παρακαλώ περιμένετε...

προς stargazer

  • Stargazer @ 24.11.2008 18:44
    Dewarism, για να αλλάξει κάτι πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε και να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτό. Οπότε, πρώτα να δούμε πώς εσύ λειτουργείς στους δύο αυτούς τομείς που αναφέρεις.
    Γενικότερα στις συνεργασίες σου με τους άλλους φαίνεται να έχεις σαν πρότυπο το ελεύθερο πνεύμα και την ομαδική δουλειά και δείχνεις να είσαι πολύ φιλελεύθερη με τους υφισταμένους σου, αν έχεις ή όταν αποκτήσεις. Από την άλλη όμως έχεις και μια τάση να πιστεύεις ότι μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις καλά τη δουλειά κι ότι ο δικός σου τρόπος είναι ο σωστός και πολλές φορές το δείχνεις και είσαι έτοιμη να καβγαδίσεις και να μαλώσεις. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν συνδυάζεται καλά με το ομαδικό πνεύμα, το οποίο απαιτεί και υποχωρήσεις, τις οποίες πολλές φορές δυσκολεύεσαι να κάνεις ή τις κάνεις με βαριά καρδιά κι αυτό φαίνεται. Αν επέλεξες την αντίθετη οδό και είσαι μονίμως υποχωρητική, κι αυτό είναι λάθος, γιατί πας κόντρα σε πολλά στοιχεία του χάρτη σου. Δυστυχώς κι εσύ, όπως κι όλοι μας, πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή στις αντιθέσεις του χάρτη σου. Βέβαια, πιστεύεις στη σκληρή δουλειά και θα έχεις και ανέλιξη στην εργασία σου καθώς πολλές φορές έχεις την τύχη με το μέρος σου.
    Η ίδια αντίθεση συμβαίνει και στα συναισθηματικά. Από τη μια θέλεις να ζήσεις το χολυγουντιανό παραμύθι κι από την άλλη είσαι πολύ επιλεκτική και δύσπιστη. Ακόμη κι αν πίστεψες κάποιες φορές ότι βρήκες τον πρίγκιπα, όταν αυτός πέταξε τα ρούχα του στον καναπέ και δεν τα κρέμασε στον καλόγερο, το παραμύθι δεν είχε χάπι εντ. Χρησιμοποιώ ένα ακραίο παράδειγμα για να σου δείξω ότι ενώ ένα κομμάτι σου θέλει να αφεθεί στο χάος του έρωτα, ένα άλλο κομμάτι σου τρέμει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχεις ένα δύσκολο έργο να συνδυάσεις δύο διαφορετικές αντιλήψεις για τις σχέσεις. Τα δύο άτομα να γίνουν ένα, ή είναι προτιμότερο να είναι δύο ξεχωριστά?
    Και τα συναισθηματικά σου, αλλά και τα επαγγελματικά σου (η Αφροδίτη σου κυβερνά τον 10ο οίκο) είναι πολύ ενεργοποιημένα αυτή τη στιγμή αρχικά από την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού. Μάλλον συνέβησαν πράγματα που δεν τα περίμενες και πολύ πιθανόν να ανακάλυψες ότι κάποιοι άνθρωποι που τους είχες για φίλους, σε κουτσομπόλευαν πίσω από την πλάτη σου. Φαίνεται να έχεις δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Επειδή και στο προοδευμένο ωροσκόπιο είναι το ίδιο πράγμα ενεργοποιημένο, μου λέει πως βρίσκεσαι ενώπιον πολύ σημαντικών εξελίξεων. Η επόμενη χρονιά φαίνεται καθοριστική, και στα συναισθηματικά ακόμη. Θα έχεις και τη βοήθεια του Δία στο ζώδιό σου. Το τι θα κάνεις και τι αποτέλεσμα θα έχουν αυτά, εξαρτάται από σένα και από το κατά πόσον έχεις καταφέρει να βιώσεις τον χάρτη σου.
    Για τα σεμινάρια που αναφέρεις, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι, γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση. Ψάξε όμως στο internet και θα βρεις τις πληροφορίες που θέλεις.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...