παρακαλώ περιμένετε...

Πιάνει;

  • kokopuff @ 19.09.2010 01:01
    aaaaaaahhhhh
  • gracemarks @ 19.09.2010 01:30
    με τζοκερ το χεις δοκιμασει?η πιανει μονο στη μπιριμπα?
  • Vivikoz @ 19.09.2010 01:33
    Απάντηση δυστυχώς δε μπορώ να δώσω, το μόνο που ξέρω είναι ότι μου συμβαίνει διαρκώς και δεν ξέρω αν θα γυρίσει και για εμάς ο τροχός... γιατί τα δυνατά μας τα βάζουμε!
  • PetraKark @ 19.09.2010 04:24
    δεν πιστευω πως υπαρχουν πολλα που μας ταιριαζουν μα δεν μπορουμε με τιποτα να τα εχουμε. η δεν μας ταιριαζουν η δεν εχει βρεθει πιθανη λυση στον οριζοντα. ακομα και αυτα ομως που πιστευεις πως σου ταιριαζουν να ειναι λαθος. παντως οταν κατι σου ταιριαζει παντα υπαρχει ενας τροπος να το δεις ωστε να μπορεσεις να το αναγνωρισεις και αυτος ο τροπος ειναι που κουβαλαει και την λυση.
    Απο την αλλη ποσο σιγουροι μπορει να ειμαστε για το τι θελουμε οταν ζουμε σε συναρτηση με 0938203023 αλλους ανθρωπους...
  • pzar @ 19.09.2010 09:54
    μμμμμμμμ γνώριμο μου φαίνεται αυτό που περιγράφεις.....θα σου πρότεινα είτε να χαλαρώσεις είτε να τα δείς με άλλο μάτι-μπορεί και να μη σου ταιριάζουν τόσο τελικά....άντε και καλή τύχη μάγκες!
    υ.γ. στο μεταξύ παρτους τα σώβρακα στη μπιρίμπα
  • piggy137 @ 19.09.2010 11:04
    μηπως οι εμμονές η επιλεκτική αφοσιωση σε συγκεκριμένες επιθυμίες που προσπαθούμε πάση θυσία να πετύχουμε έχει και κάτι απο σκορπιο εκτός απο ιχθύ; Εν τελει όσοι δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε για να μην τρελλαθούμε πρέπει να βρουμε ένα τροπο να ζουμε με το τίποτα και το ανικανοποίητο. Αλλά αυτό ενέχει πάντα το ρίσκο να χάοσυμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό ΄μας και στις ικανοτητες μας να παψουμε να προσπαθούμε θεωρώντας εκ των προτέρων βέβαιη την αποτυχια μας. Και τελικά όλο αυτό καταλήγει σε αυτοεκπληρούμενες προφητείες.  Ο αστρολόγος γι' αυτή τη βδομάδα έλεγε αν δεν μπορείς να εχεις αυτο που αγαπάς αγαπησε αυτο που έχεις. Κι ολο το ψαρισιο κοπάδι αντεδρασε αστραπιαία και δυναμικά θεωρώντας ανεφικτη αυτή τη συμβουλή για τη φυλή μας. Δεν υπάρχει λύση νομίζω παρα μόνο αν κατα τύχη επιθυμήσεις στόχους εφικτούς κι αναπτερωθεί το ηθικό σου.
  • smoox @ 19.09.2010 11:48
    @almira
    Κάνε ένα βήμα πίσω και γίνε πιο γενική, ώστε να μην έχεις αντίσταση. Όταν θέλουμε κάτι το θέλουμε γιατί πιστεύουμε ότι όταν το αποκτήσουμε θα νιώσουμε καλύτερα π.χ. περισσότερα χρήματα=περισσότερη ελευθερία). Τί είναι αυτό που θα σου προσφέρει στη ζωή σου αυτό το οποίο θέλεις και δεν μπορείς (ή νομίζεις ότι δε μπορείς) να έχεις; Επικεντρώσου στο συναίσθημα που θα σου δώσει, γιατί αυτό είναι που θέλουμε στην ουσία (π.χ. φερράρι=γκόμενες=καλοπέραση/αγάπη από το άλλο φύλο/σεβασμός από τους άλλους). Και κάτι άλλο, αυτό που θέλεις δεν το έχει πετύχει ποτέ κανένας πάνω στη γη;
    @tessy1969
    Μικρή σημείωση, με όλο το σεβασμό: Οι τρίτοι να κοιτάνε τη δική τους ζωή, για να μην πω κάτι βαρύτερο. Λαμβάνουμε υπόψη (αν θέλουμε) μόνο τις συμβουλές εκείνων που ζουν πραγματικα καλές ζωές, σύμφωνα με τα δικά μας γούστα πάντα!.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...