παρακαλώ περιμένετε...

?????????

  • gb488 @ 06.03.2009 17:08
    εμένα, αν ρωτάς για εσένα, () με ωροσκόπο λέοντα , ο πλούτωνας στον αιγόκερω αποκλείεται να διέρχεται από τον πρώτο οίκο σου. Σε κάθε περίπτωση, δες στα αστρομαθήματα το άρθρο "οι 12 οίκοι" για να καταλάβεις τί είναι ο καθένας. Έτσι θα καταλάβεις και ποιοι τομείς επηρεάζονται από τις διελεύσεις των πλανητών. Πχ ο 6ος οίκος είναι, μεταξύ άλλων, ο οίκος που αφορά την υγεία, οπότε λέμε με Πλούτωνα στον 6ο οίκο προσοχή στα θέματα υγείας, συχνά τσεκ - απ κτλ (κι εσύ με ωροσκόπο λέοντα μάλλον εκεί πρέπει να δώσεις προσοχή αν και δεν είναι απόλυτο ότι ο Πλούτωνας αυτή τη στιγμή κινείται στα πλαίσια του 6ου οίκου σου, εξαρτάται και από τις μοίρες τις ακμής).
  • gb488 @ 06.03.2009 17:10
    ααα, δες και στο άρθρο του Πέτρου ελευθεριάδη για τον Πλούτωνα (1η σελίδα αστρομαθημάτων) την επιρροή της διέλευσης για τους Αιγόκερους (επειδή αυτοί έχουν Πλούτωνα στον 1ο ηλιακό τους οίκο)
  • emena @ 06.03.2009 17:16
    Ο πλουτωνας εμενα με επιρεαζει στον 5ο.Για αλλο χαρτη κοιταω κοιταξα στα αστρομαθηματα για τους οικους αλλα αναφερεται στον 1ο οτι αφορα τη προσωπικοτητα κ το θεμα της προβολης μας στους αλλους.Ειναι δυνατον ο πλουτωνας να επιρεασει την προσωπικοτητα η να την αλλαξει?
  • emena @ 06.03.2009 17:20
    Με τρελανες τωρα κ ειμαι κ ασχετη.Πως το λες αυτο για τους αιγοκ. αφου οι οικοι ξεκινουν απο τον ωροσκοπο?
  • gb488 @ 07.03.2009 09:23
    λοιπόν, ψυχραιμία! θα τα μάθεις όλα σιγά - σιγά! Ελπίζω να εκφραστώ σωστά ώστε να μη σε μπερδέψω...
    Στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, ναι, οι οίκοι μας αρχίζουν από τον ωροσκόπο.
    Υπάρχει όμως και το σύστημα των ηλιακών οίκων το οποίο λειτουργεί (πολύ απλά) ως εξής: είμαι εγώ Σκορπιός, πρώτος μου οίκος ο Σκορπιός και αρχίζω να μετράω από εκεί. Δλδ, δεύτερος στον Τοξότη, τρίτος στον Αιγόκερω, τέταρτος στον Υδροχόο κοκ..
    Με βάση το σύστημα αυτό γίνονται και οι προβλέψεις. Δλδ, πήγαινε να δεις για παράδειγμα τις προβλέψεις αυτής της εβδομάδας για τους Σκορπιούς. Λένε πως μπορεί οι Σκορπιοί να αποκτήσουν ένα σπίτι με την παρουσία του Δία στον τέταρτο οίκο τους. Δλδ ο Δίας από τον Υδροχόο, στον τέταρτο ηλιακό οίκο των Σκορπιών, φέρνει τύχη στα θέματα που αφορούν τον τέταρτο, τον οίκο που συμβολίζει και το σπίτι μας (αμήν!).
    Και κάπως έτσι για να καλυφθούμε πλήρως διαβάζουμε και το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας. Δες και τα αστρομαθήματα, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι στο λεξικό θίγεται το θέμα...
    Άσχετο, αλλά χθές αποκτήσαμε νέο μωρό στην οικογένεια το οποίο περιμέναμε στις 25 Μαρτίου. Τελικά μας βγήκε Ψάρι και έτσι η οικογενειά του έχει ένα μέλος από κάθε στοιχείο! Πάω να κοιτάξω λίγο το χάρτη του!
  • emena @ 07.03.2009 20:50
    Να σας ζησει!!!!!!!!!!!
  • gb488 @ 08.03.2009 10:02
    Ευχαριστούμε! Είναι Ψάρι ασφαλώς κι ελπίζω να τα πάει καλά με τον Παρθένο αδερφό του! Βέβαια Ψάρι με Σελήνη καρκίνο φοβάμαι μήπως παραείναι ευαισθητούλι...αλλά είναι πολύ αεράτο μωρό ως διδύμι στον ωροσκόπο και με όλο αυτό το χαμό στον Υδροχόο (9ος - 10ος). Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά να το δούμε να μεγαλώνει και να παίρνει τα χαρακτηριστικά των ζωδίων του!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...