παρακαλώ περιμένετε...

κριος αντρας-ιχθυς γυναικα

  • Journey @ 21.06.2011 19:47
    Μωρέ φτιάξτε τα εσείς και μετά βάρα τον Altec εις το τετράγωνο!
  • Ariete79 @ 21.06.2011 20:18
    Παναϊα μου!!! Τί διαδίδεις ώρε Καρχαρίνι?!
    Πάς καλά?!
    Για Ποσειδώνες να λές...Άσε τους Πλούτωνες.. Ο κόσμος πρέπει να ερωτεύεται όχι να μαστιγώνεται...
     
    p.s. Πώς μ'αρέσουν αυτά τα "στριμώγματα"...
     
    xoxo
  • StaRdust80 @ 21.06.2011 20:21
    σε πόστ που βάζουμε ατάκες όπως bdsm θέλει ενα  κόκκινο X πάνω δεξιά
  • Epique @ 21.06.2011 22:12
    Από αυτην την όψη,όπως διάβασα σωστά και παραπάνω κράτα την ένταση (σχετικές λεπτομερειες θα καταλάβεις εν καιρώ,αν όλα πάνε καλά).
    Την έχω και στο γενέθλιο,είναι σχετικά "κακόφημη" .. και λογικά,αν είστε περιπου συνομίληκοι παιζει επισης ο ένας απο τους δυο σας να την έχει στο γενέθλιο..
    Γενικά ,έχει πολύ ενδιαφέρον
     
     
  • elenitca_1990 @ 21.06.2011 23:11
    αυτην η οψη δηλαδη σημαινει οτι θα τσακωνομαστε συνεχεια και θα εχουν μεγαλη ενταση τα μαλωματα μας?ναι,συνομιληκοι ειμαστε!!!εγω τον περναω δυο μηνες γιατι ειναι γεννημενος τον απριλιο και εγω το φεβρουαριο
  • flamescreen73 @ 22.06.2011 00:23
    Εσυ Ιχθύς και θα ανταγωνίζεσαι κοτζαμαν Κριο για τον έλεγχο της σχέσης? Καλά μας λένε ήρεμη δύναμη, χαχαχα!!!!
    Δώστου να καταλάβει ρε συ τότε!
  • EVEPAPAS @ 22.06.2011 18:53
    elenitsa 1990 glykia.all time classic syndyasmos alllllllllllllaaaaaaaaaaa tsoyroyflizei ton ixthy.akrivos idia periptosi me xarti synastrias pou les an den doulepsei tha skiso ta ptyxia mou.teleiose prin 5 mines kai o ixthys akomh ypoferei kai o krios den tha borouse na pernaei kalytera(fainomenika)toylaxiston giati meta ton xorismo ola toy pane kata dialou alla aftos einai kaloperasakias kai vriskei ton tropo.h alitheia einai oti oi krioi pernane xontro louki me olous tous planites na tous piezoun alla PROSEXE PSARAKI mou
  • elenitca_1990 @ 23.06.2011 02:37
    δηλαδη ο κριος δε θε με ερωτευτει με τετοια συναστρια?φαινομενικα σημαινει οτι αν ποτε τα φτιαξουμε και χωρισουμε,θα πονεσει?
  • EVEPAPAS @ 23.06.2011 11:20
    elenitsa 1990 tha se eroteutei na eisai sigouri!1!!giati o ixthys(gynaika) pisteuo exei mesa tou afto pou thelei(romantismo kai athoa paidikotita)giati einai romantikos o krios alla einai episis kai parormitikos kai den skeftetai poly prin praksei.meta to metanionei alla idi exei kanei tin koutamara tou kai oi andres krioi einai kommati xontrokomenoi stis prakseis tous otan tous pianei to parormitiko tous. 
  • elenitca_1990 @ 23.06.2011 13:39
    οτι ειναι χοντροκομμενοι ειναι αληθεια!!!μιλησαμε για δευτερη φορα χθες στο μσν και τι δεν ακουγα!!!!ειχα καραφλιασει!!!!πολυ θρασος ομως και νομιζουν οτι μπορουν να δινουν και διαταγες!!!!και αυτος ειτε ελεγε,ειτε οχι εγω συνεχιζα ακαθεκτη την αποψη μου και μετα με εβριζε και τσαντιστηκα και τον διεγραψα απο το μσν και τον αφησα εκει μονο του να σκεφτει τι εκανε!!!!αλλα δεν τον ξαναπροσθετω!!!ευτυχως εχουμε το facebook!!!!αλλιως τωρα θα ανησυχουσα για το πως μπορουμε να ξαναμιλησουμε ποτε!!!!
  • EVEPAPAS @ 24.06.2011 13:46
    i ixthys pou anaferomai ego ton exei diagrapsei apo pantou kai ton exei kanei kai block kai ton tilefonise prin dyo mines kai tou ta eipe xyma kai tsouvalata giati apo tote pou xorisan prin 5 mines den ton enoxlise oyte mia fora mono tou esteile mnm inbox sta genathlia tou me euxes eno aytos tpt sta dika tis giati tou eixe pei leei oti gia aytin pethane.parola afta ola tin strifogirizei tin stelnei xairetismata me gomenes pou psinei h vazei filous tou na tin kanoun aitimata filias sto fb.kai synexos aftous toys 5 mines prospathei apelpismena na tin ekneurizei leei psemata polla kanei ta parapano pou eipa diladi asxolite synexos me ton a h b tropo mazi tis.kai i ixthys mono ekane afta ta 2 pragmata pou sou eipa parapano.DEN ANTEXOUN THN APORIPSI.eno aftos tin xorise alla fenete oti to exei skylometaniosei(2 fores xorisan kai ton noembrio toy 2010 pali aftos tin xorise kai tote)gi ayto sou leo psaraki prosexe ti oroskopo exete kai oi 2 sas?
  • elenitca_1990 @ 24.06.2011 17:20
    εγω καρκινο εχω ωροσκοπο!!!αλλα για εκεινον δε ξερω!!!δεν τολμαω κιολας να ρωτησω!!γιατι βαριεμαι να τσακωνομαι μαζι του!!!!
  • flamescreen73 @ 24.06.2011 23:45
    Γιατί καλέ? Ωραίο είναι να μαλλώνεις με όποιον αγαπάς? Ρώτα να μάθουμε και μεις κανα gossip!!!  : -)
  • elenitca_1990 @ 25.06.2011 14:06
    φοβαμαι μη νομιζει οτι τον πρηζω!!!να μου μιλησει αυτος!!!!και να με ρωτησει και τι κανω πρωτα και να μου πιασει εκεινος την κουβεντα!!!!
  • flamescreen73 @ 25.06.2011 22:29
    Πολύ αυστηρή είσαι ρε συ. Έχεις μπαμπά στρατιωτικό or something?
  • flamescreen73 @ 26.06.2011 00:25
    Πάντως δε νομίζω να χρειάζεται να σε ρωτήσει τι κάνεις...
    Είναι εμφανές ότι έχεις λίγα νευράκια...

    Επειδή δεν μπορούμε να καταλάβουμε πάντα τις γυναίκες, να ξέρεις, πως ότι σου λέει δε στο λέει επειδή ξέρει τι θες αν δε το δείχνεις. Το ίδιο και αν δε σου λέει κάτι. Απλά κάνει ότι θα έκανε ανάλογα με την αυτοπεποίθηση και τις σκέψεις του τη συγκκεκριμένη στιγμή.
     
    Αρέσεις σε έναν άντρα όταν δεν είναι και τόσο άνετος ακόμη και αν το κρύβει αρκετά καλά. Αν είναι άνετος ή του βγάζεις εσύ έναν τέτοιο ευατό επίσης ξέρεις ότι πας για χαλαρά πράγματα. Εαν μαλλώνετε και του ρίχνεις πνευματικές φάπες, μπορεί απλά να μην τρου αρέσει και σκέφτεται τι να κάνει για αυτό.
     
    Είσαι πολύ bossy για Ιχθύς πάντως, φαντάζομαι ότι δεν τρελαίνονται όλοι οι Κριοι για αυτό παρότι είναι ενδιαφέρον να έχεις απέναντι σου μια γυναίκα να την κοιτάς στα μάτια και να μην κολλώνει. Εχω συνυπάρξει με άτομα που μαλλώναμε με σκυλοκαβγάδες και προοδευτικά άλλαξε η σχέση μας. Ομως εαν μπορώ θα το αποφύγω. Δηλαδή και να μου αρέσει κάποιο άτομο(προφανώς στην περίπτωση μου γυναίκα) θα το ξανασκεφτώ αν μαλλώνουμε απο το τίποτα του τι επαφή θέλω μαζί της, αν βλέπω ότι δε μπορώ να βγάλω άκρη.
     
    Μήπως είναι σε φάση σκέψης τι θέλει και τι ζητάει απο εσένα και πως μπορεί να τα κερδίσει ίσως αυτά τα πράγματα με μικρότερη φθορά ή κάτι παρόμοιο. Δεν μπορώ να είμαι και στο μυαλό ενός Κριού. Άμα ήμουν θα σου έριχνα μια κουτουλιά και μετά θα σε φιλούσα φαντάζομαι, κάτι τέτοιο, χαχαχα!!!!!!!!!!
     
  • elenitca_1990 @ 29.06.2011 18:24
    ισως φταιει που εχω πολυ αιγοκερω μεσα στο χαρτη μου!!!αρης,αφροδιτη,κρονος ειναι ολα στον αιγοκερω εκτος απο σεληνη που ειναι στον υδροχοο και ερμη που ειναι επισης στον υδροχοο!!!ειναι μερικες φορες που δε φερομαι καθολου σαν ιχθυς και αλλες που μοιαζω πραγματικα με ιχθυ!!!!
  • flamescreen73 @ 29.06.2011 19:23
    Εαν δεν είσαι Ιχθύς, δεν ξέρεις...το να είσαι Ιχθύς, σημαίνει ότι τον περισσότερο καιρό δεν θα είσαι και τόσο Ιχθύς.Αυτό είναι το να είσαι Ιχθύς, το να είσαι αλλά να μην είσαι. Αλλιώς ο καθένας θα ήταν Ιχθύς, γιατί όλα είναι Ιχθύς.
     
    Παρα-αιγοκερίζεις πάντως, είναι η αλήθεια. Αλλάσαν μέλος της τιμημένης φυλής, στο συγχωρούμε
  • flamescreen73 @ 29.06.2011 19:24
    Ο Ιχθύς είναι αγάπη, αλλά συνήθως ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει!!!
  • elenitca_1990 @ 29.06.2011 23:52
    η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες οι πολλοι πλανητες στον αιγοκερω με επηρεαζουν πολυ!!!ειδικα ο αρης στον αιγοκερω!!!με κανει πολυ εχθρικη μερικα διαστηματα!!!συνηθως τα διαστηματα που εργαζομαι για να πετυχω κατι!!!!ολα τα αλλα διαστηματα δε με επηρεαζει τοσο πολυ!!!
  • flamescreen73 @ 30.06.2011 00:36
    Ωραία, δεν πειράζει τόσο πια πολύ, και εγώ τον ίδιο Αρη έχω, αλλά φρόντισε να μην είναι σε διαστήματα που ο άλλος θέλει το ακριβώς αντίθετο. Μερικές φορές πάντως η εχθρικότητα δεν είναι ακριβώς εχθρικότητα. Εαν μου δείξει ό άλλος ότι περιμένει ενα ανδρείκελο που γίνεται χαλάκι, δεν θα πάρει παρα μόνο αντίσταση. Εκείνο πολλοί το διαβάζουν ως εχθρικότητα, ίσως γιατί έτσι τους συνήθισαν να περιμένουν απο το μέσο άνθρωπο.
     
    Δεν έχεις τόσο εχθρικότητα πάντως. Μαλλον προς τσαμπουκα δείχνει το ύφος γραφής σου. Καλό είναι για γυναίκες. (Για άντρες όχι ιδιαίτερα γιατί πρέπει να το έχεις διαθέσιμο μόνο αν χρειαστεί και όχι να το τονίζεις. Γνωμη μου αυτό).
  • elenitca_1990 @ 30.06.2011 16:20
    η αληθεια ειναι οτι τσαμπουκαλου φαινομαι και μερικες φορες πολυ αλλα συνηθως ειμαι ηρεμη!!!δηλαδη ειμαι τσαμπουκαλου αλλα οχι με την εννοια να μπλεξω σε καυγα η να ανακατευτω σε καυγα αλλου!!!συνηθως ετοιμαζω πολεμο μονο οταν καποιος εναντιωνεται σε μενα η κανει κατι σε μενα που εμενα με προσβαλλει!!!αλλιως πολυ δυσκολα βριζω η μπλεκω σε καυγαδες!!!θελω να υπαρχει ταξη γυρω μου και πολυ οργανωση!!!μερικα πραγματα τα εχω τοσο προγραμματισμενα που αν βγει κατι απο το προγραμμα,το φτιαχνω ξανα και ξανα αναλογα με τα δεδομενα χωρις να κουραζομαι!!!σε αλλα παλι δεν εχω καθολου προγραμμα!!!
  • flamescreen73 @ 02.07.2011 18:29
    Τσαμπουκας δεν είναι να στήνεις και να συμμετέχεις σε καυγάδες Ελενίτσα, ούτε να κάνεις πόλεμο, πόσο μάλλον επειδή σου εναντιώνεται κάποιος(τώρα αν κάποιος σε προσβάλει και το κάνει για να σε προσβάλει εσκεμμένα, σιγά μην κάνεις και πόλεμο, μαλάκας είσαι? Του λές πέντε πραγματάκια ξεχέζοντας τον και διαγράφεις και προχωράς. Η τον εξαφανίζεις απο το χάρτη.) Εαν με θέλεις σκαμνάκι για να κάθεσαι και να κάνω εμετό στο χαλί και μετά να το γλείφω, ε συγνώμη, αλλά θα σου εναντιωθώ εκει πέρα γιατί δεν μου αρέσει τίποτε απο τα 2. Σου εναντιώνεται κάποιος και γιατί φοβάται πάντως, απο την εμπειρία μου. Μεταφράζει ως πικρή γευση το θέμα στο οποίο εναντιώνεται.
     
    Εγώ είμαι ντόμπρος άνθρωπος, αν επιλέξω κάτι που κάποιος του εναντιώνεται, θα τον βγάλω και αυτον/ην απο την εξίσωση για να μην τον βασανίζω, αλλά να του κάνω πόλεμο για να του το επιβάλλω με το ζόρι? Συγνώμη αλλά ως ορίτζιναλ Ιχθύς, δεν μπορώ να βασανίσω κάποιον σε τέτοιο απάνθρωπο σημείο. Έχουμε και μια ψυχή και είμαστε η ψυχή μας. Αμα στην βγάλω δεν μπορώ να ανήκω πια στο ανθρώπινος είδος, πρέπει να αναλάβω απο μόνος μου να εγκαταλείψω τα εγκόσμια και να μην ξαναπλησιάσω άλλο κόσμο. Δεν είμαστε Ιχθύς για να επιβάλλουμε ή να αναγκάζουμε τους άλλους να αποδεχθούν πράγματα για να μην μας χάσουν.
     
    είμαστε ανθρώπινα όντα και όχι ρομπότ που θα μας προγραμματίζει ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του. Η ανθρώπινη βούληση χωρίς δολοπλοκίες, ψυχαναγκασμούς/εμβιασμούς και παιχνίδια κυριαρχίας πρέπει να είναι το υπέρτατο αγαθό και στις σχέσεις. Να κάνει ο καθένας αυτό που τον ευχαριστεί πραγματικά και όπου βρίσκεται ένα η περισσότερα σημεία κοινά επαφής/επιθυμιών(όχι μόνο σαρκικών) να προκύπτουν και οι σχέσεις.
  • flamescreen73 @ 02.07.2011 18:40
    Υπόψιν το να προγραμματίζεις ξανά και ξανά, είναι πολύ κουραστικό, αν όχι για σένα, σίγουρα για τον άλλο. Σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις ξανά απο την αρχή συνήθως. Εγώ δεν θα το άντεχα απο τον άλλο αυτό, εκτός αν είμασταν ήδη σε σχέση(γιατί εκεί είναι ήδη άνθρωπος σου ενώ στην άλλη περίπτωση υποψήφιος και ούτε καν σίγουρος). Ισως αυτό επηρεάζει τον Κριό σου κάπου.
     
    Απο το ότι έχεις και δεν έχεις πρόγραμμα θα σε χαρακτήριζα αντιφατική, μάλλον καλό βάζεις τους άλλους να επεξεργάζονται κάποια πράγματα.(αν και εμενα ομολογώ δεν με ξετρελαίνει να μην ξέρω που έχω πατήσει για να πάω κάπου, χρειάζεται και ένα φως στο δρόμο για να μη σκοντάφτεις στις κολόνες).
     
    Για μένα πάντως ο άνθρωπος σίγουρα πρέπει να πράττει ανα πάσα στιγμή όπως νιώθει. Αν και ομολογώ ότι έχω κρύψει και συνεχίζω να κρύβω κάποια απο τα πράγματα που νιώθω. Παρατήρησα ότι δεν μπορούν να τα καταλάβουν οι άνθρωποι, συχνά με θεωρούν είτε ρομαντικό, είτε δεινόσαυρο, είτε εκτός τόπου και χρόνου, οπότε τα κρατάω για τον ευατό μου. Σκληρό πάντως να μην σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αλλά άμα νιώσω ότι οι άλλοι πράττουν όπως νιώθουν και όχι με υποκρισία, το εκτιμώ πολύ(υποκρισία εν τωμεταξύ μπορεί να είναι και στη θετική πλευρά και αρνητική, πχ, να σε κάνει να νομίζεις ο άλλος ότι είναι θυμωμένος, ενώ η φύση του είναι να συμπεριφέρεται σαν άκακο αρνάκι. Και αυτό για μένα κακό είναι όπως το να φέρεται ο Διάβολος ο ίδιος σαν αρνι. Η υποκρισία είναι υποκρισία όπως και να το κάνεις).
  • flamescreen73 @ 03.07.2011 01:09
    Και ξέχασα να δώσω το τι σημαίνει τσαμπουκάς για μένα. Είναι ο άνθρωπος ο σκληρός που ότι και να του ρίξει η ζωή θα το αντιμετωπίσει και ακόμη και αν γονατίσει ή πεσει, χάσει ή κερδίσει, πάλι θα σηκωθεί. Τώρα σαν έννοια αυτό που του δώσαμε να σημαίνει, ο καυγατζής κλπ. δεν με απασχολεί. Δίνουμε αρνητική έννοια σε πολλά πράγματα και τα κάνουμε να φαίνονται σαν ελκυστικά όμως και ως σωστοί τρόποι του να περνάς τη ζωή σου που φυσικά με ενοχλεί. Αυτή είναι όμως η χώρα που ζω.
     
    (Και όχι δεν είμαι περήφανος για αυτήν και ναι σίγουρα την ψάχνω για να φύγω για να τη χαίρονται μόνο όσοι σκέφτονται έτσι, που είναι και αυτοί που αξίζουν τα χάλια της αφού την έφτασαν εδώ)

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...