παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφιερωμένο στην Newflame!

 Από χθές σπάω το κεφάλι μου... So, this is it! Ευχαριστώ και ανταποδίδω! <3 <3 <3

Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΩΝ

Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου σταμάτησε το μπαράζ των υποχρεώσεων, οπότε ο δρόμος άνοιξε για να βρείτε ξανά τους συνηθισμένους ρυθμούς σας. Ο Ήλιος από τον Τοξότη έως τις 21 θα ενισχύσει τη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα και το δυναμισμό σας. Επίσης, σε τρίγωνο από το ίδιο ζώδιο θα βρίσκεται συνεχώς ο Ερμής που στις 14 θα γυρίσει σε ευθεία τροχιά. Ο Κρόνος εξακολουθεί και αυτός τον μήνα να σχηματίζει εξάγωνο από το Ζυγό, μια όψη που εξισορροπεί τα πράγματα. Εσείς των πρώτων πέντε ημερών θα ευνοηθείτε αυτήν την περίοδο και από το τρίγωνο που θα φέρει ο Ουρανός, ο καινοτόμος, από τον Κριό. Πιο ρεαλιστές και πρακτικοί πρέπει να είστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Ο Ποσειδώνας απειλεί να σας συγχύσει και να σας αποπροσανατολίσει. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Ρεαλισμός και αυτοπεποίθηση

Ο τελευταίος μήνας του 2011 ενέχει μικρά αλλά σημαντικά στοιχεία, που θα σας επιτρέψουν να κλείσετε εκκρεμότητες και να δώσετε το «παρών» στις νέες προκλήσεις. Εξάλλου, ο Δίας αυτό το διάστημα θα σας επηρεάσει μεν αρνητικά, αλλά σε περιορισμένο βαθμό, κι έτσι θα αποφύγετε ευκολότερα τα λάθη και τις υπερβολές. Την αίσθηση του μέτρου πρέπει να έχετε περισσότερο όσοι είστε γεννημένοι τις πέντε πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Ο Ουρανός θα σας κάνει πιο τολμηρούς, προοδευτικούς και ριψοκίνδυνους και ο Δίας μπορεί να διογκώσει αυτά τα στοιχεία μέσα από την επιθυμία για το καλύτερο, το μεγαλύτερο και το αδοκίμαστο. Η εμπειρία είναι αυτή που μπορεί να βάζει φρένο όταν πρέπει, γι’ αυτό όταν δεν… κατέχετε κάτι, αν ενθουσιάζεστε, μη βιάζεστε να περάσετε στην δράση.

Μέχρι τις 13 είναι πιθανό οι εξελίξεις να έρχονται αργά, κάντε υπομονή. Εξάλλου, όταν ο Ερμής κινείται ανάδρομα δίνει μια ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, ώστε να δούμε με τι αξίζει να ασχοληθούμε τελικά. Ό, τι δεν προχωρά, από την άλλη, ίσως είναι καλύτερα να μην προχωρήσει. Άλλωστε, μετά τις 13 το κλίμα θα βελτιωθεί έτσι κι αλλιώς. Επίσης, μπορεί να αποκαλυφθούν μέθοδοι αντιμετώπισης και τρόποι αξιοποίησης που πριν δεν ήταν εμφανείς.

Κατά τα άλλα, αυτόν τον μήνα η λέξη «εξωτερικό» μπορεί για κάποιους από εσάς να σημαίνει μόνο ένα ευχάριστο ταξίδι, για άλλους όμως πολύ περισσότερα. Από την άλλη, ό, τι έχει σχέση με ιδέες, ήθη και έθιμα, προϊόντα, ενημέρωση ή ακόμα και δουλειά θα ευνοηθεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2012. Μέχρι τότε έχετε να κερδίσετε και από τις σχέσεις σας με παιδιά και νέους ανθρώπους, το Ίντερνετ και την επικοινωνία γενικότερα.

Ο Βόρειος Δεσμός απέναντι σας, σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να φέρει κοντά σας νέα πρόσωπα, με τα οποία ωστόσο όχι μόνο θα έχετε πολλά κοινά αλλά και την αίσθηση ότι γνωρίζεστε καλά. Αξιοποιήστε τις σχέσεις σας με  τα άτομα αυτά.

Όπως το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου λειτούργησε πιο θετικά σε σχέση με τον Οκτώβριο και το πρώτο μισό του, έτσι και ο Δεκέμβριος θα δώσει ώθηση σε σπουδές, εργασία, σχέσεις, οικονομικά. Ίσως να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αλλά… νέοι καιροί, νέα ήθη.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μιλήστε, αλλά προπάντων ακούστε με προσοχή ό, τι σας λένε. Το ελάττωμά σας είναι ότι πιστεύετε πως κάνετε το καλύτερο για τους άλλους και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Πώς να μην πέφτετε από τα σύννεφα όταν στενοί συνεργάτες, φίλοι, ο/η σύντροφός σας κρατούν αποστάσεις. Ευτυχώς ο Ερμής - επικοινωνιακά γενικότερα - έως τις 7 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην πιο αρμονική θέση ως προς το ζώδιό σας και σίγουρα θα βοηθήσει στην γεφύρωση πιθανών διαφορών. Βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη παραείναι… προχωρημένος, αλλά αναπληρώνει η Αφροδίτη, που μέχρι τις 20 στον Αιγόκερω θα είναι πρακτική και τυπική. Για μερικούς από εσάς αισθήματα και εργασία θα πάνε χέρι χέρι αυτόν τον μήνα. Δουλειά με το ταίρι σας; Φλερτ στο χώρο της εργασίας; Κατά τα άλλα, οι νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα έως τις 20 Δεκεμβρίου, μπορεί να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ

Αν εξαιρέσουμε τις ημέρες γύρω από την έκλειψη που απαιτούν μια κάποια προσοχή, ο τελευταίος μήνας του χρόνου δεν κρύβει, σε γενικές γραμμές δυσάρεστες εκπλήξεις. Μέχρι τις 19, επίσης, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ουδέτερη θέση για εσάς, δεν αποκλείεται να φροντίσετε λίγο περισσότερο και την εμφάνισή σας. Από τις 20 και μετά, που περνάει απέναντί σας, προσοχή στα γλυκά, στο φαγητό και το ποτό.

 

ΕΡΓΑΣΙΑ

Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο «φυσικό» οίκο των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων, δημιουργώντας πιο ευοίωνες προοπτικές. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να εφαρμόσετε τις ιδέες σας και να κάνετε βήματα μπροστά. Ενημερωθείτε σχετικά με νέες μεθόδους και τεχνικές, ώστε να κινηθείτε με τη σιγουριά του γνώστη. Νέα προγράμματα, Ίντερνετ και συζητήσεις ή προτάσεις που στοχεύουν στην ανανέωση της δουλειάς σας έχουν κάτι να σας δώσουν. Ακόμα ένα ταξίδι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ευχαρίστηση. Αν αναζητάτε εργασία, έως τις 7 Ιανουαρίου μπορεί κάτι να βρεθεί. Καθώς ο Δίας θα προχωρήσει στον Ταύρο κατά την άνοιξη, σίγουρα θα μπορέσετε να δείτε την καριέρα σας να εξελίσσεται καλύτερα. Μια καλή περίοδος αυτή, τόσο για να αποκομίσετε γνώση όσο και για να προοδεύσετε.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από τις 11 Νοεμβρίου ο Άρης έχει περάσει στον οίκο των υλικών αποκτημάτων, οικονομικών και περιουσιακών. Αυτό σημαίνει μια διαρκή ροή εξόδων. Είναι σαν να λέμε δεν ξέρει κανείς από πού να φυλαχτεί! Κι επειδή αυτήν τη θέση θα την κρατήσει αρκετούς μήνες ακόμα, πρέπει να καταστρώσετε πρόγραμμα… αυστηρής λιτότητας. Φυσικά, για κάποιους από εσάς αυτό που γίνεται μπορεί να είναι μια μείωση εσόδων και να μην είναι απαραίτητα έξοδα. Όπως και να’ χει, πρέπει να σκεφτείτε κάποιους πιο σύνθετους συνδυασμούς για να επωφεληθείτε. Πάντως ο Δεκέμβριος από τη μια, δεν είναι αρνητικός για αποφάσεις και ενέργειες και από την άλλη, μπορεί να σας οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας νέας πηγής εσόδων, στην αξιοποίηση ταλέντων, στο να κάνετε ένα χόμπι σας μια δεύτερη εργασία. Μέχρι και την… πώληση γνώσεων μπορεί να σηματοδοτήσει!

*Πηγή: ΒΙΚΗ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ διπλωματούχο της Mayo School of Astrology, Μηνιαίο Περιοδικό  astra & όραμα”, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011, ΤΕΥΧΟΣ 176.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...