παρακαλώ περιμένετε...

Νot another dissapointed post

  • Stardhomme @ 12.05.2008 15:54
    ratamahatta, η απάντηση είναι η έκλειψη Σελήνης του τέλους Φεβρουαρίου η οποία πραγματοποιήθηκε στην ακμή του 7ου οίκου σου και η οποία ενεργοποιήθηκε εδώ και περίπου ένα μήνα με την παραμονή του Κρόνου στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Κρόνος ο οποίος πλέον ήρθε σε ορθή πορεία στον 7ο οίκο σου, λέει πως θα πρέπει να αποκτήσεις ρεαλισμό και πειθαρχία στις σχέσεις σου (επαγγελματικές και προσωπικές), πως η διάθεση ελευθερίας που επιθυμείς δεν είναι πλεόν δεδομένη (ίσως να μπαίνεις ως ένα ισότιμο μέλος σε μία ομάδα με καθορισμένο τρόπο και πλαίσιο δράσης). Επιπλέον, είναι εξαιρετικά πιθανό να έληξε και μία σχέση σου, να αγαπούσες και ίσως να αποδείχτηκε πως δε σε αγαπούσαν όσο πίστευες. Η σχέση αυτή αν ολοκληρώθηκε, ίσως και καλώς να έκανε. Η σχέση θα έμενε αν είχε να σου προσφέρει κάτι βαθύτερο, αν μπορούσε να σε πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σου. Αντιλαμβάνομαι πως όλα τα παραπάνω δυσάρεστα έχουν και κάποιο αρνητικό επακόλουθο στην ψυχολογία σου, ακόμα και στη σωματική σου υγεία. Εύλογα θα μου πεις τι γίνεται τώρα. Λοιπόν, ο Δίας εξακολουθεί να είναι στον 11ο οίκο σου, δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, να κάνεις φίλους και να έχεις διέξοδο σε αυτούς. Με την ανάδρομη όμως κίνηση θα πρέπει να προσέχεις ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι, ποιοι αξίζουν να είσαι πλάι σου και ποιοι όχι. Θα σου πω επίσης πως με τον Άρη να περνά απέναντι από το σημείο της Ηλιακής έκλειψης του Φεβρουαρίου, στις αρχές Ιουνίου, αν δεν έχεις προσέξει κάποιο θέμα υγείας, καλό θα ήταν να το δεις επισταμένα. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιο επαγγελματικό θέμα είναι να ξεκινήσει, είναι μία πολύ πιθανή εποχή να συμβεί. Πάντως για να σε καθησυχάσω, οι επόμενες εκλείψεις του Αυγούστου δε σε επηρεάζουν. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι ο επόμενος Οκτώβριος, που ο Πλούτωνας περνά για τελευταία φορά από την Αφροδίτη σου (βρίσκεται γύρω από την Αφροδίτη σου από τον Ιούνιο μέχρι εκείνη την εποχή, κάτι που δεν είναι ευχάριστο) και ο Β. Δεσμός είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο σου. Νομίζω πως δομικές αλλαγές είναι στο προσκήνιο, μήπως έχεις στα σκαριά μία μετακίνηση ή την έναρξη κάποιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Το ζητούμενο είναι να έχεις ανοικτό μυαλό και πιστεύεις στο μέλλον. Οτιδήποτε τελειώσει εκείνη την εποχή, ΠΡΕΠΕΙ να ολοκληρωθεί για να μπεις στη νέα φάση της ζωής σου. Να θυμάσαι πως ο πλούτος σου εκείνη την εποχή είναι μία σχέση με ένα άτομο που σε βοηθά να βρεις το νόημα της ζωής, κάποιο άτομο που σου ανοίγει το μυαλό σε νέες ιδέες, θεωρίες και γνώσεις. Ίσως να αποφασίσεις να ταξιδέψεις για να βρεις το παραπάνω νόημα στη ζωή σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
  • ratamahatta @ 12.05.2008 18:54
    Πολύ σας ευχαριστω για την απαντηση...
    Εχω στα σκαρια και μετακινηση (θα αλλαξω πολη) και στροφη σε αλλο τομεα σπουδων και τα εχω προγραμματισει για τον οκτωβρη ολα αυτα. ελπιζω να μην ειναι λαθος κινηση.
    σας ευχαριστω και πάλι
  • Stardhomme @ 12.05.2008 19:17
    ratamahatta, δεν είναι καθόλου λάθος το timing. Σου εύχομα κάθε επιτυχία και εδώ είμαστε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς. Να είσαι καλά!
  • ratamahatta @ 26.05.2008 11:54
    "Θα σου πω επίσης πως με τον Άρη να περνά απέναντι από το σημείο της Ηλιακής έκλειψης του Φεβρουαρίου, στις αρχές Ιουνίου, αν δεν έχεις προσέξει κάποιο θέμα υγείας, καλό θα ήταν να το δεις επισταμένα."

    Με εχει αγχωσει πολυ αυτο... τι ακριβως σημαινει?

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...