παρακαλώ περιμένετε...

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?

  • gkivezo @ 24.06.2009 13:43
    γιατι δεν αντεχει αλλο ο κοσμος!!κανεις υπομονη,βλεπεις οτι δεν αλλαζει τιποτα και μετα...μπαμ!!εκτοξευεσαι!!το προβλημα ειναι οταν θελεις να γυρισεις απο το διαστημα παλι στην ασφαλεια της "γηινης σου ατμοσφαιρας"...τι γινεται?
  • IrishPrince @ 24.06.2009 13:49
    Μπορει να μην ξερουμε τι μας γινεται.Και νομιζουμε οτι βαζοντας το φουρνελο θα βρουμε την ακρη που ψαχνουμε.Ομως τι γινεται οταν η ακρη δεν βρισκεται?τι γινεται οταν η λυση δεν ειναι το φουρνελο?κι οταν γυριζεις απο το διαστημα στην ασφαλεια της γηινης ατμοσφαιρας-δεν ειναι αναγκαστικο πως θα σε υποδεχτει η ορχηστρα του δημου.Πιο βεβαιο ειναι οτι δεν θα υπαρχει κανεις.Εκτιναχθηκαν ολοι με την εκρηξη της βομβας και ψαχνεις στα συντριμια να βρεις τι εγιναν οι ανατιναγμενοι.
  • IrishPrince @ 24.06.2009 13:51
    Αυτο ολο το επαναστατικο-μηπως εξηγειται με καποιο τροπο απο τα αστρικα φαινομενα της εποχης?γιατι επαναλαμβανεται τοσο συχνα και δε μπορει-θα υπαρχει λογος που γινεται αυτο.Μηπως ο λογος ειναι εκει μακρια και οχι στη βλακεια που μας δερνει?
  • vickaki26 @ 24.06.2009 14:13
    χωρις να γνωριζω πολλα απο αστρολογια, αυτο που τονιζουν ολοι οι γνωστες ειναι οτι η αστρολογια επιδεικνυει τασεις και σε καμια περιπτωση δεν ευθυνεται για πραξεις. Ολοι μας και ο καθενας ξεχωριστα ειναι υπευθυνος για τις βλακειες που κανει...μη κατηγορουμε τους πλανητες, δε μας φταινε αυτοι, το στραβο μας το κεφαλι μας φταει!!! Επισης ομως μη ξεχναμε οτι κατι που κανουμε και αμεσως μετα το κατηγοροποιουμε ως βλακειο, στο μελλον (ισως και οχι πολυ μακρινο) αποδεικνυεται "εξυπναδα"

    π.σ. irishprince...nice nick!
  • IrishPrince @ 24.06.2009 14:21
    Μα δε κατηγορησα πλανητες.Δεν ξερω απο τετοια.Επειδη ομως βλεπω την ιστορια να επαναλαμβανεται-απορησα και εβαλα την απορια εδω.Δε μπορει να εχουν παθει ολοι γυρω μου (και συχνα κι εγω) επαναστατικο σοκ και αποφασισαν να καταστρεψουν τα παντα.Δε μιλαω για αμεσως μετα κατηγοριοποιηση της κινησης ως βλακεια-μιλαω για αποφασεις που αντικειμενικα ειναι λαθος και αργοτερα φαινεται οτι ηταν ακομα πιο λαθος.Μαλλον ομως δεν τα εγραψα σωστα τα πραγματα.Τελος παντων.Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.
  • ether12 @ 24.06.2009 14:52
    Πρίγκηπα, ο δάσκαλος όλων των σοφών έλεγε "όπως στα ψηλά έτσι και στα χαμηλά"...και εμείς εδώ, ταπεινοί προσκυνητές του κοσμικού θαύματος ψάχνουμε απεγνωσμένα για σημάδια στον ουρανό μπας και εξηγήσουμε την αέναη ρευστότητα του κόσμου μας που έλεγε και ο παλιόφιλος ο Ηράκλειτος...

    από το Σεπτέμβρη του 2008 έχει ενεργοποιηθεί η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού, μία από τις πιο εκρηκτικές σχέσεις πλανητών...η επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο, η ανατροπή ενάντια στη συνήθεια, η ανάγκη για ελευθερία ενάντια στο συμφέρον.....όλα λοιπόν όσα περιγράφεις, η ανάγκη να αποκοπείς από δουλειές, σχέσεις και οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει, η αδυναμία να δεις τα συμφεροντά σου, η επιθυμία να τα τινάξεις όλα στον αέρα (έστω και σαν ιδέα), αυτά και πολλά άλλα, εξηγούνται μάλλον από αυτή την αντίθεση, η οποία όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να εκτονωθεί...

    υπάρχουν βέβαια και άλλα στο αστρικό γίγνεσθαι...ο Κρόνος στην Παρθένο συνέπεσε με τη μεγάλη κρίση και ανασφάλεια στον εργασιακό τομεά παγκοσμίως ενώ η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω συνέπεσε με την οικονομική καταστροφή πολλών ισχυρών του πλανήτη και γενικά με την κρίση και προσπάθεια επαναδόμησης της οικονομίας (στην οποία βέβαια έπαιξε ρόλο και η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού).

    Στα δικά μας εδώ, όσα έγιναν το Δεκέμβριο έξηγούνται και από τα παραπάνω αλλά η πυροδότησή τους έγινε αναμφίβολα από τη βίαιη σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Τοξότη. Η Ελλάδα έχει αποδεδειγμένα θέμα με τον Άρη στον Τοξότη και όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου ο πολεμικός Άρης συνόδευε τον Ήλιο σε τέλεια σύνοδο!
  • ether12 @ 24.06.2009 14:57
    λαθάκι εκ παραδρομής...η σύνοδος του Πολεμιστή με τον Ήλιο δεν προξένησε τίποτα...απλά συνέπεσε...θεϊκές συμπτώσεις που λέμε...
  • IrishPrince @ 24.06.2009 15:11
    Ειναι φοβερο και μαζικο θα ελεγα.Και δε ξερω που μπορει να βγαλει ολη αυτη η ιστορια. Κοσμος κοπανιεται κατω και κανει επαναστασεις γκρεμιζοντας τα παντα για να απελευθερωθει λεει. Και οταν βλεπει οτι ολο αυτο δεν εβγαλε πουθενα-παιρνει φορα και κοπανιεται στους τοιχους αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Ευχαριστω για το σχολιο.Δεν ξερω τιποτα απο αστρολογια αλλα καταλαβαινα πως δε μπορει να ειναι ολα αυτα συμπτωσεις.Ειναι πολλα τα περιστατικα που εχω καταγραψει τελευταια.Και παλι ευχαριστω για το σχολιο.
  • IrishPrince @ 24.06.2009 16:22
    Και κατι αλλο.Μηπως για ολες αυτες τις επαναστασεις και τα γκρεμοτσακισματα ευθυνεται λιγο και ο Ποσειδωνας? παιζει αυτο το σκηνικο? διαβασα εδω καποια σχολια που ελεγαν πως ο πλανητης αυτος μπορει να κανει τους επηρεαζομενους να εχουν λαθος εικονα των πραγματων και καταστασεων που τους παρουσιαζονται.Και ευκολα μπορει να εγκαταλειψουν κατι για κατι αλλο (δουλεια για παραδειγμα) που νομιζαν οτι ειναι ευκαιρια-ενω δεν ειναι.Με αποτελεσμα να πανε για τα πολλα (και ψευτικα) και να χανουν τα λιγα (αλλα σιγουρα).Κατι σαν να νομιζεις οτι βρηκες μεγαλη ευκαιρια η οτι η ευκαιρια ειναι παρακατω και ολα να σου σκανε στη μουρη σαν πυργος απο τραπουλοχαρτα.Παιζει αυτο το σκηνικο η λεω ανοησιες παλι?

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...