παρακαλώ περιμένετε...

υδροχοοσ με διδυμο?

  • smoox @ 15.09.2010 10:43
    Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο και ο φίλος μου Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο. Σχέση πάνω από τρία χρόνια. Καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλο, όντως, αλλά το παράδοξο είναι ότι η σχέση μας κάθε άλλο παρά ομαλή είναι. Μου τη σπάει η αδιαφορία του. Είναι υπερβολικά cool, εκτός εάν ζηλέψει. Κάθε μερικούς μήνες φεύγω από τη σχέση γιατί βλέπω ότι δε δουλεύει και πάντα με καταφέρνει και ξαναγυρίζω (τουλάχιστον είναι σταθερός). Να σημειώσεις ότι το διάστημα 2007 -2010 ο φίλος σου πρέπει να τα είδε όλα. Δεν ήταν και πολύ ο εαυτός του. Κατά πάσα πιθανότητα "βάρυνε" αρκετά. Ο Κρόνος μας άλλαξε τα φώτα.
    Γενικά δεν συμφωνώ ότι Δίδυμοι και Υδροχόοι είναι τόσο πετυχημένος συνδυασμός για σχέση όσο λένε. Όσες φορές μου έχει τύχει, είναι ο καλύτερος συνδυασμός όσον αφορά την επικοινωνία και την κατανόηση, και εκεί που λες ότι βρήκα έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει βλέπεις ότι η σχέση είτε δεν προχωράει ή δεν εξελίσσεται ομαλά.
    Για φιλαράκια πάντως τέλεια! Έχω γεμίσει Υδροχόους!!!
  • evaggelia0 @ 15.09.2010 11:11
    ρε συ ναι!ετσι ακριβως ειμαστε και μεις.ολοι μας λενε πως η σχεση μας δεν ειναι υγιης και εμεις το ξερουμε σιγουρα...αλλα οταν χωριζουμε για λιγο υποφερουμε πολυ και οι δυο και ξαναγυρναμε ο ενας στον αλλον!ειναι κουραστικο να τσακωνεσαι συνεχεια για τα ιδια και τα ιδια και σεις οι διδυμοι εχετε ενα τροπο να πειθετε τον αλλον πως εχει αδικο που μας βγαζει απο τα ρουχα μας!!!!και σ'αυτο που λες και συ,οτι εκει που λες εχω βρει τον αντρα της ζωης μου ξαφνικα λες γιατι ειμαι μαζι του??!και εν το μεταξυ εχω βαρεθει το αντιδραστικο στοιχειο και την εκδικητικοτητα του...και συ ετσι εισαι?
  • evaggelia0 @ 15.09.2010 11:24
    και για το διαστημα που μου ειπες ναι βαρυνε πολυ,ειχε φρικαρει!ολο με πιεζεισ και με πιεζεις
    μου ελεγε...αυτο τωρα θα διορθωθει??
  • smoox @ 15.09.2010 13:16
    Δεν νομίζω να είναι ο Δίδυμος που σας βγάζει τόσο από το ρούχα σας, περισσότερο ο Παρθένος. Τέλος πάντων. Τα πράγματα νομίζω ότι γίνονται καλύτερα από εδώ και στο εξής όσον αφορά στην ψυχολογία του τουλάχιστον. Προσωπικά όσον αφορά στην ψυχολογία μου απέχω έτη φωτώς από πέρυσι. Μακάρι να φτιάξει και η σχέση σας, γιατί η δική μας χλωμό το βλέπω!!!
  • evaggelia0 @ 15.09.2010 21:11
    kai gia th dikh mas to idio vlepw!
  • marys1985 @ 21.09.2010 00:24
    signomi na se rotiso kati smoox please apnta omos diladi otan perase o kronos apo ton oroskopo sou epathes treli zimia psychologika?rotao giati to agori m exei orosk.zygo k tou irthe o kronos k eimaste se fash xorismou i oxi apo tin pleura tou.se parakalo apanta toso xalia htan???

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...