παρακαλώ περιμένετε...

Αυτοεκπληρούμενη προφητεία

  • fotoula @ 14.03.2011 19:21
    φοβάσαι μην στην πέσει...??? ποιο είναι το πρόβλημα που σε απασχολεί?
    δεν το πολυ-έπιασα ...
     
  • vanastasaki @ 14.03.2011 19:38
    Το να στην πέσει κάποιος δεν σημαίνει ότι απειλείται η συναισθηματική σου ισορροπία. Μπορείς απλά να πεις όχι αν δε γουστάρεις. Όταν αυτός ο κάποιος όμως εμπλέκεται με τη δουλειά μου με φοβίζει, γιατί ούτως ή άλλως επηρεάζει τη ζωή μου. Η δουλειά μου χρόνια τώρα έχει περάσει από 40 κύματα και μόλις είχα βρει κάποιες ισορροπίες. Με φοβίζει ακόμη περισσότερο αυτή η σύμπτωση να την πεις, δεν ξέρω πώς, μη τη συγκεκριμένη ημέρα. Οποτεδήποτε άλλοτε μάλλον δεν θα'δινα καμία σημασία.
  • fotoula @ 14.03.2011 19:50
    Η 11η Μαρτίου πέρασε...άρα άστην πίσω -
    Ο τύπος και να σε γουστάρει, πές ένα είμαι δεσμευμένη και τέλος - το πολύ να σου κάνει τη ζωή πατίνι ... ΄΄Οταν συμβεί, σκέφτεσαι πώς θα το αντιμετωπίσεις...μην πανικοβάλλεσαι. Από την άλλη, άν τον θές go for it - κι άς είναι κι από τη δουλειά...Πότε δεν κατάλαβα αυτό το είναι στη δουλειά, άρα μπάχαλο.... Είσαι όλη μέρα στη δουλειά, στη δουλειά παίζει και να ερωτευτείς - τι να κάνουμε?
     
    Γενικά, πάντως ότι είναι να γίνει θα γίνει...άν είναι να μείνεις στη δουλειά, θα μείνεις....αν είναι να φύγεις, θα φύγεις...
     
    αστρολογικά - τον χάρτη σου δεν τον είδα, αλλά και μόνο που έχει ο Ήλιος σου meeting  με τον Ποσειδώνα, είναι αρκετό ....
     
    συγκεντρώσου και μην πανικοβάλλεσαι - - - όλα μες στη ζωή είναι ....
    [ξέρω μπορεί να ακούγεται χαζό, άλλα είτε το θέλουμε είτε όχι - έτσι είναι]
  • vanastasaki @ 14.03.2011 20:03
    Σ' ευχαριστώ. Δεν θέλω να πανικοβάλλομαι. Αυτό με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα που μου έγραψες σημαίνει ότι έχω ψιλοξεφύγει; Εγώ με αυτή τη σύνοδο διάγω μια από τις πιό ευτυχισμένες και δημιουργικές περιόδους της ζωής μου. Άσε που μου βγαίνουν και όλες οι προβλέψεις που κάνω (έχω και ωροσκόπο στα Ψάρια, Ήλιο και Ερμή στο 12ο). Θα ήθελα να μπορούσα να τον κρατήσω (τον Ποσειδώνα) για πάντα πάνω στον Ήλιο μου κι ας έχει και κάποιες παρενέργειες ενίοτε. Όσο για τις όψεις με τους σεληνιακούς δεσμούς, παρότι  έχω εντρυφήσει τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να καταλάβω αν στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορούν ερωτικά ή επαγγελματικά μια και η αφροδίτη μου είναι στον αιγόκερω και το 10ο.
  • fotoula @ 14.03.2011 20:23
    φυσικά και όλες οι διελεύσεις έχουν τα Υπέρ και τα Κατά....
    ο Ποσειδώνας - όπως σε διαβάζω - σου προκαλεί το πρόβλημα -
    Καλή Τύχη εύχομαι και μην Πανικοβάλλεσαι -

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...