παρακαλώ περιμένετε...

Mipws na eksfanizomoun gia ligo???

  • stardance @ 04.12.2010 00:42
    Προς kourasmenopalikari!
    εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις πιο βαθεια τον δικο σου φοβο δεσμευσης! καθως και τα επιπεδα αυτοεκτιμησης σου! για να διαλεξεις εναν τετοιο ανθρωπο σημαινει οτι ειναι ο καθρεφτης σου, οποτε βλεπεις σε αυτον κομματια του εαυτου σου που δεν θα τα εβλεπες αλλιως. Επισης η χαμηλη αυτοεκτιμηση συμβαλει στο να "γατζωνομαστε" στον Αλλον (παλι απο φοβο απορριψης) και φυσικα ο αλλος το αισθανεται αυτο και απομακρυνεται. Ειμαι σε μια σχεση εδω και 16 μηνες και οι πρωτοι 14 ηταν μαρτυρικοι. Μου εκανε ακριβως τα ιδια (...και δεν ειναι υδροχοος!)...κι εγω επεμενα με πεισμα, και κρινιαζα και ουσιατηκα ημουν σε μαχη μαζι του και καθολου συντροφικη. Ομως απο τοτε που αλλαξα εγω σταση και κυριως μεσα μου ενιωσα οτι αξιζω πραγματικα να με αγαπουν, να με σεβονται και να εκτιμουν την αγαπη που δινω η σταση του αλλαξε ως δια μαγειας! τωρα δεν ξεκολαει απο μενα, ειναι δοτικος και εχει δεσμευτει στην σχεση μαζι μου (και δεν εννοω γαμους και τυπικα πραγματα! αλλα ουσιαστικα προς την συντροφικοτητα). Η συμβουλή μου λοιπον ειναι να κανεις ΟΤΙ μπορεις για να αλλαξεις εσυ χωρις να σε ενδιαφερει εαν ο αλλος μεινει ή φυγει. Μονο οταν νιωσει οτι εισαι πραγματικα αυτονομη συναισθηματικα (δηλαδη αντεχεις την απορριψη, την μοναξια, την απωλεια) θα αφεθει να σε πλησιασει. Και εαν κανεις αυτο το βημα για τον εαυτο σου ...τοτε δεν θα σε ενδιαφερει πια εαν θα ειναι εκεινος που θα σε αγαπαει ή καποιος αλλος. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω...
    ...εκ πειρας!
    καλη αυτογνωσια!
  • mattafix @ 04.12.2010 00:45
    "Προς kourasmenopalikari!εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις πιο βαθεια τον δικο σου φοβο δεσμευσης! καθως και τα επιπεδα αυτοεκτιμησης σου! για να διαλεξεις εναν τετοιο ανθρωπο σημαινει οτι ειναι ο καθρεφτης σου, οποτε βλεπεις σε αυτον κομματια του εαυτου σου που δεν θα τα εβλεπες αλλιως. Επισης η χαμηλη αυτοεκτιμηση συμβαλει στο να "γατζωνομαστε" στον Αλλον (παλι απο φοβο απορριψης) και φυσικα ο αλλος το αισθανεται αυτο και απομακρυνεται. Ειμαι σε μια σχεση εδω και 16 μηνες και οι πρωτοι 14 ηταν μαρτυρικοι. Μου εκανε ακριβως τα ιδια (...και δεν ειναι υδροχοος!)...κι εγω επεμενα με πεισμα, και κρινιαζα και ουσιατηκα ημουν σε μαχη μαζι του και καθολου συντροφικη. Ομως απο τοτε που αλλαξα εγω σταση και κυριως μεσα μου ενιωσα οτι αξιζω πραγματικα να με αγαπουν, να με σεβονται και να εκτιμουν την αγαπη που δινω η σταση του αλλαξε ως δια μαγειας! τωρα δεν ξεκολαει απο μενα, ειναι δοτικος και εχει δεσμευτει στην σχεση μαζι μου (και δεν εννοω γαμους και τυπικα πραγματα! αλλα ουσιαστικα προς την συντροφικοτητα). Η συμβουλή μου λοιπον ειναι να κανεις ΟΤΙ μπορεις για να αλλαξεις εσυ χωρις να σε ενδιαφερει εαν ο αλλος μεινει ή φυγει. Μονο οταν νιωσει οτι εισαι πραγματικα αυτονομη συναισθηματικα (δηλαδη αντεχεις την απορριψη, την μοναξια, την απωλεια) θα αφεθει να σε πλησιασει. Και εαν κανεις αυτο το βημα για τον εαυτο σου ...τοτε δεν θα σε ενδιαφερει πια εαν θα ειναι εκεινος που θα σε αγαπαει ή καποιος αλλος. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω......εκ πειρας!καλη αυτογνωσια!""
  • stardance @ 04.12.2010 00:50
    προς mattafix
    το copy paste σημαινει οτι συμφωνεις ή εγινε κατα λαθος?
  • stardance @ 04.12.2010 00:55
    Επισης...kourasmenopalikari, εαν η επι-στροφη στο "κεντρο" σου επιφερει και μια φυσικη απομακρυνση απο Εκεινον για λιγο...ουτε αυτο ειναι κακο. Οταν εσυ δηλαδη ασχοληθεις με τις δικες σου προτεραιοτητες και σε χασει για λιγο...ισως τοτε νιωσει τι νιωθει για σενα. Μερικοι ανθρωποι κρατανε αποσταση ασφαλειας γιατι χρειαζονατι περισσοτερο χρονο για να επεξεργαστουνε τα συναισθηματα τους. Δωσε λοιπον τον χρονο πρωτα στον αυτο σου.
     
     
  • mattafix @ 04.12.2010 00:58
    Κορίτσια έδωσα στο σχόλιο της λιονταρίνας 5 αστεράκια...Αχαχαχαχαχα
    Και φυσικά συμφωνώ....
    Τη μια και μοναδική φορά που έκανα αυτό που περιγράφει η stardance έπιασα ανώτερη οκτάβα εαυτού....
    Μπορεί βέβαια να μην κύλησε η σχέση αλλά τουλάχιστον για πρώτη φορά ένιωσα ικανοποιημένη από τον τρόπο συμπεριφοράς μου....και είναι μεγάλη υπόθεση αυτό τελικά....!!!
  • stardance @ 04.12.2010 01:01
    διαβασε και το tip of the day για την νεα σεληνη και θα καταλαβεις!
    απιστευτο!
  • stardance @ 04.12.2010 01:06
    mattafix
    κι εγω 10 αστερακια στο δικο σου σχολιο!
    κι εγω ετσι θα το περιεγραφα..."ανωτερη οκταβα εαυτου"
    και οντως μετα απο μια τετοια μεταλαξη δεν εχει σημασια η συγκεκριμενη σχεση αλλα το οτι καταφεραμε να διαφοροποιηθουμε!
    χαιρομαι που σας βρηκα εδω σημερα! ...αδερφες ψυχες!
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:10
    egw na deite poso xairomai me auth th kouventa kai tis sumvoules sas...pragmatika mou anoigete ta matia meta apo katastasi nirvanas 2 etwn ! egw pou panta epiana upsiles oktaves ...ksexasa pws ginetai auto ...
  • evelyna @ 04.12.2010 01:13
    εχεις ενα πολυ ωραιο αντικειμενο για πειραμα.ετσι και αλλιως να φυγεις τελειως απο και κλειεται,οποτε δοκιμασε.1)ειναι αδυναμος?μην υπολογιζεις τι θεωρει ως δεσμευση φαινομενικα,αλλα δειξε του τι θεωρεις εσυ ως δεσμευση.η δικη σου γνωμη ισχυροτερη αρα και δικο σου το παιχνιδι.καταργησε πλαισια,χρονου,χωρου...και τσαμπουκα..λιγο,ετσι?2)ειναι ελευθερος κατα συνειδηση?παιξε το λιγακι χαμενη...τραγουδια,βιβλια,πινακες...συγκινηση για τεχνη,οικολογια,τι θελεις...3)αν νομιζεις οτι απανταω στη πλακα ξανασκεψου το.με τοσους πλανητες στον υδροχοο τα εχω δει ολα και απο τον ιδιο μου τον εαυτο...οποτε...
  • mattafix @ 04.12.2010 01:17
    Αγαπητή Τοξοτίνα επειδή έχω περάσει από αυτό το στάδιο που πειργράφεις είναι όντως πολύ δύσκολο. Ξυπνάς μια μέρα και δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου και το κακό είναι ότι όντως τα περισσότερα έχουν συμβεί από ιδίαν υπαιτιότητα.
    Στη δική μου περίπτωση βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ιδιαίτερη συμβατότητα για αυτό και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Αποχώρησα χωρίς πολλούς μελοδραματισμούς και μαχαίρι.
    Είναι δυνατόν να φοβάται ένας Παρθένος ότι θα τον τυλίξει μια Τοξοτίνα με ΑφροΑρη στο νεροκουβαλητή;;; Και όμως τέτοια εντύπωση έδινα γιατί παρακαλούσα για λίγη προσοχή. Με ζητιανιές δεν κρατιούνται σχέσεις....Αυτό κατάλαβα...Ακόμα και σε σχέση να είσαι η πρώτη και σημαντικότερη προτεραιότητα είναι ο ΕΑΥΤΟΣ μας. Μόνο έτσι είμαστε υγιείς και  κάνουμε υγιείς σχέσεις....
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:19
    evelyna,
    ws peirama to vlepw kai egw pleon. Vasika den exw na dwsw kai tipota allo. Noiwthw oti irthe h wra na koitaksw ton eauto mou...kai to pio wraio einai oti den xreiazetai pleon na prospoiithw gia tetoia sumperifora pou perigrafeis sto #2
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:22
    Asta mattafix...akrivws h idia katastasi, kai oxi tipota allo...einai paralogo enas udroxoos na thewrei oti enas toksotis (ksereis pws eimaste) exei anagi apo sumvatikes sxeseis kai desmeuseis! alla opws les apo idia upaitiotita...apo ena shmeio k ustera den mporousa na vrw to dikio mou...eixa xasei thn proswpikotita mou..
  • evelyna @ 04.12.2010 01:24
    αψογα.ωστοσο ειδα οτι εχεις και ωροσκοπο λεων και αν μου πεις οτι εισαι και τελευταιο δεκαημερο θα πω οτι εισαι αδελφη ψυχη,εχω να πω οτι η υπομονη σου ειναι μεγαλυτερη απο οτι φανταζεσαι και αυτο αφορα τοσο τα θετικα οσο και τα αρνητικα...δυναμη εχεις,και το ψωνιο σου το εχεις,σωστα?αυτο που δεν εχεις ειναι τον ιδιο και αυτο ειναι το δυσκολο.τον εαυτο σου αν το σκεφτεις τον κοιτας αλλα ειναι το ρημαδι το στοιχημα με τον εαυτο σου.σωστα?
  • stardance @ 04.12.2010 01:25
    mattafix... γελαω φωναχτα!
    κι ο δικος μου παρθενος ειναι ...(δυσκολες περιπτωσεις!) αλλα τον σωζει ο ωροσκοπος του! (τοξοτης)
     
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:26
    Evelyna,
    eimai 2o dekaimero. Den boreis na fantasteis poso mesa pefteis!!
  • stardance @ 04.12.2010 01:31
    evelyna...good point!
    παιζει και αυτο πολυ (επιρροη Λεοντα! στο ωροσκοπιο μας) ...το θεμα της κατακτησης δηλαδη. Αυτο που λες "το στοιχημα με τον εαυτο μας"...εχω φαει πολλες φορες τα μουτρα μου επειδη δεν εβλεπα τον αλλο οπως ηταν παρα μονο την προβολη του εαυτου μου και των προσωπικων προσδοκιων!
  • evelyna @ 04.12.2010 01:33
    οποτε τα περι να βρεις τον εαυτο σου καταλαβαινεις και η ιδια οτι ειναι πως να το πω ευγενικα...παπαρουνες,και να ερθει καμια καπατσα που θα ειναι πανω του βδελλα και γατουλα και με τη μαμα και ιστοριες, να τον δεις γραβατωμενο και να κλεισεις τη μυτη σου να σκασεις!λοιπον,δεν παιζει!πρωτα θα πεσει το σουλι και μετα η μυτη.εκει ειναι η δυναμη σου.σκεψου πως φερεσαι σε οσους δε γουσταρεις.ξερεις ποια ειναι η διαφορα και κολλανε?ζητας,αερατα,ο,τι σου κατεβει και κοιτας με το κενο αυτο βλεμμα υπονοωντας"εσυ,μπορεις?"  
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:34
    auto to stoixima me ton eauto mou einai pou me trwei, kai oxi mono se auth th sxesi alla to idio kai sthn proigoumenh!  peisma gia kataktisi trelo...kai pws to apovalei kaneis auto?
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:36
    Evelyna, den tha elega kai toso oti einai paparounes....giati ontws mia tetoia katastasi se fernei se shmeia kai sumperifores pou den einai o eautos sou...
  • mattafix @ 04.12.2010 01:36
    Star μιλάμε για παρθένο με στέλιουμ στο Λέοντα στον 6ο.....και ωροσκόπο Ιχθύς.....
    Φυσικά μίλησε ο χρόνος όπου φάνηκε ποιός είχε το φόβο δέσμευσης και ποιός απλά το έπαιζε τρελίτσα.....
    Ταλαιπωρία ήθελε και αυτός όπως και πολλά άλλα fucked up αρσενικά (και μη)...
    Προσοχή ζητάνε συνήθως με αυτή τη στάση και ξυπνάς ένα πρωί και βλέπεις ότι έχει γύρει η παλάντζα στη μεριά του και ότι ουσιαστικά είσαι σε σχέση για να είσαι μόνη σου. Κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι το θέμα έχει λήξει....
     
    Πωωωω...Τι θυμάμαι με διέλευση σελήνης στη γενέθλια και ένα κινούμενο διελαύνοντα 12ο......
     
    Προς γνώση και συμμόρφωση
    Προς γνώση και συμμόρφωση 
    Προς γνώση και συμμόρφωση
     
  • stardance @ 04.12.2010 01:42
    προς evelyna
    με βαθεια αυτοεκτιμηση και οχι με φαινομενικα ναρκισσιστικα κολπακια
    ...και ισως λιγη ψυχοθεραπεια
  • evelyna @ 04.12.2010 01:42
    αγαπησε και τις αδυναμιες σου,οκ εχεις εμμονες,ολοι εχουμε.μη το βλεπεις σα κακο.δεν σου αλλαζει το χαρακτηρα,βλεπεις και αλλες πτυχες του που σου ειναι λιγο πιο δυσκολο να τις χειριστεις.και σου μιλαω απο πανομοιοτυπη θεση με σενα...συναισθηματικη εννοω.δυναμη και χαμογελο που σκοτωνει...
  • stardance @ 04.12.2010 01:43
    προς mattafix
    σε βρισκω πολυ διαβασμενη... τι ειναι το στέλιουμ στο Λέοντα στον 6ο;
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:47
    Ksereis ti pistevw? oti me tous udroxoous einai san na pefteis se toixo...exeis den exeis dikio, autoi sthn kosmara tous, sto programma tous..kai auto einai pistevw pou mou prokalouse emmones kai peisma...alla pleon me kourase...auto ennow legontas oti xaneis ton eauto sou, prospathwntas na vreis to dikio sou gia pragmata pou gia allous anthrwpous einai autonoita alla gia tous andres udroxoous einai psila grammata/asimanta
  • evelyna @ 04.12.2010 01:49
    stardance,οι ερωτικες ιστοριες ειναι το κοκκινο πανι των ψυχιατρων,διαβασε γιαλομ θα σου αρεσει.
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:52
    se oti afora sthn psyxanalisi...exete dikio, einai common joke sthn parea mou oti autos o typos paraligo na me steieli sto trelladiko
  • evelyna @ 04.12.2010 01:52
    κουρασμενο μου παλικαρι,εχουν πολυ πιο στενα μυαλα απο οτι δειχνουν.και μη μου πεις οτι δεν εχει πλανητες στον αιγοκερω...
  • mattafix @ 04.12.2010 01:54
    Στέλιουμε είσαι συσσώρευση πλανητών σε μια περιοχή του χάρτη. Είχε σελήνη, Αφροδίτη, Αρη στην Παρθένο στον 6ο....
     
    Σκέψου ένα τέτοιο άνθρωπο να φοβάται ότι μπορεί να καταντήσει μπιπ - δούλος....Αφού είναι ταμάμ για αυτό....και φυσικά από ότι έμαθα η επόμενη τον χειρίστηκε καλά.
     
    Για άλλη μια φορά το he is not that into you βασίλεψε.....Απλά από τότε όποτε συναντώ άτομα με παρόμοια συμπεριφορά κουδουνίζει ο εγκέφαλος μου "Run Matta, Run"...αχαχαχαχαχαχα
     
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:54
    kati exei ston aigokero sigoura...episis exei oroskopo skorpio an auto sou leei kati..kai nai einai stenomualos, tha mporouse kaneis na pei, dedomenou oti einai polu kollimenos sta pistevw tou opote den afinei xwro gia ton allo.kanena.
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:56
    Evelyna, exei selini ston aigokero- twra pou to thumithika...
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:58
    ari ston udroxoo..kai afroditi stous uxtheis..
  • evelyna @ 04.12.2010 01:58
    αν τα εχει καλα με τη δουλεια του και ειναι κατα γενικη ομολογια εμφανισιμος...απο αυτα πως ειναι?
  • mattafix @ 04.12.2010 01:59
    Παληκάρι κάτι μας είπες τώρα....
    Η πιο καμένη σελήνη για ανδρικο ωροσκόπιο....και ωροσκόπο σκορπιό.....
    Οκ σκατά θιασώτης τηε ελευθερίας είναι....Της δικής του σίγουρα, της δικής σου όχι....
    Επειδή είσαι σε φάση που τρέχεις από πίσω του αυτό δε φαίνεται. Οταν σταματήσεις εκεί θα αρχίσει να φαίνεται πόσο σέβεται τα δικά σου όρια.
     
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 01:59
    Evelyna, kai sta 2 polu kala
  • evelyna @ 04.12.2010 02:00
    τον κρονο?τους φοβους του κοιτα
     
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:01
    mattafix ti ennoeis? otian arxisw na eksafanizomai tha ton noiaksei? den nomizw oti to sugekrimeno atomo borei pote touna zilepsei...
  • stardance @ 04.12.2010 02:02
    συμφωνω με την μattafix
    χαλια σεληνη σε συνδιασμο με εναν χαλια ωροσκοπο!
     
  • evelyna @ 04.12.2010 02:04
    αν εχει αυτους τους τομεις καλα,τοτε δεν μπορει...ζηλευει...εσυ πως εισαι σε αυτα?
  • stardance @ 04.12.2010 02:04
    με ωροσκοπο σκορπιο θα τον νοιαξει εαν εξαφανιστεις
    το σημαντικο ομως ειναι να το κανεις για σενα και ΟΧΙ για εκεινον (με προσδοκια δηλαδη οτι αυτο θα τον αλλαξει)...τα ειπαμε αυτα
  • mattafix @ 04.12.2010 02:06
    Δε μιλάω για ζήλεια....Μιλάω για αίσθηση απώλειας. Αυτό ταρακουνάει. Το να ξυπνήσει ένα πρωί και να δει ότι εσύ είσαι αλλού και με το αλλού εννοώ στο δικό σου κόσμο, στα δικά σου ενδιαφέροντα. Οτι δεν έχει κοινό. Οι υδροχόοι είναι το ίδιο επιδειξιομανείς και αυλικοί με τους Λέοντες αλλά με πολύ διαφορετικό και συγκαλυμμένο τρόπο. Απλά κάνε τη ζωάρα σου μετατοπίζοντας πάλι το ενδιαφέρον σε σένα. Γίνε ο άνθρωπος που γουστάρεις να είσαι. Αυτός που ξέχασες και όλα θα στρώσουν ως δια μαγείας.
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:07
    evelyna eimai polu kala kai sta 2 kaiegw, thank God
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:08
    stardance, ennoeitai oti pleon gia mena tha to kanw. Eipame self respect
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:09
    mattafix, ontws sthn apwleia, opws eida kai sto parelthon, den antidra kala...me psaxnei tha elega
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:10
    Evelyna, den gnwrizw ton Krono tou...
  • stardance @ 04.12.2010 02:11
    συμφωνω απολυτα με την mattafix!
  • evelyna @ 04.12.2010 02:13
    δεν θελω τιποτα αλλο μονο τη χρονια που γεννηθηκε.ο κρονος του ειναι αυτο που τον κραταει...
  • evelyna @ 04.12.2010 02:18
    εχει κρονο στον υδροχοο...αρα αναιρει ολες τις ελευθεριες του που του γινονται ολες απωθημενα.
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:19
    diladi?? apo monos tou ta prokalei ola?
  • mattafix @ 04.12.2010 02:20
    Τις προάλλες είχα μια συζήτηση για τέτοια θέματα με τα κορτσούδια μου και διαπίστωσα τελικά ότι όσο προσπαθείς να είσαι οκ με τον άλλον τόσο παρερμηνεύεται...Οσο πιο σκύλα τόσο πιο καλά για σένα....Εχουν δει τα ματάκια μου από μεγαλομπεμπέκες που θέλεις να τις πλακώσεις στα χαστούκια μέχρι εκμεταλλεύτριες με τη βούλα....Μπορεί να ακούγονται απλουστεύσεις αυτά που γράφω και κατινιές αλλά το έχω δει να συμβαίνει κατά κόρον. 
    Το μόνο που με εφησυχάζει είναι ότι καμία από αυτές τις σχέσεις που περιγράφω δεν έχουν τη στόφα του έρωτα που θα ήθελα να ζήσω. Ευτυχώς!!!!!! Αλλά θέλει προσοχή. Οι Fucked up είναι εκεί έξω ζωσμένοι με μπόλικα απωθημένα και έτοιμοι να το παίξουνε καμικάζι στον/στην πρώτο/η που θα το χάψει το παραμύθι..... 
     
     
  • evelyna @ 04.12.2010 02:21
    ο,τι ταση εχει το ζωδιο του ειναι και ο φοβος του.εδω μεσα ειναι τοσοι που γνωριζουν τους πλανητες καλυτερα απο εμενα.παιδια βοηθειστε!εχω δικιο?
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:22
    mattafix...exeis toso ma toso dikio..san na ksereis olh thn istoria ...
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:24
    Diladi Evelyna, an katalavainw kala, apo th mia anairei tiw eleutheries tou apo monos tou (xwris na to zitisw egw POTE) kai apo thn allh ton pianei amok pou tis xanei???
  • mattafix @ 04.12.2010 02:25
    Ο Κρόνος τι όψεις κάνει;;;
    Αν κάνει συνόδους Ηλιο και Αρη κλάφτον τον ελευθεριώτη....Μουφατζής νεροκουβαλητής....καλύτερα να τον εντάξουμε στις αίγες....και με αφροδίτη στους ιχθύες....Βιτάμ το παληκάρι....
     
    Από ουρανό τι όψεις έχει;;;;;;
    Μπορεί εκεί να γίνεται το μπατιρντί....
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:26
    mattafix, den to katexw polu to athlima ths astrologias, den mou to eksigeis pio "paidika" ? 
  • evelyna @ 04.12.2010 02:27
    αυτη εισαι mattafix...
  • mattafix @ 04.12.2010 02:29
    http://www.stardome.gr/library/glossary.html
     
    Με λίγα λόγια αν ο Ηλιος ή ο άρης είναι στις 3ο του Υδροχόου και ο Κρόνος στις 5ο του ιδίου ζωδίου έχουμε σύνοδο. Δες την ερμηνεία στο γλωσσάρι....Είναι πιο αναλυτικό.
  • evelyna @ 04.12.2010 02:31
    και ουρανο στο λιονταρι...
  • evelyna @ 04.12.2010 02:33
    παντως,γενικα...εχει κατι θεσεις στο ωροσκοπιο του...πολυ απωθημενο...μονο ελευθερο πνευμα δεν ειναι...
  • mattafix @ 04.12.2010 02:33
    Οκ...με κάλυψες....
     
    Αντιθεσάρες rules....Διχασμένη προσωπικότητα. Κρόνος - Ουρανός αδυσώπητη μάχη με χαμένη την Τοξοτίνα. Κενταυρίσιους...αχαχαχαχα
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:36
    mattafix, diladi den uparxei periptwsi na vgalw akri pote?
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:37
    omologw oti sas exasa ligo...koritsia eimai polu arxaria , please explain
  • mattafix @ 04.12.2010 02:39
    Μη τρομάζεις βρε συζώδια...Ενα χιουμοράκι έκανα. Αστρολογικα ναι έχει δύσκολες θέσεις αλλά είναι δικές του και οφείλει να τις παλέψει ο ίδιος. Εσύ είσαι εσύ. Δεν αλλάζει κάτι. Αλοίμονο!!! Οσοι έχουνε δύσκολες θέσεις είναι καταδικασμένοι να κάνουν δυστυχείς τους γύρω τους και τον ίδιο τους τον εαυτό;;;; 
    Αρνούμαι να το δω έτσι. 
     
    Καλό σας βράδυ και όνειρα γλυκά. 
     
    xoxo Matta girl.
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:41
    Kalhnuxta mattafix se euxaristw polu polu
  • evelyna @ 04.12.2010 02:43
    καληνυχτα!!!
  • kourasmenopalikari @ 04.12.2010 02:46
    kalhnuxta koritsia,euxaristw polu gia tis pragmatika polutimes symvoules kai gia to xrono sas

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...