παρακαλώ περιμένετε...

Σημερα................................

  • Gourounaki @ 03.07.2009 10:15
    ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΑΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ!
  • IrishPrince @ 03.07.2009 10:32
    Γιατι να φοβηθω? δεν υπαρχει απειλη.Λεω οσα λεω-γραφω οσα γραφω γιατι ετσι ειναι.Εχουμε περασει δυσκολες φασεις (απο εξωτερικα γεγονοτα) αλλα ποτε δεν παρατησαμε τα πραγματα να πανε οπου τα παει το κυμα.Χωρισαμε αλλα καταλαβαμε οτι ηταν λαθος και το διορθοσαμε πριν κοπανηθουμε κατω και βριζουμε τον εαυτο μας για τη βλακεια που εκανε.Κι απο τοτε οτι προβλημα υπαρχει-δεν υπαρχει για πολυ.Γιατι εχουμε την ορεξη να το παλεψουμε και να το εξαφανισουμε.Οσο γινεται βεβαιως.Εχω κανει τεραστιες πατατες παλιοτερα με αλλες πρωην-ομως τωρα εχω βρει την ακρη και μου εχω αλλαξει πολλα πραγματα.Ποτε κανεις δεν ξερει τι θα γινει παρακατω-ομως οσο μπορω δεν θα την αφησω να μου φυγει ποτε.
  • IrishPrince @ 03.07.2009 13:23
    Ευχαριστω για το τραγουδι.Κι αντε να διαβασω τα επομενα νεα σου και να ειναι θετικα.Θα γυρισει ο τροχος-που θα παει? θα γυρισει.
  • smiley @ 03.07.2009 13:44
    μια πνοη αισιοδοξιας επιτελους! ευχαριστώ, το χρειαζόμουν για να θυμηθώ ότι υπάρχουν κ ευτυχισμένα ζευγάρια...χρόνια πολλά και χρόνια καλά με την πριγκιπέσσα σου IrishPrince.
  • reggina @ 03.07.2009 14:11
    Yπεροχα !!! Να σε χαιρεται και να την χαιρεσαι !!!!!!!!!!
  • SIDERO @ 03.07.2009 14:45
    Χρονια πολλααααααααααααααααα ευχομαι ολόχυχα να είτε πάντα μαζί και πάντα ευτιχισμένοι και ερωτευμένοι όπως και σήμερα.
  • IrishPrince @ 03.07.2009 14:48
    Δεν ειναι ευκολο να κρατηθει κατι στην εποχη της υπερπροσφορας.Ομως αν αυτο το κατι εχει τα φοντα να ειναι θετικο-τοτε υποχρεωτικα πρεπει να το παλεψουμε και θα μας βγει.Δεν ξερω αν ειμαστε ευτυχισμενοι-πολλοι δινουμε λαθος νοημα στη λεξη αυτη και χωραει πολλη κουβεντα.Ομως ειμαστε ο ενας για τον αλλον.Και περναμε σουπερ ακομα κι οταν κανουμε αδιαφορα πραγματα ή και τιποτα.Και καταλαβαινομαστε που ειναι πολυ μεγαλη ιστορια επισης.Σας ευχαριστω και για λογαριασμο της.Διαβασε το ποστ πριν λιγο αλλα δεν εχει κανει εγγραφη εδω και δε μπορει να γραψει.Κι αφου σε λιγο σχολαω-καλη συνεχεια και γεια σε ολο τον κοσμο εδω.
  • JayHo @ 03.07.2009 17:49
    Να ευχηθω κ εγω χρονια πολλα κ ευτιχισμενα!!Παντα τετοια!Ειναι υπεροχο να βλεπεις οτι στην εποχη μας,την εποχη της υπερπροσφορας,υπαρχουν ανθρωποι που εχουν βρει αυτο που αναζητουν,αυτο που τους αξιζει.Ενανα ανθρωπο που μαζι του τα παντα ειναι ευκολα κ ξεκαθαρα.Δν εχεις αμφιβολιες απλως τον αγαπας.Εναν ανθρωπο που θα σε καταλαβαινει απολυτα!!!!Αντε κ στα δικα μας οι ελευθεροι!!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...