντως τα αγόρια υδροχόους πραγματικά τα συμπαθώ πολύ...
  • manini @ 18.05.2012 09:22
    Όσον αφορά το θέμα της απιστίας, θέλω να μου προτείνετε ένα ζώδιο από το φιλικό σας περιβάλον που να ξέρετε ότι δεν έχετε απιστήσει ποτέ, ειδικά σε πολυετής γάμους.
    Ποιο είναι αυτό?
    Είναι στην φύση του ανθρώπου. Γιατί κ πώς κ αν είναι σωστό ή λάθος..είναι άλλη ιστορία...
  • aquairina @ 18.05.2012 09:50
    μια χαρά τα λες manini!
    γενικά πάντως οι ταμπέλες δεν είναι ωραίο πράγμα, ναι μεν υπάρχουν τάσεις και κοινά χαρακτηριστικά αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.
     
  • anastasi @ 18.05.2012 11:16
    καλημέρα!

     συμφωνώ κι εγώ, όταν είσαι με έναν υδροχόο περνάς πολύ ωραία. έχουν το συνδιασμός φίλος και σύντροφος. ίσως δεν το τόνισα αρκετά. κι εγώ αγαπώ υδροχόους, άνδρες-γυναίκες, με προσελκύουν και τους προσελκύω. με κριό που είναι η φίλη μας λογικά επίσης υπάρχει καλή χημεία καθώς σχηματίζουν εξάγωνο τα ζώδια αυτά. επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι παραδοσιακός τους κυβερήτης είναι ο κρόνος, πέραν του ουρανού, οπότε μπορούν να γίνουν και συντηρητικοί -νομίζω καθώς μεγαλώνουν. έχω και φίλη υδροχοϊνα, που απ΄'ότι γνωρίζω δεν κερατώνει...η εμπειρία μου πάντως από τους υδροχόους άνδρες είναι ότι έχουν την τάση αυτή αρκετά έντονη.

    υπάρχουν πολλές επιρροές και τίποτα δεν είναι απόλυτο, οπότε προτείνω και πάλι να ανοίγουμε κι εμείς τα μάτια μας και να αξιολογούμε το άτομο που έχουμε μπροστά μας. στην τελική, όταν μας αρέσει πολύ κάποιος το ζούμε, δεν το αποφεύγουμε από το φόβο μήπως κάποτε μας κερατώσει...  

    όλοι εδώ τη γνώμη μας λέμε με βάση αυτά που ξέρουμε, και με βάση τις εμπειρίες που έχουμε..

     
  • ETOIL @ 18.05.2012 12:12
    Εδω μπορεις να δεις τα γενικα της συναστριας σας: http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/comp2f Εδω λιγο πιο πολλα και πιο αναλυτικα:http://www.myastro.gr/astrologia/synastria-zwdia.html Εδω λιγο πιο πολλα και πιο αναλυτικα:http://www.myastro.gr/astrologia/synastria-zwdia.html
    Εδω λιγο πιο πολλα και πιο αναλυτικα:http://www.myastro.gr/astrologia/synastria-zwdia.html

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...