παρακαλώ περιμένετε...

Κρόνος στη γωνία!!

  • Shark @ 21.03.2012 22:56
    γεννεθλιος η διελαυνων? θα μου πεις τωρα τι ειναι αυτα αλλα οφειλω να ρωτησω.
  • suninaquarius @ 21.03.2012 22:58
    καλε ξερω τι ειναι! διελαυνων απο οκτωβρη παρακαλω! βοηθαει ομως ενας διας γενεθλιος στον 10ο??
  • Shark @ 21.03.2012 23:06
    Kρονος Από τον δέκατο (10ο) οίκο. Αυτός είναι ο φυσικός οίκος του Κρόνου και παρά τις δοκιμασίες που ο πλανήτης μεταφέρει όπου πηγαίνει, εδώ ανταμείβει. Γενικά, είναι μια περίοδος συγκομιδής για τα προηγούμενα 20-25 χρόνια. Αν σε όλο αυτό το διάστημα, είχατε εργαστεί συνειδητά και προσπαθήσατε μέσα σε όρια τιμιότητας, ζήλου και δραστηριότητας, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Στον επαγγελματικό τομέα οι ευθύνες αυξάνουν εκθετικά και, εάν είστε φιλόδοξος, πρέπει να χειριστείτε τα θέματα με επιδεξιότητα. Είναι μια εποχή κατά την οποία πρέπει να λειτουργήσετε με λογική και αυτοεπίγνωση, σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπονται επιπολαιότητες. Όμως αξίζει τον κόπο διότι θα έχετε την ανάλογη ανταπόδοση και πάνω απ' όλα θα καθιερωθείτε κοινωνικά με τη δική σας και μόνο αξία. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να είναι μια περίοδος καταστροφής, ιδιαίτερα εάν ο Κρόνος στο γενέθλιο σχηματίζει δυσμενείς όψεις με πλανήτες, οι οποίοι βρίσκονται στο 10ο σπίτι. Η λύση των προβλημάτων εξαρτάται μόνο από εσάς και πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με υπομονή. Επηρεάζονται και άλλοι τομείς της ζωής σας, όπως το σπίτι και οι στενές σχέσεις. Εκεί προσπαθήσετε να τα βολέψετε. Στον επαγγελματικό τομέα όμως, μόνο ένα σύνθημα ισχύει: φυγή προς τα εμπρός.
     
    Συνοδος Με Κρόνο. Πρόκειται για πολύ καλή περίοδο για τις επαγγελματικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, απασχόληση με το νόμο και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Υπάρχει υπευθυνότητα, ορθή κρίση και επιχειρηματικό ένστικτο.
     
  • Shark @ 21.03.2012 23:15
    ουυοοοοπππς....λαθος..η συνοδος Δια Κρονου ειναι δυσαρμονικη.
     
    Κρόνος σύνοδος Δίας: Με σκληρή δουλειά και επιμονή το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξασφαλίσει την επιτυχία στους στόχους του, η οποία θα είναι αργή και σταθερή.
  • aquairina @ 22.03.2012 09:34
    α ok επαγγελματικά καλά θα τα πάμε να μην ανησυχούμε άδικα δηλαδή, για τα ... άλλα ... ο Θεός να μας φύλαξει!
     
  • Shark @ 22.03.2012 19:27
    γαιδουρια μεγιστη

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...