παρακαλώ περιμένετε...

Όψεις σε προοδευμένο χάρτη

  • Stargazer @ 30.07.2008 16:00
    Εφόσον μιλάμε για προοδευμένο χάρτη, δεν θα κρατήσουμε τις ίδιες ανοχές. Καταρχάς, από τον Νοέμβριο του 2007 μπήκες σε μία νέα φάση της ζωής σου, τριακονταετούς διάρκειας. Είσαι σε μία φάση δηλαδή όπου κάτι καινούριο ψήνεται και μπορεί να έχει ήδη ψηθεί. Επειδή τη στιγμή που μιλάμε και για τους επόμενους μήνες, ο Ήλιος σου θα κάνει τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 7ο, μπορεί να ξεκίνησες ή να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση ή συνεργασία, παρόλο που το τρίγωνο στον προοδευμένο δεν το θεωρώ ιδιαίτερα δυνατή όψη. Η αντίθεση του Ήλιου σου με τον Πλούτωνα έγινε 4-5 χρόνια πριν. Θυμάσαι κάποιο γεγονός; Οι αντιθέσεις της Σελήνης σου με Δία και Ουρανό έγιναν τους αμέσως προηγούμενες μήνες, που δεν είναι όμως τόσο δυνατές όσο του Ήλιου, παρόλα αυτά μπορεί να σου έφεραν γεγονότα. Θεωρώ πολύ σημαντικότερα τα επόμενα χρόνια όπου ο Ήλιος σου από τον Κριό πια, θα κάνει αντίθεση με Ουρανό (συγχρόνως με την αντίθεση του Ουρανού από τον Κριό με τον γενέθλιο Ουρανό σου) και με τον Δία.
  • Jude @ 30.07.2008 16:18
    Many thx Stargazer για την άμεση απάντηση! Πριν 4 χρόνια, πράγματι, είχα αλλαγές στα επαγγελματικά προς το καλύτερο, το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από γεγονότα στην προσωπική ζωή, άλλαξαν κατά πολύ οι απόψεις/θέσεις μου, για τις προσωπικές σχέσεις. Άλλαξα πολύ στον πυρήνα μου..Επίσης, μια άσχημη εξέλιξη σε διεγνωσμένο πρόβλημα υγείας της μητέρας μου το Φεβρουάριο του 08, υποθέτω ότι μπορεί να συνδυαστεί με την αντίθεση Σελήνης με Δία και Ουρανό που αναφέρεις. Οι αντιθέσεις του Ουρανού στην τελευταία σου φράση, ερμηνεύονται ως ξαφνικά γεγονότα?

    Σ'ευχαριστώ ξανά!
  • Stargazer @ 30.07.2008 16:40
    Στα 40-42 είναι η φάση η αποκαλούμενη ως "κρίση μέσης ηλικίας", που είναι τεκμηριωμένη και υπαρκτή, ασχέτως αστρολογίας. Είναι το άτομο σε μία φάση που βλέπει τον εαυτό του να αφήνει τα νιάτα πίσω του, όμως αισθάνεται ακόμη αρκετά νέο και θέλει να πραγματοποιήσει όσα όνειρα δεν πραγματοποίησε μέχρι τότε στη ζωή του. Βλέπουμε ζευγάρια να χωρίζουνε με ταυτόχρονη αναζήτηση νεαρότερων συντρόφων, άτομα να αλλάζουν δουλειές και γενικότερα υπάρχει μία αίσθηση να προλάβεις να κάνεις κάποια πράγματα πριν να είναι πολύ αργά. Στην αστρολογία, η φάση αυτή σχετίζεται με την αντίθεση του Ουρανού με τη γενέθλια θέση του. Όλοι οι άνθρωποι θα έχουν βεβαίως αυτήν την αντίθεση και μερικούς θα τους χτυπήσει περισσότερο από κάποιους άλλους. Εκείνοι που θα χτυπηθούν περισσότερο είναι αυτοί οι οποίοι έχουν "βιαστεί" να κατασταλάξουν στη ζωή τους, αυτοί που εγκατέλειψαν νωρίς τα όνειρά τους και κυρίως αυτοί που έχουν χτίσει πολύ γερές κρόνιες άμυνες στη ζωή τους που δεν αφήνουν καμία θέση στην αλλαγή και στο καινούριο. Στη δική σου περίπτωση, δεν θα έχεις μόνο αυτή την αντίθεση που θα έχουμε όλοι, αλλά συγχρόνως θα έχεις και προοδευμένο ήλιο με Ουρανό πάνω κάτω την ίδια περίοδο, άρα μιλάμε για πολύ έντονη ουράνια επιρροή. Βέβαια, εσύ είσαι Υδροχόος και αγαπάς ή τουλάχιστον θα έπρεπε να αγαπάς την ουράνια ενέργεια και να μην έχεις γεμίσει τη ζωή σου με υπερβολικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που να σε πνίγουν με το βάρος τους. Αν είναι έτσι, τότε δεν θα έχεις σημαντικό πρόβλημα. Αν όχι, να περιμένεις ίσως διάφορες ανατροπές, ιδιαίτερα αν κι εσύ προβάλλεις αντίσταση και δεν τις καλωσορίσεις.
  • Jude @ 31.07.2008 09:11
    Θα τις καλωσορίσω τις ανατροπές, γιατί όχι?

    Σ'ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες.

    υ.γ.: αυτό το "κρίση μέσης ηλικίας" πόνεσε λιγάκι...lol

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...