παρακαλώ περιμένετε...

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

  • Stardome* @ 21.06.2012 11:41
    elinamale, όπως σου είπε και ο Stelster πολύ σωστά, οι συσχετίσεις του χάρτη Ηλιακής επιστροφής δεν γίνονται απ' ευθείας με τον προοδεύμενο. Να σου με ποιο τρόπο θα χειριζόμουν εγώ μια τέτοια ανάλυση.
    Η ηλιακή επιστροφή δείχνει την Αφροδίτη γωνιακή, στον 7ο οίκο. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τα επόμενα γενέθλια, το θέμα των σχέσεων θα είναι κομβικό. Είναι μια χρονιά που η ικανοποίηση (Αφροδίτη) θα βρίσκεται μέσω των σχέσεων (7ος οίκος) και μάλιστα είναι πολύ πιθανό μακροχρόνιες σχέσεις (7ος οίκος) που δεν αποπνέουν πια αέρα ευτυχίας (Αφροδίτη) να λήξουν. Αφροδίτη σημαίνει επιθυμία και εγωισμός στις σχέσεις - σημαίνει "Θέλω να με κάνεις ευτυχισμένο/η!".
    Όμως στον προοδευμένο χάρτη η Σελήνη σε ποιον οίκο διελαύνει; Είναι κι αυτή στον 7ο οίκο του προοδευμένου ή σε διαφορετικό. Γιατί αν είναι κι αυτή στον 7ο οίκο κάνει ακόμη πιο σημαντικό το θέμα των σχέσεων. Αν όμως στον προοδευμένο χάρτη συναντώ την Σελήνη ας πούμε στον 9ο οίκο, τότε μιλάμε για μια τελείως διαφορετική ανάλυση της Σελήνης που δεν έχει σχέση με τις σχέσεις...
    Επιπρόσθετα ο γενέθλιος 7ος οίκος σου σε τι κατάσταση βρίσκεται; Δέχεται αυτή τη στιγμή κάποια διέλευση. Γιατί σκέψου το εξής. Η τάση της χρονιάς όπως εκφράζεται από την Ηλιακή επιστροφή είναι να δημιουργήσω ή να κρατήσω τις σχέσεις που με κάνουν ευτυχισμένο/η και βάζουν εμένα στο επίκεντρο. Αν όμως ο γενέθλιος 7ος οίκος μου δέχεται αυτή την εποχή τη διέλευση του Κρόνου, τότε προφανώς η απόρριψη ή η δημιουργία σχέσεων γίνεται με μεγάλη δυσκολία, με αργοπορία και ανασφάλεια. Αν όμως δέχεται τη διέλευση του Ουρανού τότε αυτή η μετάβαση γίνεται με ταχύτητα που προξενεί σοκ.
     
    Καταλαβαίνεις ελπίζω από το συγκεκριμένο παράδειγμα πως οι άμεσες συσχετίσεις δεν βγάζουν τόσο ζουμί, όσο οι παράλληλες αναγνώσεις των χαρτών... Ελπίζω να έλυσα εν μέρη την απορία σου...
  • kokopuff @ 21.06.2012 13:46
    κανενα αρθρο για ηλιακες επιστροφες υπαρχει στη βιβλιοθηκη ?
  • elinamale @ 22.06.2012 00:41
    ευχαριστώ! αυτά τελικά δεν τα χω με τίποτα...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...