παρακαλώ περιμένετε...

υδροχόοι και σκορπιοί!

  • periptero @ 02.04.2012 11:56
    Από εμπειρία θα πω πως σεξουαλικά πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση ένωσης. Πάντα απορούσα με την αστρολογική εκδοχή που θέλει τους υδροχόους ερωτικά αδιάφορους. Παρόλα αυτά, θα πρέπει μάλλον ο σκορπιός να είναι τρομερά συγκροτημένος συναισθηματικά, για να αντέξει την ανασφάλεια του υδροχόου για διαρκή αναζήτηση του "καλύτερου". Ο σκορπιός δεν είναι σχεδόν ποτέ τόσο συγκροτημένος συναιθηματικά, έχε υπ' όψη σου.
    Εν ολίγοις, πολύ πάθος, πολλή ένταση, στοιχεία που μάλλον επιβάλλονται από το σκορπιό στη σχέση, και τα οποία ο υδροχόος σε κάποιο σημείο ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να "σηκώσει". Αν ο σκορπιός αποφασίσει ότι είναι διατεθιμένος να ακολουθήσει μια στρατηγική διαρκείας (και ως σκορπιός μπορεί να το κάνει), αποκρύπτοντας διαρκώς αυτά που πραγματικά σκέφτεται και νιώθει για τη συμπεριφορά του υδροχόου, ο αφελής σε ό,τι αφορά ζητήματα πάθους υδροχόος θα το χάψει.
    Αλλά αυτό δεν είναι σχέση, είναι μια διελκυστίνδα ισχύος και ένα ζόρικο παιχνίδι χειραγώγησης. Αν μπορείς να μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου, πάντως, χωρίς να επενδύεις με μιζέρια οποιαδήποτε απ' αυτές δεν ευδοκιμεί εύκολα, θα έλεγα ότι αυτό το πλησίασμα δύο τρομακτικά διαφορετικών και περίπλοκων χαρακτηροδομών είναι αποκαλυπτικό. Οι εμπειρότεροι εδώ μέσα θα σου πουν (και σωστά) ότι η επιτυχία της σχέσης δεν εξαρτάται μόνο από τους ήλιους σας κι ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και δεκάδες άλλα στοιχεία των προσωπικών σας χαρτών. Εγώ θα σου πω ότι όλες οι εμπειρίες μου με τους υδροχόους ήταν πανομοιότυπες.
  • eva123_triv @ 02.04.2012 14:11
    αστρολογικα σαν νεο μελος δν μπορω να σου πω κ πολλα δν εχω μεγαλη εμπειρια...θα σου πω ομως σαν προσωπικη εμπειρια οτι δν χερω τι γινεται αλλα εγω προσωπικα εχω σχεση 5 χρονια με σκορπιο..κ σχεδον ολο το φιλικο μου κ εργασια κο περιβαλλον αποτελειται απο σκορπιους...σεξουαλικα ναι μπορω να συμφωνησω οτι προκειται για εξαιρετικη περιπτωση ενωσης αλλα στην καθημερινοτητα λιγο σαν υδροχοουσ μασ τη σπαει ο σκορπιος..πολυ παθος πολυ ενταση κ σαν υδροχχοοι πηζουμε κ βαριομαστε ευκολα..κ αυτη η κτητικοτητα ων σκορπιων ειναι που μασ εξοργιζει
  • soniahypnose @ 06.04.2012 13:34
    nai tairiazoun k malista polu k se filiko epipedo(oi perissoteroi filoi moy einai skorpioi )alla k se proswpiko/erwtiko

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...