παρακαλώ περιμένετε...

3+++ for 2010..

  • Lacorounia @ 12.11.2010 12:27
    Ειμαστε Υδροχόοι, ιδεαλιστές, αναγκασμένοι να πιστευουμε σε ενα καλύτερο ή έστω διαφορετικό αύριο και ότι μπορούμε να ζωγραφίσουμε δυο βούλες και μια κοίλη γραμμή στο πρόσωπο του Ήλιου και να τον κάνουμε χαρωπή φατσούλα...
    Σε καταλαβαίνω για τα προβλήματα σου, εξάλου συζώδιοι είμαστε, εμένα με έχει φτυσμένο το αμόρε μου, δουλεύω με το ζόρι για 3 και 60 σε δουλειά που δεν με καλύπτει εδώ που τα λέμε απόλυτα, χρώσταγα μέχρι πρόσφατα της Μιχαλούς, (χρέη εμφανίζονται σα λαγοί απο το καπέλο του ταχυδακτυλουργού), το σπίτι μου μου βγάζει όλο προβλήματα τελευταία(που, υποθετω πως, αντικατοπτρίζουν σε υλικό επίπεδο την δική μου κακή ψυχολογία) και γενικά δεν θέλω να ;σχοληθώ γιατι τζάμπα θα μιζεριάσω και με την κατήφεια, τα προβλήματα δε λύνονται και σίγουρα δε θέλω να προσθέσω και την κατάθλιψη σε αυτά.
     
    Οι περισσότεροι συγγενείς μου απεβίωσαν, στους κοντινούς μου δε θέλω να απευθυνθώ, και φίλους όσο να'ναι δεν έχω, γιατί δεν με καταλαβαίνουν οι άνθρωποι και εφόσον δεν με καταλαβαίνουν, τι φιλία να υπάρξει μεταξύ μας? Εντάξει με κάποιους ανθρώπους θα βγούμε για να μην αυτοκτονήσουμε, θα ξεσσαλώσουμε, θα περάσουμε καλά εκείνες τις στιγμές αλλά μετά θα γυρίσουμε στις μοναξιές μας και αυτό δεν είναι φιλία...
     
    Εαν αφήσω όμως αυτο να με επηρεάσει δεν θα μπορέσω να φανταστώ την αλλαγή και δε θα την αναγνωρίσω αρα ο κόσμος δεν θα αλλάξει γιατι θα τον βλέπω γκρίζο και θα εργάζομαι για την διαιώνιση αυτού του γκρί. Και γω θέλω να φύγω, βαρέθηκα, το ηλιακό μου πλέγμα είναι ασταθές. Το θέμα είναι να μην την κάνω για οπουδήποτε, αλλα με σχέδιο και κατεύθυνση. Να έχω προορισμό και αίσθημα ευθύνης αν όχι για μένα για τους γύρω μου, που είτε το πιστεύεις είτε όχι, πραγματικά απο μένα περιμένουν να τους κατευθύνω. Απο κάθε εμένα.
     
    Και τα πράγματα να είναι σκούρα, θα μαζέψεις τις δυνάμεις σου σιγα-σιγά και θα στοχεύσεις για το καλύτερο. Έτσι αλλάζει ο κόσμος και η ζωή μας. Γιατί το σύμπαν είσαι εσύ και εγώ και το τρομαγμένο παιδί στη γωνία που του έπεσε  η ζωή βουνό και τα έχει δει όλα. Εσυ και εγω και οι άλλοι για τα τρομαγμένα παιδιά αυτού του κόσμου υπάρχουμε, ωστε να πάρουν κουράγιο απο εμάς και να μην γίνουν οι νταήδες κάθε είδους που ξέρουμε και σίγουρα δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα.
  • boa @ 12.11.2010 14:03
    "και φίλους όσο να'ναι δεν έχω, γιατί δεν με καταλαβαίνουν οι άνθρωποι και εφόσον δεν με καταλαβαίνουν, τι φιλία να υπάρξει μεταξύ μας? Εντάξει με κάποιους ανθρώπους θα βγούμε για να μην αυτοκτονήσουμε, θα ξεσσαλώσουμε, θα περάσουμε καλά εκείνες τις στιγμές αλλά μετά θα γυρίσουμε στις μοναξιές μας και αυτό δεν είναι φιλία... "
     
    respect Lacorounia...
  • spirit83 @ 12.11.2010 18:17
    Lacorounia prwta apo ola s'euxarhstw gia to omorfo auto keimeno .
    auto pou les gia tous filous  einai akrivws etsi,meta apo kathe syneuresh sthn telikh auto pou menei einai h mona3ia,h ena keno an theleis.
    kai h fash  einai oti milame gia atoma pou ta latreveis. tha ekanes ta panta oxi mono gia autous alla kai gia opoion zhtouse thn vohthia sou.
    to akoma megalyterpo provlhma einai otan auto to ''keno''  to synantas se poly steno sou perivalon kai milaw  gia theious, gia goneis kai aderfia.ekei einai pragmatika poly dyskola.einai stigmes pou nomizw oti oute autoi oi poly dikoi mou anthrwpoi mporoun na me katalavoun.
    genikotera exeis poly dikio kai s'euxarhstw para poly ,mou ekane kalo pou to diavasa.
    KOURAGIO ADERFIA!
     
     
  • Vivikoz @ 13.11.2010 02:05
    Όλα σου τα ερωτήματα Spirit είναι αυτά που με απασχολούν επίσης! Κι έμεινα κι εγώ στο σημείο για τη φιλία Lacorounia! δεν καταλαβαίνει κανείς! φίλοι παλιοί... σα να με γνώρισαν τώρα...
  • farfalinaaa @ 14.11.2010 02:33
    skataaaaa.......................

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...