παρακαλώ περιμένετε...

antras idroxoos 7/2/1986 k egw idroxoos 29/1/1990

  • kathyx @ 03.07.2012 11:28
    Καλημέρα laloua.
    Δεν είμαι πολύ καλή στα αστρολογικά για να σου απαντήσω, εκτός από τα βασικά βέβαια. Αλλά μπήκα στον πειρασμό να σου γράψω γιατί εγώ είμαι γεννημένη 27/1 και ο "ενδιαφερόμενος" 8/2 (σε άλλες χρονιές....)
    Δεν ξέρω τι έχουν πάθει, αλλά κάνουν ακριβώς τα ίδια! Εκεί που λες με αυτόν τον άνθρωπο "συνεννοούμαι με τα μάτια", την ίδια στιγμή τρέχει προς την ανάποδη κατεύθυνση με την ταχύτητα του ήχου!!!!
    Ισως δεν πρέπει να καταλήξουμε σε γενικεύσεις, αλλά εγώ αυτό που έχω καταλάβει σε σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (και να μου πεις εάν ισχύει το ίδιο για τον δικό σου...) είναι ότι δεν είναι ΑΚΟΜΑ έτοιμος για δέσμευση. Λέει ότι την θέλει και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη δυναμητίσει. Φοβάται τόσο πολύ να μην χάσει την πολυπόθητη ελευθερία του, ώστε προτιμά να ξαγρυπνά από άγχος μην μείνει μόνος του από το να προσπαθήσει να μείνει με έναν άνθρωπο που πάνω κάτω κινείται στο ίδιο πλαίσιο, και άρα τον καταλαβαίνει.
    Γιατί ως Γυναίκα Υδροχόος υπάρχουν διαφοροποιήσεις, αλλά και αρκετές συμπτώσεις. Και η σημαντικότερη είναι πως αντιλαμβάνεσαι την αξία της Ανάσας. Αλλά τελικά ούτε αυτό είναι αρκετό....
    Συνέχισε τη ζωή σου και εάν έρθει ποτέ, άστον να το κάνει από μόνος του. Δεν ωφελεί να του δίνεις μασημένη τροφή. Δεν θα το εκτιμήσει άλλωστε. Συνέχισε τη ζωή σου....

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...