παρακαλώ περιμένετε...

voitheA!!!

  • gracemarks @ 14.11.2010 12:31
    tis to eipes kai....?
     
     
    min mas to koveis sto kalutero!
  • Tigerlily @ 14.11.2010 12:32
    Pes mas gia na doume kai emeis ti tha kanoume
  • fotoula @ 14.11.2010 12:33
    grace, ki egw auto skeftika!!!
  • johnnyG @ 14.11.2010 12:36
    εννοεί ότι.. της "το 'πε" το σφύριξε κλπ  
  • fotoula @ 14.11.2010 12:37
    ton trelane i Par8enos lol...
  • gracemarks @ 14.11.2010 12:38
    kai....?
     
     
    auti ti eipe ti ekane?
    kathiste, einai kai to 91 to paidi mas edw pera
  • aquairina @ 14.11.2010 14:20
    α ρε υδροχοάκι κάτι μας είπες τώρα...!
    δε μπόρεις να ξεχώρίσεις τη φιλία από τον έρωτα... μάλιστα! και ούτε θα μπορέσεις υδροχόος πράμα χαχα! δεν είναι τίποτα, μικρός είσαι θα συνηθίσεις και δε θα σου κάνει εντύπωση μετά από λίγο, τελικά δεν είναι και κάτι φοβερό ...
    τώρα όσο για τα αστρολογικά σου με το πρόσωπο, ας τα ξεκαθαρίσουν πιο έμπειροι.
    άντε και καλά ξεμπερδέματα κι αν βρεις το κόλπο πες το και σε μας που το ψάχνουμε χρόνια........
     
  • valiaadion @ 14.11.2010 15:11
    εμενα παλι μεσ το μεσημερι σημερα μια εκκωφαντικη σιωπη με περιβαλλει....καλο ? κακο? η προμηνυεται παλι"καταιγιδα¨"...εσωτερικη?
  • ETOIL @ 14.11.2010 15:26
    http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/comp2fast?d1day=16&d1month=2&d1year=1991&d2day=12&d2month=9&d2year=1991&d2hour=12&d2min=0 εδω μπορειτε να δειτε την ερωτικη συναστρια με το ατομο που σας ενδιαφερει,και οχι μονο εχει γενεθλιους χαρτες,δειτε το λιγο. Για σενα και την κοπελα λεει τα  εξης: 
     
     
     
    16/02/1991 Όψη 12/09/1991 Πόντοι 
    Ήλιος Αντίθεση Δίας 2.45 -90 
    Ερμής Τετράγωνο Πλούτων 1.18 -96 
    Αφροδίτη Αντίθεση Ήλιος 3.31 72 
    Αρης Τρίγωνο Αρης 1.07 83 
    Δίας Εξάγωνο Αρης 1.03 64 
    Ποσειδών Τρίγωνο Ήλιος 3.27 55 
    Πλούτων Εξάγωνο Ήλιος 1.09 62 
    Πλούτων Τετράγωνο Αφροδίτη 0.38 -102 Συνολο ποντων 48
  • ETOIL @ 14.11.2010 15:30
    Πλανητικές όψεις μεταξύ δύο ατόμωνΑυτές οι όψεις εξηγούν τις δυνατότητες μεταξύ δύο γενέθλιων χαρτών,ειδικά στην αισθηματική σχέση.Καθώς επίσης την ανάλυση της σχέσης σε πνευματικό,διανοητικό και κοινωνικό επίπεδο.
     
     
    -102 Τετράγωνο Αφροδίτη-ΠλούτωνΑρνητική όψη: Η δυσμενής αυτή όψη επηρεάζει αρνητικά τα αισθήματα και την σχέση σας. Μπορεί αρχικά να αισθανθείτε μια έντονη έλξη και έναν ασυγκράτητο πόθο μεταξύ σας αλλά στην συνέχεια μάλλον θα πληγωθείτε. Ένα πολύ ισχυρό πάθος θα διακατέχει τις καρδιές σας αλλά είναι αρκετά επικίνδυνο, αφού μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτή η αγάπη θα αποκαλύψει τις σκοτεινές πλευρές των συναισθημάτων σας και θα βγάλει όλα εκείνα τα βαθιά απωθημένα σας που δεν θα θέλατε πραγματικά να αντιμετωπίσετε. Ο Πλούτωνας έχει την τάση να χρησιμοποιεί την δύναμη και την εξουσία του, κάνοντας συναισθηματικούς εκβιασμούς στον σύντροφο του, να τον ελέγχει, να τον ζηλεύει ή και να τον κάνει να νιώθει ένοχος. Ενδεχομένως να υπάρξουν πολύ σοβαρές αλλαγές και ριζικές μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας από αυτό τον έρωτα. Είναι καλύτερα να αποφευχθεί, εφόσον μπορεί να αποβεί καταστρεπτικός ή μοιραίος.
     
     
    -90 Αντίθεση Ήλιος-ΔίαςΑρνητική όψη: Στην αρχή αυτής της σχέσης πιθανόν να τα πάτε καλά μαζί, νομίζοντας πως έχετε τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες προτιμήσεις. Με πάροδο του χρόνου όμως οι προτιμήσεις και η φιλοσοφία σας αλλάζουν και δεν θα αναπτύσσονται με τον ίδιο τρόπο. ʽΈτσι μπορεί να δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας απόσταση, αδιαφορία, αμέλεια ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Ίσως πάψετε να εκτιμάτε, να καταλαβαίνετε ή να αγαπάτε πλέον ο ένας τον άλλον και αυτά θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν μοιραία στον χωρισμό, αν δεν υπάρχουν άλλες θετικές ενδείξεις στον χάρτη σας.
     
     
    72 Αντίθεση Ήλιος-ΑφροδίτηΑρνητική όψη: Αρχικά μπορεί έλκεστε ο ένας από τον άλλο, αλλά η σχέση θα είναι ασταθής και δύσκολη. Μπορεί να έχετε διαφορετική παιδεία ή κοινωνική ανατροφή και αυτό θα δυσκολεύει την σχέση σας. Θα υπάρχουν πιθανώς συγκρούσεις, και ανυπόφορες παρεξηγήσεις. Ο τρόπος που εκφράζει το ταίρι σας την αγάπη του θα αφήνει πολλά κενά και ελλείψεις στις δικές σας ανάγκες. Οι επιλογές σας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές ακόμη και στον τρόπο της διασκέδασης ή της αναψυχής. Η σπάταλη ζωή , η ζήλια ή η κτητικότητα από την μεριά του συντρόφου σας θα σας αποθαρρύνουν να συνεχίσετε. Η αγάπη αλλά και τα χρήματα θα βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των διαφωνιών σας και είναι αυτά τελικά που μπορεί να σας χωρίσουν.
     
     
    62 Εξάγωνο Ήλιος-Πλούτων Θετική όψη: Η επίδραση αυτή κάνει την σχέση σας έντονη, μαγνητική και πολύ ερωτική. Μια μεγάλη φυσική έλξη θα σας ενώσει σαν ζευγάρι και ένα φλογερό πάθος θα διακατέχει την σχέση σας. Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά και ίσως μια μεγάλος αγάπη που θα έλκει τον ένα με τον άλλο σαν μαγνήτης. Θα νοιώθετε έντονα την ανάγκη να έρθετε σε επαφή, να δείτε και να αγγίξετε ο ένας τον άλλον. Αισθάνεστε σχεδόν μαγεμένοι από το ταίρι σας, το οποίο μπορεί να εκμαιεύει εύκολα τις μυστικές σκέψεις σας, τα βαθιά συναισθήματά σας, τους κρυφού φόβους σας. Η σεξουαλική ζωή σας θα είναι πολύ πλούσια και η κατανόηση στις κρυμμένες επιθυμίες σας αμοιβαία, γεγονός που μπορεί να κάνει αυτή την σχέση ακλόνητη και μακροχρόνια.
     
     
    55 Τρίγωνο Ήλιος-ΠοσειδώναςΘετική όψη: Ο θετικός αυτός συνδυασμός χαρίζει μια ισχυρή διαισθητική κατανόηση και έμπνευση μεταξύ σας. Ο ρομαντισμός, η φαντασία και ο ιδεαλισμός του συντρόφου σας είναι μια ισχυρή ώθηση στην συνείδηση σας. Θα μπορούσε να είναι μια ιδανική σχέση αφού σας δίνει μεγαλύτερη αίσθηση για το νόημα και τα ιδανικά στην ζωή σας. Είναι σημαντικό όμως να προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ των φαντασιώσεων και των ρεαλιστικών προσδοκιών σας. Μπορείτε να βοηθηθείτε από αυτή την σχέση ιδεολογικά και θα τα πάτε ακόμη καλύτερα αν αφοσιωθείτε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και στην κοινωνική προσφορά από κοινού.
  • Sabretooth @ 14.11.2010 16:38
    I voi tis theas thkalyptei ta panta, ama thymwsei(tin exeis akousei na tragoudaei na deis ti notes vgazei? ). Na mathis na to les enw den thelei na takousei. Zoun akomi taftia su?
  • valiaadion @ 14.11.2010 16:47
    επειδη ακριβως ζουν ακομα τα αυτια μου αντιλαμβανονται και....το θορυβο της σιωπης.....ι

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...