παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
oxou mpelas

Με τη βοήθεια του τσίπουρου που καταλύει της αντιστάσεις και την ευτυχία καλών φίλων παρόντων και μη, προέκυψαν γλυκές σκέψεις απόψε. Τόσο γλυκές όσο και παροδικές σαν πυροτεχνήματα.

Λοιπόν άκου τι σκέφτηκα μόνο για την πλάκα του πράγματος.

Η αστρολογία προκύπτει από τη δημιουργική φαντασία των Λεόντων, τη μεθοδική κατηγοριοποίηση των εμμονών τους από τους Υδροχόους, την πίστη με την οποία περιβάλουν οι Ιχθύες πάσης φύσεως εμμονές, την ανάγκη των Αιγόκερων να ξέρει τις συνέπειες, στην ευκαιρία που βλέπουν οι Δίδυμοι  να πιάσουν την καλή, την περιέργεια και τη δεκτικότητα των Τοξοτών, την ανάγκη του Παρθένου να υπάρχει μια τάξη, την αρμονία που βρίσκουν στο δημιουργημένο παραμύθι οι Ζυγοί,                                        στη γοητεία που ασκεί στους Σκορπιούς το γεγονός ότι όλα παίζουν, στην απλή περιέργεια των Κριών, στην ευκαιρία που δίνει στους Ταύρους να πετύχουν τους σκοπούς τους και στην παγερή αδιαφορία των Καρκίνων για όλα τα παραπάνω.

Αν δεν ήταν οι Καρκίνοι που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν την παραμικρή ανάγκη για όλα αυτά γιατί τα ξέρουν ήδη, δε θα είχε την παραμικρή αξιοπιστία όλο το δημιούργημα!

Ως εφεύρεση λοιπόν και όχι ως υπέρτατη αλήθεια εκφράζει η αστρολογία κάθε ανθρώπινη πτυχή.  Δε μου κάνει την παραμικρή εντύπωση που αντέχει και εξελίσσεται συνεχώς.

Πες μου τώρα πως γίνεται με τον Άρη  στον έβδομο να υιοθέτησα γάτο αντί να  παντρευτώ, και πως αντί για ταξίδια και έρωτες εγώ ετοιμάζομαι να γίνω νονά; Δε τα πιάνει τα γεγονότα κανείς όσο μάγκας αστρολόγος και να είναι. Οι ενέργειες όμως ταιριάζουν διαβολικά.

Σε φιλώ γλυκά γιατί αν και τις ενέργειες τις ξέρω και μόνη μου πάνω κάτω (αν και πολύ πάνω κάτω ομολογώ), είσαι πηγή δροσερή και γάργαρη.

Βασικά σε φιλώ χωρίς γιατί.

 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...