παρακαλώ περιμένετε...

το είδαμε, το ξαναείδαμε άκρη δεν βγάλαμε...Κάποιο άλλο "τρίτο" μάτι θα μπορούσε να προσφέρει γνώμη...;;!!! τίνος είναι η αφροδίτη ρε παιδια ;;;; :-)

  • trisdiastati @ 17.10.2014 23:24
    Η συγκεκριμένη ωριαία εχει μελλοντική ερώτηση, τι θα γίνει,κλ, έγινε αμέσως μετ'α από ένα γεγονός που ειχε σκοπό να ξεκαθαρίσει μία κατάσταση κι αν γίνεται να αλλάξει κάτι πρός το καλύτερο.. έγινε στη Στοκχόλμη, 30 σεπτεμβρίου στις 16,09.
     
    Έχει ενδιαφέρον η δυναμική της γιατι ειναι μιά ωριαία που προσωπικά νομίζω ότι κρίνεται στις υποδοχές των δεικτών, στις αλλαγές τους, σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις αντισκιές...Ειναι μιας κρυφής δυναμικής ωριαία τελικα ??
  • trisdiastati @ 17.10.2014 23:59
    Θα γράψω τι βλέπω εγώ αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας...!!
     
    Έχουμε asc στις 11,31 του αιγόκερου άρα πρώτος δείκτης μου ο κρόνος στο σκορπιό στις 20,28 και στον 9ο οίκο.
    Αφροδίτη, σαν δεύτερο δείκτη μου στις 00,53 του ζυγού στον 8ο οίκο.
    Ακμή 7ου στον καρκίνο, άρα δείκτης του η σελήνη στον τοξότη στις 21,42 και στον 12ο οίκο
    ενώ ο ήλιος, δεύτερος δείκτης του βρίσκεται στο ζυγό στις 7,20 στον 8ο οίκο.
     
    Ο κρόνος σαν δείκτης μου βρίσκεται σε ένα σταθερό ζώδιο του νερού, στον 9ο οίκο, δεν φαίνεται και πολύ καλά έλα όμως που σε 3 μονάδες χρόνου αλλάζει οίκο και μπάινει στον 10ο οίκο σε μία δυνατή πολυ καλή γωνιακή θέση, ενω συγχρόνως βαδίζει για εισοδο στο ζώδιο κυβέρνησής του.. Αλλαγές γίνονται λοιπον σε αυτον τον τομέα και τον ισχυροποιούν. Βρίσκεται υπό την κυβέρνηση και την τριπλότητα του άρη, ποιός ειναι ο άρης ?? εν'ω έχει τη σελήνη σε πτώση...χμμμ..
  • trisdiastati @ 18.10.2014 00:02
    Η αφροδίτη τώρα ένώ ειναι σε άσχημη οικοθεσία, 9ος οίκος του θανάτου και της αναγέννησης, μόλις έχει μπεί σε ζώδιο της κυβέρνησης της, κάτι άλλαξε πρόσφατα που θα φανεί καλύτερα παρακάτω, πηγαίνει ολοταχώς για σύνοδο με τον ήλιο κι ενώ κανονικά θα καιγόταμ από αυτη τη συνάντηση...ειναι αυτή που κυριαρχεί επάνω στον ήλιο επειδή η σύνοδος γίνεται σε ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνάει...

     
  • trisdiastati @ 18.10.2014 00:12
    Πάμε στους δείκτες του τώρα, η σελήνη μόλις έχει μπεί στον 12ο οίκο, μυστικά κρυφά γεγονότα? Ειναι στον τοξότη στις 21,42, κυβερνάται από το δία, που βρίσκεται στον 7ο οίκο στο λιοντάρι υπό την κυβέρνηση του ήλιου...ποιός ειναι ο δίας ?? 
     
    Το ενδιαφέρον με αυτη τη σελήνη ειναι οτι η αντισκιά της βρίσκεται σε σύνοδο με τον asc κι οδεύει ολοταχώς, σε περίπου 8 μονάδες χρόνου, σε είσοδό της σε ζώδιο υπό την κυβέρνησή μου, τον αιγόκερω δηλαδη..
     
    Άρα μετά το γεγονός, έρχεται μία περίοδος 6 με 8 μονάδες χρόνου όπου δεν έχουμε γεγονότα, αλλά μετά αλλάζει η δυναμική στο όλο σκηνικό???
    Να προσθέσω εδώ πώς σε ό,τι αφορα το δικό μου δείκτη, κρόνο, οι αλλαγές αυτές εχουν ήδη αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα και μάλιστα μέσα στο χρονικό πλαίσιο της ωριαίας, περίπου 3 χρονικές μονάδες δηλαδή όπου και αλλάζει οίκο..
    Χείρα βοηθείας κάποιος ???
  • Delta Fox @ 18.10.2014 13:30
    Καλημερα, αν και λατρευω την ωριαια δεν ειναι το φόρτε μου...παρατηρώ ομως τα εξής:  
    Ο κρονος ειναι αργός πλανητησ, θα μεινει στον 9 οίκο για ακομη καμποσο καιρο και αν γινουν αλλαγες δεν θα οφείλονται σ αυτόν αλλα στην σεληνη (αυτος). Στον τόξοτη, η σεληνη,  ειναι σε όριο και πρόσωπο του κρονου ( σε σκέφτεται ; ) αλλα όπως ειπες ειναι σε ζωδιο που κυβερνά ο διας και ο διας βρίσκεται στον 1 οίκο του μεσσιέ (!!!!;;
     
    Νομιζω οτι η αφροδιτη δεν εισαι εσύ. Δεν κολλάει με τον κυβερνήτη σου κρονο. Δεν εχουν την ιδια ιδιοσυγκρασία. Ο κρονος θελει την αφροδιτη αλλα αυτη δεν τον γουστάρει καθολου....ποιος/α ειναι; δεν εχω ιδεα, αλλα βλεπω οτι φευγει απο τον 7 και πηγαινει προς τον 8 οίκο οπου θα παιζει πλεον στην εδρα της και by the way θα κανει συνοδο με τον ηλιο. 
     
    Αυτα....τωρα όπως σου ειπα δεν το κατέχω το θεμα δινω απλα την γνώμη μου. 
  • trisdiastati @ 18.10.2014 14:06
    deltafox ευχαριστώ για το σχόλιο σου ! 
     
    κ εγώ δεν ξέρω πολλά για αυτό κ την ανέβασα..
    πιστευεις δηλ οτι η αφρο δεν ειναι δεικτης μου, αρα μένω μόνο με εναν τον κρόνο..;;!
    για την αντισκια τι γνωμη εχεις ;;
    κ για το οτι η σεληνη αρχιζει οψεις αφου περασει στόν αιγοκερω ;;
    αληθεια ειναι παντως οτι αλλαγες εχουν ξεκινησει κ οτι εγω περιμενω απο την αλλη μερια κινησεις..
  • trisdiastati @ 18.10.2014 14:16
    κ να συμπληρώσω κατι για την αφροδίτη ,στη θέση που ειναι πλεον ειναι στην εξαρση και στα όρια του κρόνου, προσωπο σεληνης..από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν θέλει τον κρόνο  κ έχει αλλη ιδιοσυγκρασία ;;;
  • Delta Fox @ 18.10.2014 17:01
    1) ναι, πιστευω οτι εχεις μονο ενα κυβερνήτη. 2) το μονο που ξερω για τις αντισκιες ειναι οτι υποδεικνύουν κατι μυστικό αλλα δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο σ αυτο...
    3) η σεληνη θα μπει στον 12 σου οίκο, που κατα την γνώμη μου κ εδω παιζει κατι κρυφά απο τους αλλους ( ασε το κάναμε θρίλερ...) 
    4) επισης, ο ηλιος στην αφροδιτη ειναι σε πτώση , άρα, δεν μου φαίνεται να κανει χαρουλες....
    5) ουτε κ εσυ, με την θέση που εχει ο κυβερνητης σου , μοιαζεις να εχεις  τα κέφια σου...Και εμενα δεν μου φαίνεται να αλλαζεις σύντομα διαθεση. 
    6) περι πλανήτες,και συμπάθειες μεταξύ τους, καπου ειχα διαβάσει οτι ο κρονος θελει αφροδιτη αλλα αυτη ΔΕΝ. δεν μπορω να πω κατι παραπανω γιατι δεν ξερω. 
    7) βλεπω πως η σεληνη βρίσκεται στον 5 οίκο του μεσσιέ, που εχει κυβερνήτη τον δια και στο ιδιο άρθρο ειχα διαβάσει πως διας και αφροδιτη τα βρισκουν μια χαρα μεταξύ τους. Οποτε ισως ο διας και η αφροδιτη να ειναι το ιδιο ατομο...
     
    Τωρα..... επαναλαμβάνω για να μην παρω κανεναν στο λαιμό μου : οι γνώσεις μου ειναι περιορισμένες!!! Απλα αναρωτιέμαι ...μηπως ο τυπος εχει καποια αλλη δέσμευση;;;;
    Ελα...τι αλλο θες ... Μετα απο θρίλερ στο εκανα " τόλμη και γοητεία "
  • trisdiastati @ 18.10.2014 17:35
    Deltafox χαχαχαχα !! τόλμη και γοητεία !!φοβερή !!
     
    ενδιαφέροντα αυτά που λές για συμπάθειες κι αντιπάθειες μεταξύ των πλανητών...αν θυμάσαι αυτο το αρθρο μου μου στέλνεις το link ??
    ίσως κ να παίζει άλλη δεσμευμένη, δεν το γνωρίζω αυτό..κατι υπάρχει πάντως κι αυτό φαίνεται καθαρά..
    μίλησα για αλλαγές πάνω σε ενα τομεα που συμβολίζει ενας κρόνος που ετοιμάζεται να μπεί στον 10ο οίκο κι αυτές στη ζωή μου πραγματικά έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα κ με κάνουν να πατάω πιό σταθερά στα πόδια μου σε αυτό τον τομέα κι ό,τι συνεπάγεται αυτό...
    αυτή η αφροδίτη με προβληματίζει πάντως....
     
  • trisdiastati @ 22.10.2014 20:52
    καλησπέρα παίδες, έχουμε ένα θεματάκι σχετικα με το ποιον συμβολίζει η αφροδίτη στη συγκεκριμένη ωριαία..
     
    η φίλη delta πιστευει ότι λογω διαφορας ιδιοσυγκρασίας με τον κυβερνήτη μου κρόνο δεν ειναι δείκτης μου, εγω πάλι λόγω θεμελιωδών δυναμεων καλα τους βλέπω μεταξύ τους..!!;;;
    κάποια άλλη γνώμη κάποιος ;;;;;

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...