παρακαλώ περιμένετε...

perfect storm

  • Journey @ 04.06.2010 20:21
    Επίσης έχω ωροσκόπο τοξότη.
    Τα στριμόκωλα άρχισαν από πέρισυ τέλος καλοκαιριού.
    Μπλοκάρισμα, μετέωρες καταστάσεις κλπ , ναι.
    Ασφυξία, αδιέξοδα.
    Ομολογώ οτι η δουλειά που έριξα με τα του ευατού μου τους τελευταίους μήνες για να μπορέσω να κρατήσω ισσοροπίες δεν συγκρίνεται με καμμία άλλη περίοδο της ζωη΄ς μου.
    Ωρίμασα και είμαι ακόμα στην αρχή.
    Φοβάμαι και είμαι εξουθενωμένη.
    Αλλά το κόλπο είναι εκεί ακριβώς.
    Να βλέπεις μέχρι που φτάνεις και μετά να το τεντώνεις και λίγο παραπέρα.
    Ένα ένα.
     
  • Libroula @ 04.06.2010 21:42
    Κουράγιο φίλη Κριέ.....Οι Κριοί είναι ευθύτατοι και οι πιο γενναίοι του ζωδιακού...Στη μάχη θα φανείς νικήτρια...Η συζήτηση με άτομα που σε αγαπούν αληθινά βοηθάει να πάρεις δύναμη,καλή τύχη!!
  • reggina85 @ 07.06.2010 15:14
    παιδια μη πανικοβάλλεστε....
    μια εμπειρία ενός ιχθύ με 7 χρόνια ουρανό πάνω από το κεφάλι και άλλα 4 περίπου με το κρόνο στη παρθένο ένα πράγμα κατάλαβα ότι ο προκρούστης ήταν πολύ πιο ήπιος από αυτά που πέρασα εγώ!!!!! Θα είναι μια περίοδος που θα κάνετε 1 βήμα μπρος και 2 πίσω αλλά ειλικρινά στο τέλος αυτού του διαστήματος (που φέτος είναι το δικό μου!!!)θα είναι πολύ καλό... εκεί θα μετρήσετε τι έχετε.. το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλό κουράγιο....welcome to the jungle!!!
     
    Y.Γ. το μόνο που μπορώ να πω (ίσως να ακουστεί ως συμβουλή - αν και δε μου αρέσουν) είναι ότι θα χρειαστείτε αρκετές ψυχικές αντοχές, ανοιχτά αυτιά και κυρίως αυτοσυγκράτηση που δεν είναι και ένα απο βασικά χαρακτηριστικά σας του ζωδίου σας(και αυτά είναι μια ευγενική χορηγία του Κρόνου)...καλή συνέχεια και υπομονή!!!!
  • reggina85 @ 07.06.2010 15:27
    και όσα αφορά τον ωροσκόπο σου που τυγχάνει και δικός μου...η δουλεια ήταν πρωταρχική τα τελευταία δύο χρόνια...έσω έτοιμη!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...