παρακαλώ περιμένετε...

κ.κ.του stardome

  • arcangelo @ 23.01.2010 12:11
    ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σιγουρα εκανα λαθη και αυτα πληρωνω............η ημερομηνια μου ειναι 8/4/1964 αθηνα και ωρα 12,00 το μεσημερι εχω ωροσκοπο καρκινο...........να εισαι καλα αν μπορεις να μου γραψεις δυο λογια θα ειναι βαλσαμο για μενα κυριως στα θεματα εργασιας αφου το διαζυγιο ειναι τελειωμενη κατασταση.......να εισαι καλα σ'ευχαριστω
  • Elenieleni @ 23.01.2010 12:58
    Ησουν υπευθυνος σε νυχτερινο μαγαζι...αν εχεις καλο ονομα στο χωρο σου που οολα μαθαινονται, ειμαι σιγουρη πως θα βρεις γρηγορα την ακρη. Εκτος αν νοιωθεις πολυ μεγαλος για νυχτερινη δουλεια πια.
    Εγω απο αστρολογικα σκραπας, απο ανεργια ομως και κυνηγημα δουλειας.....αρχηγος. Βοηθαει παντα το ονομα που αφηνεις. Α και κατι που εχω νοιωσει ισως ολα συμβαινουν για καποιο λογο, ισως. Εγω ας πουμε νοιωθω οτι εγινα ανθρωπος με μεγαλυτερα αυτια, αλήθεια! Εμαθα να ακουω και να νοιαζομαι, και να κατεβαινω απο το καλαμι. Αυτο βεβαια δεν εξαργυρωνεται αμεσα, αλλα μετραει και στις δουλειες και στις σχεσεις.
  • fereniki @ 23.01.2010 13:40
    Στις μερες μας το να χασει καποιος την δουλεια του η να παρει διαζυγιο αποτελει πλεον καθημερινο φαινομενο ! Ο περισσοτερος κοσμος λιγο πολυ βρισκεται στην ιδια κατασταση. Καποιοι τα ''παιρνουν χοντρα'' και αλλοι παλευουν για 700 ευρω το μηνα και εχουν και τον κινδυνο της απολυσης, γιατι δεν εχουν καποιο βισμα στην δουλεια να τους υποστηριζει.
    Ο Χαρτης σου απο αστρολογικη αποψη δειχνει ενα ατομο πολυ δυναμικο. Με τοσους πλανητες στον Κριο [Ηλιο- Αρη-Δια και Μεσουρανημα] οπως επισης και πολυαστρια στον 10ο οικο της καριερας [Ηλιο- Ερμη και Δια] σε ενδιαφερει πολυ το θεμα της επαγγελματικης καταξιωσης ! Θελεις στην δουλεια να εισαι παντα πρωτος !Χρησιμοποιησε την Σεληνη στον Υδροχοο που εχεις και επαναστατησε οταν οι ρολοι που σου αναθετει η κοινωνια δεν συμβαδιζουν με τα θελω σου.
    Ειναι γεγονος πως με το περασμα του Κρονου θα γινουν καποιες αλλαγες στην ζωη σου. Ηδη ξεκινησαν ! Εχεις σκεφτει ομως οτι αυτες οι αλλαγες μπορει να ειναι για το καλο σου ? Ο Κρονος γκρεμιζει ο,τι δεν ειναι φτιαγμενο με γερες βασεις. Ειναι ο Δασκαλος που βραβευει η επιπληττει τον μαθητη, αναλογα με την προσπαθεια του. Ο Λυτρωτης που αποδεσμευει απο καθε ειδους δεσμα !
    Φαντασου σε λιγο καιρο τον εαυτο σου με μια δουλεια που να σου ταιριαζει καλυτερα και με καλες προοπτικες ανελιξης. Η μια σχεση με μια κοπελα που να σε γεμιζει πραγματικα και να μην προσπαθει να σε ανταγωνιστει. Και κυριως να εχει κατανοηση για τα περιεργα ωραρια που εχεις, μια και δουλευεις νυχτα.
    Μηπως για ολα τα παραπανω αξιζει τελικα η ταλαιπωρια ?
  • pouck @ 23.01.2010 16:49
    και προσπαθω να μαντεψω γω τωρα...
    εχεις σεληνη συνοδο δ.ποσειδωνα στον 11ο..
    (by the way, για τα στοιχεια που εδωσες, ο ωροσκοπος βγαινει κριος).
    και αυτη η συνοδος σημαινει σε μια κακη της εκδοχη,
    χαωμενο συναισθημα. υπερβολικα εξιδανικευμενο,
    υπερβολικα ισως ευαισθητο, νωχελικο, μπερδεμενο,
    και ειναι μια κατασταση που τη βιωνες και τη βιωνεις στις συναναστροφες σου
    αλλα που σε επηρρεαζει αμεσα και σε μπερδευει, και ισως και να σε θυμωνει.
    πως θα μπορουσε αλλωστε (για να χρησιμοποιησουμε και κανα κλισεδακι)
    να ειναι χαωμενος συναισθηματικα και ευαισθητος ενας κριος με αρη στον ωροσκοπο..???
    σαν να μην εφταναν αυτα, ο αρης ειναι στον 5ο σου και φερνει βολτες εκει απ τον οκτωβρη ως τον προσεχη μαη - ιουνη.. μαχητικοτητα λεει, στους τομεις που 'παιζεις μπαλα'... αλλα τωρα που γυρισε αναδρομος φαγαμε τα μουτρα μας...


    δεν ξερω..
  • dimi84kara @ 27.01.2010 22:31
    arcangelo κα γω τα ιδια αστρολογικα στοιχεια εχω(κριος-καρκινος) και νιωθω οτι μας χρειαζεται αυτο που γινεται!!!σα να ηρθε καποιος απο το χαος που ημουν και λεει "τερμα,πρεπει να διαλεξεις,να καταληξεις και να δεσμευτεις με αυτα που θα διαλεξεις!"δε μας περνει για γενικοτητες αλλο.. για καλο θα ειναι και για σενα.ο ουρανος με προβληματιζει αλλα αποκλειεται να ειναι απροσμενα για καλο?
  • kriarina @ 28.01.2010 11:28
    ...αν έχεις ωροσκοπο Καρκινο, εχεις Αιγοκερω στον 7ο οικο που τωρα και για τα επομενα 10-12 χρονια θα διελαυνει ο Πλουτωνας ο οποιος προφανως εκανε τετραγωνα με Ηλιο, Δια, Αρη απο τον Κριο, και αντιθεσεις με τον ωροσκοπο σου στον Καρκινο..με αποτελεσμα να πιασεις πατο για να ξαναγεννηθεις κατα καποιον τροπο, ο Πλουτων συμβολιζει τον "θανατο" και την αναγεννηση... σίγουρα ολα γινονται για καποιον σκοπο, μην απελπιζεσαι, εισαι ισχυρη προσωπικοτα και μαλιστα πιστευω πως το καλοκαιρι που μπαινει ο Διας για 3μηνες στον Κριο και θα συναντησει τον Ηλιο σου και τον Δια σου ολα θα ειναι καλυτερα...και ο Ουρανός να περιμενεις πραγματα να σου φερει... καλη δυναμη... Ολοι "καπως" ειμαστε μην νομιζεις...
  • maria3157 @ 14.02.2010 19:20
    krios me wroskopo karkino...kai egw...eleos pia!!!!mporei kapoios na mou pei ti ginetai ton teleutaio kairo..8a eimai eugnomwn!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...