παρακαλώ περιμένετε...

Έλα να αραιώνουμε....έλα.....

  • flamescreen73 @ 26.06.2011 22:44
    Αντε γεια...και είχα βαρεθει.
  • denisco @ 26.06.2011 22:47
    μπραβο τυχερουλια!!!!
    εμενα τσουκου-τσουκου στην ακμη του 7ου παει κι ερχεται μηνες τωρα... κι ακομα δεν τελειωσε τη δουλεια του βλεπω..
  • toxovolos @ 27.06.2011 01:37
    Μακρυά κι αγαπημένοι! εμένα με το που θα μου ξεκολλήσει από το τετράγωνο με τον Ερμή, θα μου κάνει αντίθεση με τον Άρη... δε του φτανε που μου ρήμαξε τον 1ο, έχουμε και συνέχεια...
  • denisco @ 27.06.2011 01:45
    τοξοβολα εμενα κατι διελευσεις-αντιθεσεις δε βλεπω να μου κανουν κακο... αντιθετα πλεον, θα ακουω συνοδος και θα εξαφανιζομαι.........................
  • sideways @ 27.06.2011 01:51
    συμφωνω στο οτι οι δυσκολες οψεις εξελισσουν, αλλα αναλογα τον πλανητη.
    κρονος τετραγωνο ηλιο και αντιθεση με αρη ταυτοχρονως δεν παλευεται.
    Και αργει ο μπαγλαμας να ξεκουμπιστει λεμε
  • denisco @ 27.06.2011 02:02
    αλλα θυμηθηκα μολις οταν εκανε συνοδο ο Κρονος απο τον (ψωνισμενο) Αρη μου στο Λεοντα.
    Μου αφησε σουπερ πραγματα τελικα!!!!! αν ειναι ετσι ας ξαναρθει!!
    ps. ο 12ος να ειναι αδειος, κι ολα τ' αλλα βρισκονται, δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας βρε παιδι μου για τον κρονο... ρυθμιστης ειναι αυτος, ξερει τι κανει..
  • toxovolos @ 27.06.2011 02:19
    χαχαχα Πλήγμα ο 12ος denisco ε ??    πωπω αφήστε γιατί μόλις έριξα μια ματιά στην ηλιακή επιστροφή μου κ συγκλονίστηκα! χαχαχαχαχα..  καληνύχτες σας!!!!!!!!
  • denisco @ 27.06.2011 02:26
    καληνυχτα τοξοβολα!!! κι εμενα η ηλιακη με κλονισε, την κοιταζα το μεσημερι! χαχαχαχα
    που θα παει.. μετραμε μεχρι τα γενεθλια μας κι ελπιζουμε σε καλυτερες μερες!!
  • Magneto @ 27.06.2011 08:24
    Εγώ στον 12ο έχω σύνοδο Κρόνου Δία. 
    Τι σύνοδο δηλαδή.......με ανοχή 0.68 αγκαλιά το λες.
  • sweetoctober @ 27.06.2011 14:00
    Magneto και γω την έχω αυτή την υπέροχη σύνοδο, με ανοχή 0.07 οπότε ούτε αγκαλιά το λες μάλλον σκληρό πορνό... Τουλάχιστον είναι στον 3ο. Ευτυχώς ο 12ος είναι άδειος αλλά με όλους τους προσωπικούς πλανήτες (πλην του ερμή) στους ιχθείς σε σύνοδο μεταξύ τους πιστεύω το σύμπαν έπρεπε να δείξει και λίγο έλεος και να μου αδειάσει τον 12ο. Anyway με τον κρόνο είμαστε εδώ και χρόνια κολλητοί... Ξεκίνησε από τότε που μπήκε στο λιονταροωροσκόπο μου, μετά για κάποιο λόγο τα πήρε μαζί μου και βρέθηκε αντίθετος με μένα στην Παρθένο. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία ωραιότατη σύνοδο με γενέθλιο Κρόνο (και Δία βεβαίως, βεβαίως). Για πες εσύ που το πέρασες τι καλό με περιμένει πάλι; Να τη δέσω τη ριμάδα την πέτρα στο λαιμό να τελειώνουμε;
  • Magneto @ 27.06.2011 14:35
    Ναι ,να σου πω..... 
    Λένε ότι ο Κρόνος είναι δάσκαλος και δίκαιος.
    Έστω ότι τα πράγματα είναι έτσι. Εμένα τι με διδάσκει?
    Τι θα πρέπει να αποκομίσω από αυτήν την επιστροφή?
    Να σου πω τι μου έμεινε? 
    Κατάθλιψη. Σπούδασα,πάλεψα κι εγώ και η οικογένειά μου,αγωνίστηκα για να δουλέψω στο αντικείμενο των σπουδών μου. Το αποτέλεσμα?
    Με το που άρχισε η σύνοδος έμεινα άνεργη. Αυτό ήταν το μπράβο του Κρόνου, η επιβράβευση του δασκάλου. Τι μου λέει? Ότι κακώς σπούδασα? Ότι κακώς αγωνίστηκα?
    Ότι 12 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν στράφι? Αυτό μου λέει ο δάσκαλος?
    Ότι κακώς έτρεχα για τη δουλειά μου? 
    Αυτή τη στιγμή είμαι στο μηδέν και όπως πάνε τα πράγματα με βλέπω στους -273 Κελσίου.
    Αφού με τόσο τρέξιμο είμαι τώρα στο μηδέν, είναι σαν να μην έκανα τίποτα απολύτως. Άρα γιατί να παλέψω? Κάθομαι στα αυγά μου και δεν κάνω τίποτα. Αυτό μου λέει? Να μείνω άπραγη?
    Κλείστηκα μέσα στο δωμάτιό μου,12ος βλέπεις,βγαίνω μόνο για δουλειές του σπιτιού και μια φορά το μήνα για να συναντήσω φίλους. Κατά τα άλλα όλη την ημέρα η πόρτα του δωματίου μου είναι κλειστή. Δεν έχω λεφτά δικά μου,η μητέρα μου δε μου στερεί τίποτα,αλλά είμαι σε μια ηλικία που δε γουστάρω να δίνω λογαριασμό τι θα κάνω τα χαρτζιλίκια μου και που θα πάω με τους φίλους.
    Σόρυ κιόλας.........είπαμε έχω ανάδρομο κρόνο και δία και χείρωνα τετράγωνο με ήλιο και είμαι σκληρό καρύδι,αλλά όλα έχουν κι ένα όριο.
  • sweetoctober @ 27.06.2011 16:29
    Α ρε magneto πόσο σε νιώθω... Μια από τα ίδια και γω. Την περίοδο που ο κρόνος στην Παρθένο έκανε αντίθεση με όλους τους προσωπικούς μου πλανήτες διαλύθηκε σε μια νύχτα ότι έχτιζα με κόπο χρόνια (επαγγελματικά, σχέσεις φιλικές και ερωτικές, μέχρι και η υγεία μου κλονίστηκε). Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα για μένα, βίωσα ατελείωτο πόνο αλλά δεν τα παράτησα και μάλιστα κατάφερα να καταλάβω ποια ήταν τα λάθη μου τα οποία με οδήγησαν εκεί που με οδήγησαν και να αλλάξω. Και ενώ η συμπονετική και υποχωρητική φύση μου ήταν η αιτία να είμαι πάντα ο διασκεδαστής, ο ψυχολόγος, ο άνετος και μαλακούλης ώμος για να κλάψεις, ο ανοιχτοχέρης, ο πανταχού παρόν ηλίθιος που θα στέκεται πάντα δίπλα σου με αγάπη και κατανόηση, όταν είδα ότι όλοι αυτοί μόλις κόλλησα στο βούρκο εξαφανίστηκαν, έκανα ένα γερό ξεσκαρτάρισμα και έδιωξα πολύ κόσμο από τη ζωή μου, έμαθα να δίνω μόνο σε αυτούς που το αξίζουν. Και ξεκίνησα από το 0 να ξαναχτίζω, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μου με τον πόνο και τις πληγές που κουβαλούσα να μη λένε να υποχωρούν αλλά χωρίς να τα παρατήσω και χωρίς να χάνω το χιούμορ μου. Και κάτι κατάφερα, αναγνώρισα το μεγαλείο του διδασκάλου μου του Κρόνου ο οποίος όλα τα έκανε για το καλό μου. Το σύμπαν όμως από κει και πέρα δε μου έστειλε και τίποτα καλό, παρόλο που έμαθα το μάθημα μου και άλλαξα τη νοοτροπία και τη στάση μου. Άνεργη ακόμα και χωρίς να βλέπω φως στο τούνελ, με τα οικονομικά εύλογα να βρίσκονται στη χειρότερη φάση με αποτέλεσμα μετα από χρόνια να αναγκαστώ να γυρίσω πίσω στους γονείς μου 30 χρονών γαιδούρα και τώρα που ο Δάσκαλος επιστρέφει πήρα και έναν ξεγυρισμένο χωρισμό χωρίς να έχω πάρει σαφή απάντηση για τα αίτια, αν και υποψιάζομαι πια είναι και αν όντως είναι αυτά καλύτερα έτσι γιατί είναι πολύ λίγος τελικά. Και να σου πω και κάτι... ΧΕΣΤΗΚΑ, been there done that, η ζωή συνεχίζεται, θα τα ξεπεράσω όλα και ίσως να έρθουν και κάποια στιγμή οι καλύτερες μέρες που εδώ και πολύ καιρό περιμένω. Απλά αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; Τι θες κυρ Κρόνε; Έπαθα, έμαθα, άλλαξα και διόρθωσα. Άντε λοιπον και μαμήσου καλοκαιριάτικα που ήρθες να μας ξανατεστάρεις!
  • Magneto @ 27.06.2011 16:35
    Ρε......για να φανεί ότι άλλαξες θα πρέπει να έχεις τις ευκαιρίες να αποδείξεις ότι πράγματι έχουν συντελεστεί αυτές οι αλλαγές μέσα σου. Αν δε σου έρχονται ευκαιρίες, τι σκατά θα δείξουμε?
  • Magneto @ 27.06.2011 16:41
    Αυτό ακριβώς είναι η σύνοδος Κρόνου Δία. 
    Από τη μια μας προσγειώνει και ποθούμε πράγματα που μπορούμε να αποκτήσουμε, από την άλλη κι αυτά μας τα δίνει με το σταγονόμετρο και μετά από πολύ αγώνα.
  • sweetoctober @ 27.06.2011 16:59
    Είμαστε αστρολογικά καμμένες δηλαδή... Δηλαδή η μόνη λύση ως φαίνεται με τα δεδομένα αυτά είναι να χέσω την ηθική και τις αξίες που έχω διδαχθεί από την οικογένεια μου, να χρησιμοποιήσω την εύνοια των άστρων και το γονιδίων που μου έχουν χαρίσει μία πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, να γράψω τη μάνα μου που έχει κάνει σκληρή δουλεία ώστε να μη γίνω ψώνιο και να μη χρησιμοποιώ την εμφανισή μου για να κερδίζω πράγματα αλλά μόνο τον προσωπικό μου αγώνα, και να βρω ένα γλειώδη, μεσήλικα, χοντρό και καράφλα ''χορηγό'' για να περνάω ζωή και κότα και να με προσκυνάει. Όσο για το σεξ του πούστη, η ψαρίσια φύση μου να είναι καλά... κλείνεις ματάκια, αφήνεις τη φαντασία να δουλέψει και ζεις καυτές ερωτικές βραδιές παρέα πότε με το Johnny Depp, πότε με τον Jude Law, πότε με τον Brad Pitt, που να σου λέω... είναι μεγάλη η λίστα!
  • Magneto @ 27.06.2011 18:47
    Εγώ το σενάριο το έκανα με παντρεμένο για να τον στέλνω στη γυναίκα του κάθε βράδυ,να βρίσκω την ησυχία μου και να έχω χρόνο να βρίσκω κανα νιάτο.....
  • sweetoctober @ 27.06.2011 18:55
    Χαχαχαχαχαχα, σωστήηηη!!! Και κυκλοφορούν και κάτι νιάτα... φωτιά και λαύρα!!!!
  • Magneto @ 27.06.2011 19:17
    Δε φταίω εγώ.......ο ευρηματικός ήλιος μου στον υδροχόο φταίει.
  • Magneto @ 27.06.2011 23:54
    Την έχει φοβηθεί τόσο πολύ το μάτι μου αυτήν την όψη, μη σας πω δηλαδή και περισσότερο από τα τα τετράγωνα του πλούτωνα με αφρο και σελήνη.... 
    που με φαίνεται θα αρχίσω αντίστροφη μέτρηση πάλι,όπως τότε που έβγαινε ο Ποσειδώνας από τον υδροχόο.
  • Magneto @ 28.06.2011 01:22
    Βέβαια μετά που είδα πως είναι ο ποσειδώνας στον 5ο παρακαλούσα να ξαναμπεί στον ήλιο μου. Λες όταν με το καλό μπει ο Κρόνος στον ωροσκόπο να παρακαλάω να γυρίσει στον 12ο?

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...