παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ναι.... απορια εχω παλι....θεμα ωριαιας: επικοινωνια

θετουμε λοιπον την ερωτηση.... Αν θα επικοινωνησει ο Α με τον Β.

Εχουμε συγκλινουσα οψη (εξαγωνο) των δεικτων σε 1,02.Οκ.... Αν και η ερωτηση δεν τεθηκε για συναντηση αλλα για επικοινωνια, τυπου τηλεφωνο, γραμμα, ταχυδρομικο περιστερι.... Η συγκλινουσα οψη τελικα μας καλυπτει ως απαντηση? Η ερμηνεια δηλαδη της οψης "προσαρμοζεται" στην ερωτηση? Το ψιριζω τρελα τωρα....το ξερω...

Κυριοτερη απορια ομως ειναι η εξης: Η πρωτη σκεψη ηταν να κοιταξω 3ο οικο. Ο ερωτων ειναι στο προσωπο του ενω ο Β ειναι στην αδυναμια του. Ομως ο δεικτης του Β ειναι σε συνοδο ακριβειας με τον δικο του 3ο οικο..... Ενα αλλο στοιχειο ειναι οτι ο δεικτης του ερωτωντα ειναι ο Διας και η ερωτηση εγινε σε ωρα Δια ενω και δεικτης του Β ειναι ο Ερμης της επικοινωνιας. Θετικα στοιχεια yes?

Aν δηλαδη δεν ειχαμε οψη θα κραταμε την οποια συμβατοτητα των δεικτων με την ερωτηση και την συνοδο με τον παραγωγο οικο και θα βαζαμε στην ακρη τον ριζικο, οδηγουμενοι σε θετικη απαντηση?

 

 (αλλες φορες ψαχνουμε οψεις με τα κιαλια και οταν τις εχουμε ανακαλυπτουμε 352 προβληματα... Αβυσσος η ψυχη του μαθητευομενου αστρολογου)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...