παρακαλώ περιμένετε...

απορια με σημειοδοτες στην ωριαια

  • rizla @ 24.06.2011 18:10
    πειτε τωρα οτι εκανα εντελώς λάθος ολη την αναλυση, γιατι ειναι παρασκευη και 8α χαλασω ολα μου τα λεφτα στις μπυρες,
    η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταιαααααα
  • Charline @ 24.06.2011 18:34
    Έκανες λάθος σε όλη την ανάλυση, γιατί είναι Παρασκευή και θα χαλάσεις όλα τα λεφτά σου στις μπύρες , η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
  • manini @ 24.06.2011 22:00
    βασικά αν κατάλαβα καλά, οι δείκτες είναι ο άρης και η άφρο? Πέρα από το αν θα κάνουν σύνοδο, πρέπει να εξετάσεις αν βρίσκονται σε ζώδια που συμπαθούν τους πλανήτες,βάση του πίνακα του πτολεμαίου, μετά να δεις τι κάνει η σελήνη, μετά να δεις τι κάνει η άφρο ως δεικτης σου , μετά να δεις και τον ήλιο....και αν θες και τον 5ο....εχμ...έχεις δουλειά...
  • rizla @ 25.06.2011 01:58
    charline ena )) olo diko sou
     
    manini, ναι άρης εγώ αφρο εκείνη, τα σπάω για παρτη της ο χαρτης λεει ψεμματα ,
     
     
  • rizla @ 25.06.2011 02:08
    κοιτα και οι γνωσεις μου μεχρι εδω φτανουν,  γιαυτο ποσταρα , γιατι υπαρχουν παιδια που σκαμπαζουν δυο πραγμτα παραποάνω, και θα μπορουσαν να εμβαθυνουν λιγο περισσοτερο,  ειναι σημαντικο για μενα.
     
     
  • astropet @ 25.06.2011 08:44
    Εσύ θέλεις πράγματι; Ναι, είσαι στον οίκο της, αλλά μόλις άφησες το ζώδιό της, που σημαίνει ότι πιθανότατα την ήθελες πολύ περισσότερο πριν απ'ό,τι τώρα.
  • astropet @ 25.06.2011 17:59
    Κοίταξε, αυτή εκεί που βρίσκεται πολύ λίγο φαίνεται να ενδιαφέρεται για σένα. Είναι μόνο στο πρόσωπό σου. Λίγα πράγματα. Και είναι εδώ και καιρό στους Διδύμους, άρα θα έλεγα ποτέ δεν ενδιαφερόταν και ιδιαίτερα. Το ότι βρίσκεται στον 8ο, δείχνει ότι είναι ανήσυχη για κάτι. Να την ενδιαφέρει το σεξ, δεν θα το έλεγα, γιατί 8ος και σεξ είναι μια πονεμένη ιστορία, με την οποία εγώ δεν συμφωνώ και ιδιαίτερα. Αλλά ακόμη κι αν ο 8ος έχει κάποια σχέση με το σεξ, υποτίθεται ότι το σεξ αυτό προϋποθέτει κάποια έντονα συναισθήματα, που στην περίπτωσή σας δεν υπάρχουν. Να είναι ανασφαλής για κάτι; Μπορεί. Μήπως έχει λεφτά και φοβάται ότι οι άντρες που την πλησιάζουν ενδιαφέρονται για τα λεφτά της; Αυτό μοιάζει με παλιά ελληνική ταινία,
    Αυτό που έχει ενδιαφέρον στον χάρτη είναι ο Ερμής, ο οποίος κυβερνάει και τους δύο. Εσένα πρόσφατα, αυτήν εδώ και πολύ καιρό. Μήοως υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο με το οποίο τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά κι αυτή αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι καινούριο, αλλά μόλις παρασοβάρεψαν τα πράγματα έκανε πίσω; Μάλιστα, η Σελήνη θα φέρει σε κάποιου είδους επαφή αυτήν και τον Ερμή. Τι να σου πω... Τα σενάρια είναι πολλά. Μόνο η ίδια θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση.
  • astropet @ 25.06.2011 18:15
    Α, υπάρχει πράγματι τρίτο πρόσωπο... Ναι, κι εγώ δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η ιστορία αυτή μέσα της. Να είσαι καλά!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...