παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πολλά ερωτηματικά

Αγαπητό Stardome και μέλη θα ήθελα τα φώτα σας μπας και βγω απ' το σκοτάδι που κοντεύει να με καταπιεί...

 

Εγώ, Υδροχόος με ωροσκόπο Κριό, Σελήνη-Αφροδίτη στους Ιχθείς και Ερμή-Άρη στον Αιγόκερω.

Εκείνος, Αιγόκερως με ωροσκόπο και Άρη Αιγόκερω, Σελήνη στον Ταύρο και Ερμή-Αφροδίτη στον Τοξότη.

Η οικειότητα και η εγκεφαλική έξαρση που νιώσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι παροιμειώδεις. Οι συμπτώσεις και η κοινή πορεία ζωής που ανακαλύψαμε πως έχουμε, αφού γνωριστήκαμε καλύτερα, φτάνει σε ακραία επίπεδα.

Η γνωριμία-σχέση μας έχει ένα μήνα, με πολλά σκαμπανεβάσματα και εντάσεις που δημιουργώ εγώ, λόγω της σύγχισης που μου προκαλεί η στάση του: όταν είμαστε μαζί γινόμαστε ένα, όταν όμως δεν είμαστε κοντά τον νιώθω να υψώνει τείχη και να οριοθετεί το χώρο και το χρόνο που θα προσφέρει στο "εμείς" κατά βούληση και σε ποσότητα που δεν καλύπτει τις ανάγκες μου. Πάντα πρόθυμος να συζητήσει, ήρεμος, υπομονετικός, λέει ό,τι μπορεί για να εξαλείψει τους φόβους μου, λέει τα πάντα προκειμένου να με μεταπείσει για να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αλλά μένει εκεί... Οι πράξεις του και ο χρόνος που μου αφιερώνει τον καθιστούν απόμακρο για τα δεδομένα μου. Το έληξα πριν τρεις μέρες, σε μια προσπάθεια μου να απαγκιστρωθώ όσο είναι νωρίς, αλλά δε μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι αν έχω κάνει λάθος.

 

Κάτι άλλο που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι οι εξής θέσεις στην συναστρία μας:

Ο Κρόνος του στην Παρθένο, βρίσκεται στον 6ο μου - Καρκίνος. Ο Πλούτωνάς του στο Ζυγό, βρίσκεται στον 7ο μου - Ζυγός. Από την άλλη, ο Κρόνος μου Λέων πέφτει στον 8ο οίκο του, επίσης στο Λέοντα και ο Πλούτωνάς μου Ζυγός στον 9ο του της Παρθένου. Μια φίλη μου είπε πως πρόκειται για πολύ αρνητικές θέσεις σε επίπεδο υγείας, ζωής-θανάτου κλπ., και όσο κι αν δεν το θέλω έχω επηρρεαστεί πολύ. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια σχετική αποσαφήνιση.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...