παρακαλώ περιμένετε...

Και να φανταστεις δεν γουσταρω την γκρινια καθολου!!!

  • emena @ 22.10.2009 21:30
    Ξεκολλα.Γιατι παραπονιεσαι για τους αλλους οταν εσυ η ιδια εγκαταλειπεις τον εαυτο σου.Αγαπησε τον πρωτα εσυ.Αν θεωρεις οτι εισαι ανυπαρκτη πως θα σε δουνε οι αλλοι.Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • saggitarius1 @ 22.10.2009 23:19
    Ελενη Ελενακι συνονοματη!!! Γιατι τετοιο μισος για την παρτη σου? Ακου να σου πω οτι λεει ο εμενα καλα κανει και τα λεει. Περασα κι εγω μια αναλογη φαση μεχρι που πατωσα και συνηλθα. Κατηγορουσα τους γυρω μου για τα χαλια μου. Ειχα αφησει τον εαυτο μου και επαθα καταθλιψαρα. Κοιτα να ανασκουμπωθεις λιγακι! Ο θεος σου εδωσε ωραιωτατο ζωδιο της φωτιας κι εσυ κλαιγεσαι???? Η επικοινωνια ειναι το παν. Συζητα οτι σε απασχολει με τους γυρω σου και μην κλεινεσαι. ΑΝΕΒΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΣΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!!!
  • silia81 @ 22.10.2009 23:22
    Σε ''βλέπω '' εγώ ...κι ας μη σε ξέρω, καρδούλα μου!

    υ.γ εκε'ινος που δεν αντικρύζει Εσένα μετά απο τόσα χρόνια...είναι ανίκανος να στέκεται στο πλάι σου και να μοιράζεται έστω και μία στιγμή από τη ζωή σου.
    Ξέρεις τί όμορφο είναι να ''πνίγεσαι'' στην ευτυχία , κι ας είναι μόνο για λίγα δευτερόλεπτα πάνω στο χρόνο;;

    Σε φιλώ( γιατί ξέρω πως δεν παρατάς ένα σπίτι εύκολα...αλλά οι δύσκολοι δρόμοι δεν είναι πάντα και ανέφικτοι!)
  • Gourounaki @ 23.10.2009 09:25
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ,ΒΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΨΕΙΣ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
  • kriarina @ 23.10.2009 10:08
    Ελένη, όσο δύσκολες κι αν είναι οι καταστάσεις - πόσο μάλιστα με τον Πλούτωνα σε τετράγωνο - πρέπει να βρήσκεις την δύναμη που ως Κριός έχεις μέσα σου. Μην αναζητάς στους άλλους την ευτυχία, όλα είναι μέσα μας, στο μυαλό και στην καρδιά μας. Κι εγώ πολλές φορές μεγαλώνοντας (27/3/1970), ασχολούμενη με τα τρία παιδιά μου και το σπίτι (ευτυχώς δουλεύω κι έξω) και χωρίς επικοινωνία με τον σύζυγο αισθάνομαι πως βαλτώνω και με απασχολεί πολύ η φάση μετά τα 40-45..μου φαίνεται βουνό.. Αυτά στα γράφω για να δεις πως δεν είσαι μόνη, όλοι κάπως έτσι περνάμε αλλά έχουμε τις άμυνες μας. Μην σε παίρνει από κάτω, έχεις τα παρεακια σου στο σάιτ.. Γέλα!
  • ssdd32 @ 23.10.2009 10:20
    simvouli mou; TIPOTA DEN AXIZI MIA AFTOKTONIA; ipo opoiadipote morfi; mia fasi einai kai afti kai tha perasi ; opos ola stin zoi; einai episodia; kathe mera einai diaforetiki anexartita an emis tin vlepoume idia; kathe mera mas prosferi kai kati allo kati pou den toixame prin; sigoura omos life's not a wheel with chains made of steel; omos emis afto pou prepi na kanoume einai na elpizoume; an oxi se kati kalitero toulaxiston se kati diaforetiko; pistepse ston eafto sou kai min ta vazis kato; i zoi einai poutana omos emis dialegoume an tha pame mazi tis;

    filia apo ena ponemeno liontaraki
  • apelpisiaaa @ 23.10.2009 10:52
    ola einai thema epilogon. pare ton duskolo dromo tis aniforas k den tha vgeis xameni.
  • Monitor @ 23.10.2009 11:19
    Λέω να πάρεις μια φίλη και να πάτε 1 βδομάδα διακοπές σ'ενα νησάκι.
    όταν θα λείπεις, θα δεις ότι όλα μπορούν να γίνουν κι απ'τους άλλους.
    Μην το σηκώνεις μόνη σου όλο αυτό. Δεν σου αξίζει. Σε κανέναν δεν αξίζει.
    Πολλά φιλάκια για καλημέρα!
  • betsi @ 23.10.2009 15:04
    δυστυχώς ότι σε δυσκολεύει εσένα πρέπει να ξεπεράσεις. αν πχ σου έδινα το δικό μου πρόβλημα δεν θα είχες ενδοιασμό τι να κάνεις!! όμως όταν έρχεται η ώρα για τα δικά μας προβλήματα τότε αρχίζουν τα ζόρια.
    Προτείνω.... να ασχοληθείς με κάτι εντελώς άσχετο .. να βγάλεις το μυαλό σου απο εκεί .... να αποφασίσεις σε σχέση μ αυτό μονο όταν θα νιώσεις ότι σε αγγίζει συναισθηματικά λιγότερο!! Αυτό που λέμε βγες έξω από την κατάσταση και τότε δες τον εαυτό σου.... φιλια και υπομονή
  • Elenieleni @ 23.10.2009 22:01
    sas euxaristw olous
  • avelio2009 @ 24.10.2009 13:45
    Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΑ. ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ "ΕΙΝΑΙ" ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!!!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...