παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Παρακληση

Πειτε με στριφνη, αναποδη, δογματικη, τυραννικη, δικτακτορα, πεισματαρα και στριμμενο αντερο αμα λαχει.

Ειμαι λιγο απο ολα αυτα, το παραδεχομαι.. :-)

Στο ζουμι τωρα:

Μια μικρη παρακληση σε ολα τα παιδια του ντοουμ: Μην γραφετε σε greeklish ρε γαμωτο! Ειναι κουραστικο και τυραννικο. Θα μου πειτε τωρα, "Μην τα διαβαζετε Μανδαμ"... αυτο ακριβως ειναι το θεμα.. θελω να τα διαβαζω, θελω να απανταω, να συμμετεχω, σοβαρα και αστεια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ!!!

Και σας διαβεβαιω, οτι οι περισσοτεροι δεν απαντανε σε ποστ γραμμενα σε αυτην τη ξενη γλωσσα! Το Ντοουμ απαρτιζεται απο χιλιαδες μελη και πλεον δεν βλεπω την ποικιλια στα νικς που υπηρχε πριν μερικα χρονια. Ολο τα ιδια παιδιια μπαινουν και απαντανε, αυτα που μαλλον ειναι γνωστες αυτης της γλωσσας και εχουν εξοικιωθει με αυτην.

Θα μου πειτε τωρα times are changing you old fart and so should you and go with the flow και μπλα μπλα μπλα...

Ειπαμε ειμαι στριμμενο αντερο and you cant teach an old dog new tricks ή μπορεις? Και μπορω να σας αντικρουσω με τα γνωστα κλισε και τα τετριμμενα περι ελληνικης γλωσσας, που ομως τοσο βαριεμαι. Απλα θα ηταν ωραιο να μπορουν μερικοι απο μας τους οχι και τοσο εξοικιωμενους, να μπορουν να συμμετεχουν χωρις να χρειαζονται μεταφραση, απλα.. χωρις τετριμμενα. 

Εν παση περιπτωσει, μαλλον με πιανει το δογματικο μου, η τσατιλα μου, που μπαινω σε ενα σαιτ που λατρευω για να χαλαρωσω μετα τη δουλεια, να γελασω, να κλαψω, να, να, να, και βλεπω οτι δεν υπαρχει καποιος που να γραφει ελληνικα.

Γραψτε αγγλικα, γραψτε ελληνικα, μην μπασταρδευετε την γλωσσα, please! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...