παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

  • stratula @ 06.10.2010 10:34
    Καλημερα, κι εγω εχω στον γενεθλιο χαρτη μου, κρονο στον 5ο  οικο ομως εχω 2 υπεροχα αγορακια.Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δυσκολευτικα λιγο για το πρωτο...αλλα ολα οκ.Αυτο που εμαθα ομως ειναι ΟΧΙ αγχος......τι σου λεω τωρα ε???Οτι καλυτερο σου ευχομαι.
  • manu06 @ 06.10.2010 10:52
    Ας γραψει και αλλος ενας που διαβασε το αρθρο και λιγο αγχωθηκε..
    Ειχα διαβασει και στο παρελθον ενα παρομοιο αρθρο εδω στο site και παλι ειχα θορυβηθει.
    Προσωπικα εχω Κρονο αναδρομο σε συνοδο με Πλουτωνα αναδρομο στο 5ο οικο , ο οποιος πιανει 3 ζωδια, εχει ακμη στην Παρθενο , αλλα εχει μεσα και ολο το Ζυγο και λιγο Σκορπιο.
    Πολυ θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη καθοτι θα θελω να κανω παιδακια, παρολο που αντιλαμβανομαι οτι ειναι τεραστια ευθυνη και δεν ξερω αν θα νιωσω ποτε ετοιμη, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν επιθυμω να κανω.
    Ευχαριστω...
  • Starface @ 06.10.2010 12:39
    AlekVan, ο Κρόνος στον 5ο δεν είναι απαγορευτικός για την απόκτηση παιδιού (που ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Μπορεί να σημαίνει δυσκολία αλλά όχι απαραίτητα στέρηση. Δυσκολία, γιατί μπορεί να αργήσουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι θέλουμε ένα παιδί, γιατί μπορεί να αργήσουμε να βρουμε τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο θα ξεκινήσουμε μία οικογένεια, γιατί έχουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας, γιατί πρέπει πρώτα να φροντίσουμε άλλα θέματα υγείας μέχρι να είμαστε εντελώς έτοιμοι για ένα παιδί, κλπ κλπ... 
     
    Τώρα, αν ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Άρη, σημαίνει ότι ο Άρης θέλει να προχωρήσει γρήγορα και απερίσκεπτα, ενώ ο Κρόνος τον οριοθετεί και βάζει τον παρορμητισμό του σε ένα πρόγραμμα έτσι ώστε να διοχετεύσει την ενέργειά του σε κάτι που πραγματικά θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα . Που είναι το κακό σε αυτό;... 
     
    Εξάλλου, η έλευση παιδιού δε φαίνεται μόνο από τον 5ο, αλλά και από τη Σελήνη, αλλά και από τις διελεύσεις σε 5ο και 10ο, και όψεις με Σελήνη. Μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν πολλοί, όπως και η statula, με Κρόνο στον 5ο που έγιναν γονείς. 
  • manu06 @ 06.10.2010 13:13
    Συγγνωμη αν επιμενω ξαναγραφωντας , αλλα θα ηθελα και εγω μια αποψη για τις δικες μου πλανητικες γενεθλιες οψεις οσον αφορα το θεμα παιδια και τον Κρονο στον 5ο.
    Θα με υποχρεωνατε αμα μπορουσατε να γραψετε κατι  Starface...
  • koutsoumpilo @ 06.10.2010 13:35
    τώρα αγχώθηκα..δηλαδη εγώ που έχω κρονο στον 5ο οικο κ μάλιστα σε συνοδο με σελήνη..δεν θα κάνω παιδιά???και είναι ο 5ος μου στον καρκίνο..σημαίνει κατι αυτο??ασ απαντήσει καποιος που ξέρει γιατι απογοητεύτηκα τώρα.
  • AlekVan @ 06.10.2010 13:40
    αγαπητό stardome
     
    μάλλον ξεσήκωσα θύελλα στα μέλη με κρόνο στον 5ο οίκο και σε ότι αφορά το ζήτημα παιδί... Καθώς είμαι σε πρώιμο στάδιο μελέτης του γενέθλιου χάρτη μου, θα ήθελα να γνωρίζω πρωτίστως αν έχω ερμηνεύσει σωστά τα στοιχεία αυτού...
  • Starface @ 06.10.2010 14:23
    manu06, ο Κρόνος στον 5ο θα σε δυσκολέψει στο επίπεδο που εξήγησα και παραπάνω. Κατά τ' άλλα δεν έχεις κάτι αποτρεπτικό στο χάρτη σου για το θέμα της μητρότητας. Ίσα ίσα η Σελήνη σου είναι στον Τοξότη σε σύνοδο με το Δία (μη σου πω θα κάνεις και πολλά παιδιά, αλλά γενικά η μητρότητα θα είναι κάτι ευχάριστο γεα σένα) και σε σύνοδο με Ουρανό. Αυτο το τελευταίο μπορεί να σημαίνει ότι η μητρότητα θα έρθει εκεί που δεν την περιμένεις, ή ότι θα είσαι μία μάλλον αντισυμβατική μαμά (single mother ή θα γίνεις πρώτα μαμά και μετά θα παντρευτείς ή μαμά σε μικρή ηλικίας, και γενικά κάτι πέρα από τα συνηθισμένα). 
     
    Μην ανησυχείς, και συν Αθηνά και χείρα κίνει... Αν σε ενδιαφέρει το θέμα, είπαμε, ο Κρόνος λέει να το δουλέψεις...! 
  • desperateneptune @ 06.10.2010 14:25
    Σε composite με μοναδικο πλανήτη μεσα στον 5ο τον κρονο σε τετραγωνο με ηλιο και ποσειδωνα και σελήνη στο 12ο σε αντιθεση με ουρανο και τετραγωνο με αρη, το θέμα παιδιου ειναι μαλλον απαγορευτικο? καλα και η σχεση μαλλον ε?
  • manu06 @ 06.10.2010 14:35
    Ευχαριστω πολυ , βοηθησατε αρκετα ....
  • TheHunter69 @ 06.10.2010 14:38
    Μου φαίνεται το παρακάνετε.
    Κρατήστε αυτό που έγραψε η StarFace (περί δυσκολιών ) και μείνετε εκεί.
    Δηλαδή αν σας πούνε ότι θα κάνετε πολλά παιδιά,
    και στο μέλλον δεν ταιριάξετε με κάποιον άνθρωπο και δεν κάνετε παιδιά τι θα πείτε? 
    "Μα τα άστρα άλλα μου είπανε" και θα έχετε άλλη γκρίνια.
    Το αν θα αποκτήσετε παιδιά ή όχι, παίζουν πολλοί ανθρώπινοι παράγοντες.
    Και δεν θα σας το πουν τα άστρα.
    Επιτέλους λίγο λογική σε μερικά θέματα.  
     
     
  • desperateneptune @ 06.10.2010 14:59
    οποιος μπορει να μου πει κατι για αυτα τα στοιχεια του composite θα μου εκανε μεγαλη χαρη, οχι τιποτα αλλο γιατι στο γενεθλιο χαρτη μου εχω καλο 5 οικο.... ευχαριστω

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...