παρακαλώ περιμένετε...

Αντίθεση Αφροδίτης και Ωροσκόπου σε συναστρία;

  • Journey @ 12.04.2012 23:15
    Δημιουργεί μαγνητισμό αλλά χριεάζεται να υπάρχουν πιο αρμονικές όψεις ώστε αυτός να εκφράζεται ευνοϊκά ή να γειώνονται οι προστριβές επειδή έντονη ενέργεια χωρίς "γείωση" μπορεί να φέρει - συχνά - ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
    Τέλος πάντων, φαντάζομαι, δεν είναι η μοναδική όψη στη συναστρία : - )
  • Journey @ 12.04.2012 23:58
    Έχω όμως και μία απορία : Από που βγήκαν όλα αυτά? Ο ωροσκόπος του Α κάνει αντίθεση με τον πλανήτη του Β, ο πλανήτης του Α και του Β σε τετράγωνο είναι αυτό κλπ..
    Βρε μπας και είναι κάπως αβάσιμα? Λέω , δεν ξέρω
  • AriesLeo @ 13.04.2012 01:17
    χμμ να εξηγήσω λίγο τι είδα, παρατηρώντας τους χάρτες:
     
    Ωροσκόπος Παρθένος του ενός στην 2η μοίρα, αντίθεση με την Αφροδίτη στους Ιχθείς του δέυτερου προσώπου, στην 4η μοίρα των Ιχθύων, επομένως αντίθεση ωροσκόπου με πλανήτη με ανοχή 2 μοιρών...
    δεν είπα κάτι για τετράγωνο, εκεί σε χάνω λίγο jour...
  • Journey @ 13.04.2012 01:29
    Προβληματιζόμενη για το πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την επίδραση και τα αποτελέσματα των συναστριακών όψεων  μίλησα γενικά, δεν εννοούσα κάτι στη δικιά σου ερώτηση :- )
    * Μία ακόμα παρατήρηση, σκέφτεσαι τι παθαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε και η Αφροδίτη του ενός και ο ωροσκόπος του άλλου από τον Ποσειδώνα? LOL
     
  • AriesLeo @ 13.04.2012 01:37
    χαχα, α τώρα κατάλαβα! ουπς.
     
    Για πες τι μπορεί να έχουνε πάθει;; Είμαι η παθούσα με την Αφροδίτη -και μάλλον δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι έχει συμβεί... ειδικά αν πρόκειται για Ποσειδώνα  ίσως το μάθω κατόπιν εορτής ε; Περίμενα διάφορα όταν μπήκε στους Ιχθείς αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ποια ακριβώς εξέλιξη μπορεί να οφείλεται στον Ποσειδώνα...
    επίσης, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι μας έκανε ο Πλούτο... αλλά τη \'στραβάδα\', την έχω νιώσει τελευταία.
  • AriesLeo @ 13.04.2012 01:44
    ΥΓ: Τουλάχιστον, να προσθέσω ότι ανάμεσα σε όλα, έχει ενισχυθεί σημαντικά η καλλιτεχνική μου δραστηριότητα, κ ακόμα δεν έχω φτάσει στην κομπλέ σύνοδο με Ποσειδώνα...
  • Journey @ 13.04.2012 01:57
    O Πλούτωνας αμέσως μετά το τρίγωνο με την Αφροδίτη σου σχημάτισε εξάγωνο με τον ωροσκόπο του.

    Τα του Πλούτωνα, αν αρχίσουν θα τελειώσουν αύριο , επομένως βάλε μία άνω τελεία, άλλωστε είμαι σίγουρη οτι και μόνη σου θα βρεις αρκετά αν ψάξεις λίγο.
     

    Ο Ποσειδώνας έχει ήδη σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη σου και νομίζω  οτι μπορείς να μας δώσεις λίγο ροζ γιατί εσένα σου περισσεύει κατά πάσα πιθανότητα : - )

    Αν κατάλαβα σωστά δε, πλέον διελαύνει από τον 8ο σου οίκο και αυτό θα πρέπει να σε κάνει προσεκτική σε κάθε είδους επιλογές ή αποφάσεις σε  σχέση με οικονομικά, όσα χρωστάς σε άλλους κλπ.
    Πάντως, δεν αποφασίζουμε ποτέ οτι ο Τοτός είναι ο άντρας της ζωής μας όσο ο Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με ητν Αφροδίτη μας. Περιμένουμε να  απομακρυνθεί σε απόσταση ασφαλείας και αν και πάλι μας αρέσει ο Τοτός, ΟΚ :- )
     Η αντίθεση με τον ωροσκόπο πάλι είναι δύσκολο πράγμα...
    Από τη μία έλλειψη ζωτικότητας, από την άλλη τάση για απομόνωση , χίλια δυο..
    Ροπή για έξεις, ποτά κλπ που δεν υπήρχαν..
    Γεγονός είναι οτι και μετά την αντίθεση θα διελαύνει από τον 7ο του  άλλου..εκεί , μπορεί η πρώτη αντίδραση να μετριαστεί, αλλά ενδέχεται ο  άλλος να επιδείξει έτσι κάπως περίεργες τάσεις...όπως το να θέλει να τους βοηθήσει όλους, να ερωτευτεί κάποιον προβληματικό επειδή είναι προβληματικός κλπ..
    Καθώς  η αντίθεση στη συναστρία  γεννά έτσι κι αλλιώς και έλξη αλλά και
    προστριβές, ακριβώς όταν εσύ θα πετάς στα ουράνια αυτός θα είναι κάπως αλλού ίσως να σταθεί αφορμή για περισσότερες παρεξηγήσεις..
    Αλλά από την άλλη, όταν περάσει αυτή η περίοδος, αν εξακολουθείτε να αρέσετε ο ένας στον άλλον θα βρεθούν τρόποι για να ισορροποήσετε, έτσι νομίζω.

    * Ακούς εκεί Ποσειδώνας σε σύνοδο με Αφροδίτη..πως είναι? πες μας
     
  • AriesLeo @ 13.04.2012 02:12
    Αχά! Ευχαριστώ, μου υπενθύμισες κάποιους σηματικούς παράγοντες..
     
    Λοιπόν, εγώ αναμένοντας αυτή τη σύνοδο αρκετό καιρό πριν, περίμενα αυτή την περίοδο να είμαι ερωτευμένη και στον κόσμο μου "χαμένη"... ο Ποσειδώνας, να προσθέσω, προέρχεται από σύνοδο με τον Υδροχόο Άρη μου στις 22μοίρες, επίσης στον 8ο.
     
    Όσον αφορά τη δύσκολη περίοδο του Τοτού... ίσως το προβληματικό άτομό του να είμαι εγώ. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι γιατί ο Τοτός τη μια μου ξυνίζει, την άλλη είναι ιδανικός. Έτσι τη βιώνω εγώ τη σύνοδο -αν παίζει κάποιο ρόλο σε όλα αυτά, δηλαδή...
     
    Κατά τ'άλλα, ο κόσμος είναι όμορφος, οι άντρες -κάτω των 30 :Ρ - το ίδιο, έχω ιδέες μέχρι και στον ύπνο μου, έχω έμπνευση τόσο ασυμμάζευτη που μένει ανεκμετάλλευτη... : |. Επέκτεινα την καλλιτεχνία μου και σε άλλο τομέα στον οποίο σκέφτομαι να κυνηγήσω σπουδές...
    Τώρα δε θέλω να πηδήξω σε άλλο θέμα, αλλά ο Ποσειδώνας, ως πατήρ ψευδαισθήσεων -που ενδεχομένως με "ανεβάζει" παραπάνω απ' όσο ψηλά θα αντέξω να πέσω, αν μου βγει μούφα η ιστορία-, πόσο θα μπορούσε να επηρεάσει το σχέδιό μου να φύγω αρχές Φθινοπώρου για το εξωτερικό; Εγώ θα το κάνω ό,τι κ αν μου κάνει!!
  • Journey @ 13.04.2012 11:15
    Από τη μια ο Ποσειδώνας, από την άλλη η τρελλοΚριαρίαση, που θα μας πάει, θα την κάνουμε τη στραβή....ε, και?
  • Ariete79 @ 13.04.2012 13:47
    Journey @ 13.04.2012 01:57Ως απόσταση ασφαλείας ορίζεις το πέρας 2 μοιρών ή κάτι άλλο?xoxo
  • AriesLeo @ 13.04.2012 15:37
    Ένα έχω μάθει να λέω τελευταία! Όλα θα πάνε καλά, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο!! This is it!
  • icebee @ 13.04.2012 17:53
    xaxa...ego pou zo me monimi genethlia sunodo afroditi-poseidona ston 8o 1 exo na po...sas zilevo esas me tis dieleyseis.oso kratisei i dieleysi tha aisthanese teleia...alla otan perasei mallon tha teleiosei...alla epeidi de tha aisthanese pia to idio...tha vapseis to roz sunnefaki sou allo xroma kai pali tha aisthanese mia xara!!! eno emeis me tis genethlies sunodous....vriskoume 1 mavro sunnefo to vafoume roz....arxizei i kataigida pali roz to vafoume..kai na dialuthei to sunnefo emeis pali to vlepoume kai einai kai roz...kai kathomaste kai pano tou...kai otan oloi oi alloi exoun geiothei emeis exakolouthoume na eimaste ekei...fantasou poso asteioi fainomaste......!!!!tha po...eseis me tis dieleyseis dont afraid it..just enjoy it....... LOL : )

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...