παρακαλώ περιμένετε...

KAI KATI ALLO...

  • lahmacun @ 09.12.2008 14:35
    egypt
  • Psy @ 09.12.2008 15:34
    egypt
  • zenobia @ 09.12.2008 15:41
    οι αμερικανοι τελικα, μεσα στην τρελα που τους δερνει, "πετανε" κατι κορυφαιες ατακες στις ταινιες τους!
  • Saturned @ 09.12.2008 17:21
    φαντάζομαι ότι εξαιρείς το δικό σου κεφάλι από τους πιθανούς στόχους.
  • egypt @ 09.12.2008 20:31
    opos eipe kai o idios...exo kai ego amarties...isos kai emena kapoios na mou parei to kefali. alla mexri tora den exo katastrepsei kanenan.
  • flamescreen73 @ 09.12.2008 21:41
    Εκτος και αν αλλαξουν τα πραγματα και ξαναπερασουμε στην αμεση δημοκρατια με τα οποια τρωτα που αυτη εχει σε σχεση με την αντιπροσωπευομενη, egypt, δε μπορεις να εχεις το σφυρι.

    Μπορει να στο δωσουν φυσικα προσωρινα μεχρι να ικανοποιησεις τους στοχους αλλων, αλλα μεχρις εκει. Δεν ειναι απολυτα απαραιτητο ουτε και αυτο. Στην αντιπροσωπευομενη Δημοκρατια, υποτιθετε οτι ελεγχεις μεχρι ενος βαθμου το χερι που κραταει το σφυρι, αλλα ουτε και αυτο ισχυει, ειδικα σε χωρες σαν τη δικη μας που νομοι που ψηφιζονται δεν τηρουνται και που ωθουμε τα παντα στα ακρα.

    Εγω ειμαι της αποψης οτι θα κρατησουμε τα ακρα, ειτε αυτα δικαιολογουνται ειτε οχι και θα ξεχασουμε τα ουσιωδη "μετα". Αυτο ειναι και το πραγματικο στοιχημα. Οι κρισεις καποια στιγμη εκτονωνονται με τον ενα η τον αλλο τροπο. Το θεμα ειναι τι κανεις για τους λογους που εχουν δημιουργησει κριση μετα την εκτονωση τους.

    Στην Ελλαδα που εχουμε "δημιουργικη ασχολια" να δημιουργουμε κρισεις με ποικιλια εντασης σχεδον καθε μερα, απλως περναμε απο τη μια στην επομενη. Γιαυτο και παμε εδω και δεκαετιες απο το κακο στο χειροτερο και μια μεγαλη μεριδα του κοσμου εχει σωρευσει οργη μεσα τους, επειδη δε γινεται τιποτα σε κανενα τομεα και κανεις δε νοιαζεται πραγματικα για το τι συμβαινει στον αλλο.

    Αρχιζει και απο εμας ολη η υποθεση. Το κρατος αρχιζει και τελειωνει στον καθε πολιτη. Ο πολιτης συνασπιζομενος σε ομαδες, πρεπει να βρισκει την καταλληλοτερη μεθοδο για να αλλαζει πραγματα και καταστασεις με τον βελτιστο καθε φορα τροπο. Το θεμα ειναι οτι αυτο δεν εχει γινει τουλαχιστο στη δικη μου διαρκεια ζωης(και πιθανοτατα για ακομη περισσοτερο χρονο). Αυτο πρεπει να ξαναβρουμε, με βαση αυτο ξεκινας και αναδιαμορφωνεις το καθε συστημα ωστε να δουλευει για σενα αντι να δουλευεις εσυ για αυτο.

    Υπο αυτο το πρισμα, ΛΙΓΗ βια, δεν κανει παντα κακο. Το θεμα ειναι που αρχιζεις και που σταματας πριν καταστρεψεις απλα για να καταστρεψεις και οχι για να καταστρεψεις ωστε να υποχρεωθει ο δημιουργος του Χ πραγματος/αξιας/δεδομενου σε αναδημιουργια και επανασχεδιασμο, η ακομη-ακομη σε κριτικοτερη σταση των μεθοδων και των πρακτικων του και ενα πασει περιπτωση στο να σκυψει και να ασχοληθει με υπαρκτα προβληματα μπροστα στα οποια εθελοτυφλει.
  • DEEPBLUESEA @ 09.12.2008 23:08
    το τραγικο και παραδοξο σε ολη αυτη την ιστορια ειναι πως ο Αλεξανδρος αποδειχθηκε οτι δεν ανηκε σε ομαδα κουκουλοφορων φασιστοαναρκικων......ομως αυτοι επικαλλουνται το ονομα του......η σπιλωση του ονοματος ενος νεκρου ειναι χειροτερο εγκλημα, η υψιστη υβρη και κατα τους προγονους μας............ο αστυνομικος αφαιρεσε την ζωη του παδιου, και αυτοι αφαιρουν τα ονειρα , τις ελπιδες , τα οραματα απο χιλιαδες παιδια , που μαζι με τους γονεις τους καλουνται να αντιμετωπισουν την επομενη μερα.........λεηλετημενες πολεις και λεηλατημενες ψυχες....
    αυτη ειναι λοιπον η δημοκρατια?η καταπατηση των δικαιωματων απο μια μεριδα ανθρωπων?να μας καταδικαζουν στον φοβο, την τρομοκρατια, το χαος?και σε τι διαφερουν ολοι αυτοι απο αυτους που κατηγορουν?σε ηθος , σε πραξεις, σε τι??παρασιτα που δεν εχουν τιποτα να χασουν.......αλλα σιγουρα πρεπει να ψαξουν καλυτερη την λεξη δημοκρατια στον λεξικο τους και στην συνειδηση τους..........

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...