παρακαλώ περιμένετε...

Οκ.......έχουμε το χάρτη που έχουμε......η οικογένεια δε συμμετέχει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα?

  • akiko @ 13.06.2011 10:13
    Αυτή την απορία είχα πάντα κ εγώ...Γεννήθηκα τη μέρα κ ώρα κ μέρος που γεννήθηκα κ έχω έναν αστρολογικό χάρτη...ο χαρακτήρας μου είναι αυτός κ κάποιες όψεις καθορίζουν κάποιες φάσεις της ζωής μου.. 
    Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα...το παιδί ή τα παιδιά που γεννήθηκαν στα διπλανά δωμάτια του ίδιου μαιευτηρίου που γεννήθηκα κ εγώ,θα έχουν τον ίδιο χαρακτήρα,την ίδια τύχη/ατυχία με μένα;;
    Κ η απάντηση είναι προφανής: φυσικά κ ΟΧΙ!
    Διαφορετικοί άνθρωποι μας μεγάλωσαν,με διαφορετικές αρχές κ ήθος,διαφορετικά ερεθίσματα δεχτήκαμε μεγαλώνοντας και σίγουρα διαφορετικά μονοπάτια διαλέξαμε ο καθένας.
    Οπότε θεωρώ οτι ένας αστρολογικός χάρτης δεν είναι σχεδόν τίποτα,δεν δείχνει παρά ίσως ένα πολύ μικρό κομμάτι της ζωής μας,δεν πρέπει να καθορίζει τη στάση μας απέναντι ούτε σε εμάς τους ίδιους ούτε  στους υπόλοιπους.
    Αυτά από μένα!
    Πολλές καλημέρες κ καλή μας εβδομάδα!!!! ^^
     
  • manini @ 13.06.2011 10:16
    ο χάρτης είναι αυτό που λέει και η λέξη ΧΑΡΤΗΣ. Σου λέει κυρία μου...για την ολοκλήρωση του χαρακτήρα σας..θα κάνετε ένα ταξίδι που λέγεται ΖΩΗ. Εδώ στο χάρτη βλέπουμε... λαγκάδια..βουνά..θάλασσες..αμμουδιές...κτλ.. Αν θες μανδάμ να περάσεις την θάλασσα με βάρκα ή με τζετ σκι...είναι άλλο θέμα.. Αν κοιτάς το βουνό 20 χρόνια και δεν αποφασίζεις να το ανέβεις επίσης δικό σου πρόβλημα. Όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολη η ανάβαση. 
    Αυτά λέει ο χάρτης.
    Η οικογένεια σε διαμορφώνει από τότε που είσαι -9 μηνών ως και όταν θα γίνεις 22-25... Μετά υπάρχει κάτι πάρα πολύ σημαντικό που λέγεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.. το οποίο καθορίζει ουσιαστικά τι κάνουμε και ποιοι είμαστε. 
     
    Δεν αντέχω να ακούω κάποιους να βρίσκουν δικαιολογίες ότι εγώ πάντα στην ζωή μου ήμουν άτυχος ή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών ή έχω ένα σύνοδο σελήνης ποσειδώνα στον γενέθλιο και πέφτω όλο σε λάθος άτομα...... Και τι κάνεις μανδάμ που ήσουν άτυχη? ή πού έχεις τέτοια σύνοδο.... Μέσα από τις λάθη που έκανες ? έμαθες? Την επόμενη  φορά θα πρόσεξες? Προσπαθείς να εξετάζεις καλύτερα αυτά που σου φέρνει η ζωή...ή λες αχ γεννήθηκα άτυχη....(εχτές την είχα αυτή την συζήτηση)....
     
    Δεν μπορώ αυτό τον υπέρτατο εγωισμό...ότι φταίει ο χάρτης, οι άλλοι, η οικογένεια..ο γκόμενος..όλοι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.... για το ποια είμαι και τι μου συμβαίνει...
     
    αυτά...με πολύ αγάπη από ένα παρθενάκι που έχει κάνει πολλές κουτουράδες...και νομίζει πως μαθαίνει...
     
     
  • vicky23 @ 13.06.2011 10:35
    η ασσυ ειχε πει οτι το 30 % της προσωπικοτητας μας ειναι ο γενεθλιος χαρτης μας. το 50% διαμορφωνεται απο την οικογενεια μας( αλλα και αυτοι δεν εχουν τους χαρτες τους? το ωροσκοπιο τους επιρεαζει και εμας εμμεσα). το 10% απο την κοινωνια που ζουμε. και το υπολοιπον 10% απο το καθημερινο μας ωροσκοπιο.
    συγχωρεστε με αν εχω κανει καποιο λαθος στα ποσοστα.
    καλημερα!
  • toxovolos @ 13.06.2011 10:40
    χαχαχα manini.. εγώ πάλι χθες παρατήρησα ότι είμαι η μόνη φωτιά σε όλο μου το σόι. Μία υπήρχε αλλά "έφυγε" στα νιάτα μου. Με τόσο νερό και αέρα που "έφαγα" μόνο μαζί τους συνεννοούμαι!  
    Σ'αυτό που λες τώρα.. ο χάρτης είναι τάσεις νομίζω.. ναι οι υπάρχουν οι όψεις και οι θέσεις των πλανητών αλλά όλα αυτά τίθενται σε κίνηση από συμπεριφορές και συγκυρίες. Αν ήταν προκαθορισμένος ένα χαρακτήρας την είχαμε βαμμένη. Θέλω να ελπίζω ότι πάντα έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι περνώντας τα χρόνια..
     
     
    Καλημέρες!
  • manini @ 13.06.2011 10:47
    Δεν έχω πολλές γνώσεις αστρολογίας, αλλά όσο διάβασα, κατάλαβα το εξής και αν κάνω λάθος διορθώστε με. Μια γενέθλια όψη ή οι ακμές των οίκων κτλ... όλα τα στοιχεία που μα δίνει ο γενέθλιος χάρτης..δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως άτυχα ή τυχερά..καλά ή κακά..δείχνουν όμως σε ποιους τομείς της ζωής μας χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και σε ποιους τομείς τα πράγματα είναι πιο βατά. Εκεί όμως ειναι και η παγίδα. Διότι κάπου στην ζωή μας όπου έρχονται πιο βατά...μπορεί να επαναπαυθούμε, να το θεωρούμε δεδομένο και μετά να γυρίσει τούμπαλιν.  
    Εν κατακλείδι νομίζω ότι είναι ένας μπούσουλας για να δουλέψουμε το χαρακτήρα μας και το μέσα μας...να φτάσουμε στην ολοκλήρωση...όποια θεωρούμε εμείς ότι είναι η ολοκλήρωση. 
     
    Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο, κυρίως όταν δρα σαν παράδειγμα προς αποφυγή..αλλά πιστεύω πολύ στις σχέσεις που συνάπτουμε έξω από την οικογένεια μετά την ενηλικίωση και στις προσωπικές επιλογές στα πλαίσια του εφικτού.
  • Celinette @ 13.06.2011 10:54
    Το κάθε περιβάλλον διαμορφώνει τη " βάση" που περιγράφεται από το χάρτη μας. 2 μωράκια στην ίδια κλινική την ίδια ώρα θα έχουν περίπου ίδιο χάρτη, περίπου ίδια βασικά χαρακτηριστικά έκφρασης και αναζήτησης καθώς μεγαλώνουν και διαφορετικούς δρόμους που ακολουθούν!!! Thats all folks!!!!!!!!!!!!!!!!
  • manini @ 13.06.2011 10:56
    αααα και κάτι ακόμα...πχ εγώ έχω στον 4ο οίκο εμπεριεχόμενο τον Σκορπιό... πράγμα που λέει στον γενέθλιο ότι θέματα της οικογένειας θα τα λύσω σε μεγαλύτερη ηλικία...και όντως είχα μια δύσκολη οικογένεια (και ποιος δεν έχει)... και όντως τώρα λύνω τα θεματάκια μου με την οικογένεια..σε αυτήν την ηλικία...άρα ο χάρτης σου λέει διάφορα που μπορείς να δεις για τον εαυτό σου. 
    Αχ μου αρέσουν τέτοιες θεωρητικές συζητήσεις..ρε magnet..να χαμε και κανα τσιπουράκι ε?
  • lydia.filippisia @ 13.06.2011 12:50
    auto to petuxenoume polles fores k se diduma aderfia!pou enw exoun ton idio xarti k exoune genni8ei me diafora ligwn leptwn,exoun megalwsei episis me ton idio tropo,exoune tis perissoteres fores poli diaforetiko xaraktira!!!!
  • gemi @ 13.06.2011 13:05
    λοιπον θα οσυ πω τι ανακαλυψα βαζοντας κατω χαρτες δικων μου ανθρωπων. οι χαρτες των παιδιων εχουν πολλα στοιχεια απο τους χαρτες των γονιων τους σε συνδιασμο με νεα . που χου. η κορη του κολλητου -κουμπαρου μου. παραλειπω οτι ειναι ενα μωρουλι για δαγκωμα και παω στα ενδιαφεροντα.  \μπαμπας τοξοτης -ωρ σκορπιος -πλουτ 1ος οικος
    μαμα  υδρο -ωροσκοπος ζυγος -πλουτ 1ος οικος.
    κορη ζυγος- ωρ τοξοτης  πλουτ 1ος οικος.
    εχει κι αλλα αλλα δε τα θυμαμαι
     
    αλλη περιπτωση,, μαμα αιγ -ωρ παρθενος
    μπαμπας υδρο -ωρ ταυρος
    κορη αιγο-ωρ ταυρος
    μπαμπας κρονος 1ος
    κορη κρονος κριος
    μαμα σεληνη κριος
    κορη σεληνη κριος
     
     κι αλλα παραδειγματα  που δειχνουμ ενα συνδυασμο  και απο τους δυο. μηπως αυτο ειναι που λεμε τομηλο πεφτει κατω απο τη μηλια??
  • Magneto @ 13.06.2011 14:16
    Μανίνι μου κι εγώ ψοφάω για τέτοιες κουλτουροκουβέντες. 
    Δεν πίνω τσίπουρο,αλλά μόλις κατέβασα 2 πράσινες .....κρύσταλλα!!!!
     
    Αφορμή για αυτό το θέμα,ήταν ο χάρτης ενός φίλου.
    Ο τάδε πλανήτης στο τάδε ζώδιο τον έκανε οικονόμο,ο δείνα πλανήτης στον δείνα οίκο τον έκανε σπάταλο. Το ίδιο και με την εκδήλωση των συναισθημάτων.
    Τελικά τι υπερισχύει? Σε τι βαθμό επηρεάζει η οικογένεια?
    Πόσους συμμαθητές δεν είχα εξυπνότερους από εμένα και πιο πλούσιους? Δε μπόρεσαν όμως να σπουδάσουν.
    Ένας άλλο συμμαθητής μου.......γεννηθήκαμε την ίδια μέρα,πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών πριν ένα χρόνο.
     
    Κοίταζα τώρα ένα χάρτη......στο ορίον βρήκα τουλάχιστον 2 θέσεις που δηλώνουν θάνατο συντρόφου. Δηλαδή αν τον παντρευτώ και πεθάνω,θα έχω πεθάνει γιατί έτσι έλεγε ο δικός του γεννέθλιος ή απλώς γιατί θα έχει έρθει η ώρα μου?
  • Magneto @ 13.06.2011 14:17
    Είμαι πολύ μπερδεμένη.
  • Celinette @ 13.06.2011 18:13
    Αν δεν το θεωρείς μακάβριο σύγκρινε το χάρτη του συγχωρεμένου και το δικό σου. 
    Ποιά είναι τα σημεία που βρήκες και υποδηλώνουν θάνατο του συντρόφου? Και αυτό σοβαρό...........................................................................................................................................
     
  • harisha @ 13.06.2011 20:01
    δεν γνωριζω για τα ποσοστα παντως εχω δει ανθρωπους να ξεπερνουν οχι μονο τον τροπο που μεγαλωσαν και το περιβαλλον τους αλλα και τα ιδια τους τα γονιδια,(ανθρωποι που η γενετικη τους οδηγια ελεγε οτι 8α ηταν παντα χοντροι).Θα συμφωνησω με τον/την  τοξοβολο στο οτι οι χαρτες ειναι τασεις και η οικογενεια ή η κοινωνια βοηθαει ή εμποδιζει,αλλα εχω παρατηρησει σε χαρτες πως οταν μια οψη η μια θεση πλανητη ειναι ισχυρη το χαρακτηριστικο εκδηλωνεται ουτως η αλλως σε σημειο να γινεται και λογος συγκρουσης η χωρισμου με την οικογενεια,η συγκρουση μπορει βεβαια να ειναι συνεπεια αλλων παραγοντων ομως αφορμη σταθηκε το χαρακτηριστικο που κρυβοταν στο χαρτη του..τυχαιο?

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...