παρακαλώ περιμένετε...

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ- ΟΨΗ ΠΟΣΕΙ -ΑΦΡΟ

  • aquairina @ 13.07.2012 08:32
    elina μου γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου, επειδή έχω τρίγωνο Αφροδίτης / Ποσειδώνα, ισχύουν αυτά που λες, με τη διαφορά ότι όχι μόνο δε στηρίζομαι-εξαρτώμαι οικονομικά από τους στενούς μου ανθρώπους, αντίθετα τους στήριζα ακόμα και από τη μικρή μου ηλικία με το μικρό μου έστω χαρτζιλίκι ... που σχεδόν πάντα διέθετα, εκτός από τώρα ... (ίσως εδώ παίζει ρόλο ο ώρος μου στην αίγα και ότι έχω τα φώτα στον 2ο οίκο).
    και πραγματικά ισχύει ή σχέση αγάπης-μίσους με τα χρήματα (όντως δε με ενδιαφέρουν αλλά από την άλλη νιώθω μεγάλη ανασφάλεια όταν δεν τα 'χω ...).
  • Ritakil25 @ 13.07.2012 09:10
    Για τι όψεις μιλάμε; Αρνητικές ή θετικές ; Εγώ έχω τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα αλλά όσο αφορά οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους δεν μου άρεσε και δεν ήθελα ποτέ να χρωστάω. Τα άλλα βέβαια τα δέχομαι.. - Στους ανθρώπους αυτούς υπάρχει [και το εισπράττεις] μία υπέρμετρη
    ευαισθησία και αφοσίωση, οικονομική δοτικότητα, φουλ συναισθήματα, δράμα
    και ό,τι άλλο δίνει το νερό στην αφροδίτη [όλος ο ωκεανός των
    συναισθημάτων].- :ρ :ρ :ρ
  • DEMI040777 @ 13.07.2012 09:19
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΩ ΜΕ ΑΣΥΔΟΣΙΑ
  • sgouromallousa @ 13.07.2012 13:54
    Καλημέρα. 
     
    Ελίνα διάβασα με προσοχή το κείμενό σου και παρατήρησα δύο πράγματα.
    Πρώτον : Aπο την μία λές οτι έχουν μια οικονομική δοτικότητα (δηλαδή χαλάνε λεφτά ΚΑΙ για εσένα και για άλλα άτομα που αγαπάνε ) και απο την άλλη λές οτι στηρίζονται οικονομικά σε σένα. Σκέφτηκες μήπως δεν φταίει η όψη αφρο ποσεί, αλλα το γεγονός ότι εσύ επιτρέπεις να σε εκμεταλλευονται οικονομικά? Όλοι μας (ειδικά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε) σε μια παρέα ή σε μία σχέση προσωπική δίνουν λεφτά αυτοί που έχουν και πάντα καλοπροαίρετα. 
    Το άσχημο με εσένα είναι οτι ψάχνεις να κατηγορήσεις αυτους που υποτίθεται σε εκμεταλλευτηκαν οικονομικα , χωρίς ομως να δίνεις και εσύ το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε αυτή την κατάσταση !!!! Επίσης όποιος αγαπάει πραγματικά τον άλλον δεν σκέφτεται επι ουδενί, το ΠΟΣΑ λεφτά ΧΑΛΑΣΕ για τον αλλον και συνεπώς με κάνεις να αναρωτιέμαι αν με την οικονομική σου δυνατότητα προσπάθησες (έστω και ασυνείδητα) να ''εξαγοράσεις'' την αγάπη τους. Κι όπως πολύ καλά κατάλαβες στο τέλος, η αγάπη δεν ειναι αντικείμενο αγοραπωλησίας. 
    Δευτερον : Aφού την πρώτη φορά σου βγήκε ξινο να χαλάς λεφτά για να περνάτε καλά στην σχέση σου, γιατί το έκανες και την δευτερη φορά? 
     
     
  • manini @ 13.07.2012 14:13
    sgouro...δεν νομίζω ότι το αναφέρει έτσι ακριβώς ...
     
    Έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να αποδοθεί μόνο από αυτή τη σύνοδο. Βασικά είναι τελείως χαμένα τα σύνορα/όρια ανάμεσα στον Ποσειδώνα κ την άφρο.
    Πρέπει κάπου να μπερδεύεται το οικονομικό με την ολοκληρωτική αφοσίωση που θεωρείται δεδομένη για αυτούς από τον οικογενειακό ή στενό κύκλο..κάπου μπερδεύονται ανάμεσα στο δικό τους δώσιμο κ στο δώσιμο των άλλων...δεν ξέρω πραγματικά είναι περιέργη σύνοδος κ εγώ αναρωτήθηκα πολλές φορές. Δεν πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται αν πράτουν κάτι "κακό" συνειδητά..δεν νομίζω ότι κάνουν κάτι επίτηδες...νομίζω ότι το δικός του από μέσα έχει μπερδέψει τις έννοιες.
    Επίσης παίζει ρόλο κ που γίνεται αυτή η σύνοδος κ σε ποιο οίκο. Το χω συνάντήσει στον 2ο...κ ναι είχε οικονομικές προεκτάσεις. σκέψου πχ τι γίνεται στον 8ο...
     
  • manini @ 13.07.2012 14:14
    * .νομίζω ότι το δικός του από μέσα έχει μπερδέψει τις έννοιες.
     
    εννοούσα ότι το δικό τους από μέσα έχει μπερδέψει τις έννοιες κ τα όρια του τι επιτρέπεται να κάνεις κ τι όχι.
  • elinamale @ 13.07.2012 14:26
    aquairina και ritaki25 μήπως έχετε και κρόνο με όψη? γιατί τα άτομα που λέω, δεν έχουν. δηλ. μήπως να καταλήγαμε ότι ο κρόνος τα μαζεύει αυτά?
     
    aquairina συμφωνώ για την αίγα, για τον 2ο δεν ξέρω. 
     
    σγουρομαλλούσα στις απορίες σου: ναι, όταν είχαν λεφτά χαλούσαν για όλους [ιδίως όταν τα λεφτά είναι ξένα]. δεν είπα 1. ότι έπεσα θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης, είπα ότι υπάρχει υποβόσκουσα οικ. εκμ. όλων των στενών τους ανθρώπων, 2. δεν αφορούν και οι 2 περιπτώσεις σε εμένα, παρά μόνο η 1. 3. ξέρω πολύ καλά ότι για να υπάρξει θύτης και θύμα οικον. εκμεταλλ. χρειάζονται 2, οπότε παραγνωρίζω τα υπόλοιπα, 4. επίσης παραγνωρίζω τα περί εξαγοράς της αγάπης γιατί μου φαίνονται κωμικά και 5. δεν μιλάω για το κέρασμα καφέ, συγγνώμη που δεν ήμουν σαφής. Μιλάω για δάνειο στην μία περίπτωση και συνεχή χρηματοδότηση στην άλλη. Το αν υπάρχει ή όχι οικον. εκμ. εξαρτάται από α) το ύψος των ποσών, β) την ορισμένη ημερομηνία επιστροφής γ) τις υπόλοιπες συνθήκες που αφορούν τη στάση των ανθρώπων. 
    Όχι, δεν μου τα τρωγε γκόμενος...
  • sgouromallousa @ 13.07.2012 14:48
    Ελίνα το δανεικά και αγύριστα το έχεις ακουστά? Αυτό ίσχυε εξ απανεκαθεν . Αλλοι φιλοτιμουνται να επιστρεψουν χρηματικά ποσά γιατί ξέρουν πως μπορουν. Αλλοι μπορεί όντως να θέλουν να επιστρεψουν το ποσό και να ειναι ανεργοι και να μην μπορουν  και αλλοι ...στα @@ τους ! Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με οψη αφρο-ποσει . Εχει κοινωνικές προεκτασεις το θεμα και σαφεστατα ειναι θεμα και οικογενειακης ανατροφης. 
     
     
  • elinamale @ 13.07.2012 15:34
    sgouro πώς δεν το χω ακουστά καλέ? το έζησα κιόλας... απλά αναζητώ απάντηση από αστρολογικής πλευράς. και επειδή και η άλλη ιστορία είναι παράλληλη, νομίζω ότι φταίει η όψη. μου έκανε εντύπωση που εμφανίζεται στο ωροσκόπιο και των δύο. το δε υπόβαθρο του καθενός [οικογενειακό, κοινωνικό κλπ] είναι εντελώς διαφορετικό και εντυπωσιάστηκα από την κοινή συμπεριφορά. 
     
    manini λες και είσαι στο κεφάλι μου. αυτό εννοούσα, αλλά μου το ξεκαθάρισες κιόλας! 

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...