παρακαλώ περιμένετε...

aporia

  • smileeeeeeeeee @ 17.05.2012 22:12
    Η υδροχόα αδρεφή  μου τα έχει 9 χρόνια μ΄ενα παρθένο.. Προσφάτως, αρραβωνιαστηκαν κιολας.. Βεβαια, ανησυχω, μη μας τη γυρίσει πίσω..
    Πάντα, παίζουν και αλλα ρόλο.. πλανητες, όψεις αλλα το πιο σημαντικο.. αμα σε γουστάρει και τον γουσταρεις,τι να πουν τα ζωδια...
  • manini @ 17.05.2012 22:36
     Ναι γιατί όχι!!! εξαρτάται όμως τον Παρθένο...δεν μπορείς να βγάλεις άκρη έτσι από έναν ήλιο... Λέγεται όμως πως ο Υδροχόος κ ο Κριός είναι το καρμικό του Παρθένου..μην το μεταφράσεις καρμικό τύπου κισμέτ...Όχι...είναι οι σχέσεις τύπου, μαζί δεν κάνουμε κ χώρια δεν μπορούμε!!!
     
    Εκτός από τον ήλιο πρέπει να δείτε εάν έχετε άλλα σημεία που να σας φέρνουν κοντά. Πχ εμένα ο 7ος μου είναι στα υδροχοάκια...πράμα που τελικά με έκανε να συνάπτω σχέσεις με άτομα που έχουν ήλιο ή σελήνη υδροχόο. 
     
    Στην πράξη ο Παρθένος θα πρέπει να είναι το κάτι τις του περισσότερο υπομονετικός κ λιγότερο επικριτικός κ ο Υδροχόος να κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας ...δηλαδή να σέβεται κ τα απλά καθημερινά πράγματα που κρατάνε τις ισορροπίες στα παρθενάκια... (όχι δεν το κατεβάζω το καπάκι)
     
    smile...κ εμένα η Υδροχόα αδερφή μου είναι χρόνια παντρεμένη με ένα Υδροχόο κ έχουν 2 παιδιά παρθένους...αναρωτιόμαστε κ εμείς καμιά φορά...μην κ μας την φέρει πίσω ..χαχαχα..
  • smileeeeeeeeee @ 18.05.2012 16:24
    xaxaxxaxaxaxax
    Αυτό που λές για τον έβδομο σου οτι είναι στους υδροχόους..Να σε ρωτήσω.
    Εκτός απο τους πλανήτες και τα ζώδια τα έχουμε σε συγκεκριμένους οίκους. Σωστά;
    Εδώ, στο site στον αστρολογικό χάρτη του καθενός εμφανίζονται οι οίκοι των πλανητών. Για τα ζώδια πως το καταλαβαίνεις-βρίσκεις;
    Το κοίταξα σε ενα αλλο site, αν κοιταω καλά δείχνει στον Κριό,αλλα πως να το σιγουρέψω;
     
  • smileeeeeeeeee @ 18.05.2012 16:28
    όχι και εδω το καταλαβαινεις..

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...