παρακαλώ περιμένετε...

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ;

  • Stardome* @ 22.05.2010 10:34
    Με χαρά να απαντήσω αλλά πάνω σε τι ακριβώς να σας διαφωτίσω σχετικά με τη μηδενική μοίρα; Από τη σκοπιά της σύγχρονης αστρολογίας είναι μια μοίρα όπως όλες οι άλλες. Αν μου πείτε τι έχετε ακούσει ή ποια ακριβώς είναι η απορία σχετικά με τη "μηδενική μοίρα" θα σχολιάσω...
    Τώρα σχετικά με την επιστροφή του Άρη στη γενέθλια θέση του, είναι μια καλή περίοδος για να βάλετε μπρος τις μηχανές και να θέσετε στόχους, να κλείσετε εκκρεμότητες, να πάρετε αποφάσεις. Δράση τώρα, αυτό είναι το μήνυμα της εποχής! Βλέπετε ο Άρης μοιάζει με έναν μικρό πολεμιστή που όλοι κρύβουμε μέσα μας και τώρα ο πολεμιστής αυτός θέλει έξαψη, μάχη, αίμα. Αν τον κλείσετε πάλι μέσα και δεν του δώσετε δράση το μόνο που θα έχετε είναι ένταση, νεύρα και τσακωμούς.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να σας εγγυηθώ τίποτα για την γκαντεμιά που αναφέρετε γιατί αστρολογικά δεν υπάρχει πλανήτης γκαντεμιάς. Μπορώ όμως να σας πω πως με τον Ποσειδώνα να πλησιάζει στον Ήλιο σας, τους επόμενους μήνες ίσως αναγκαστείτε να θυσιάσετε συμπεριφορές/σχέσεις/ανθρώπους/στόχους. Όχι, αυτό δεν γίνεται από σαδισμό. Αντίθετα καλείστε να πάρετε ένα σημαντικό μάθημα, μέσω της συμβολικής λειτουργίας του Ποσειδώνα: ποτέ δεν έχεις μάθει να ζεις αληθινά, αν δεν θυσιάσεις με τη θέληση σου κάτι αγαπημένο ή σημαντικό.
  • elinamale @ 23.05.2010 11:03
    Φεγγαράκι επειδή τα έχουμε ξαναπεί και βλέπω ότι σε απασχολούν τα ίδια πράγματα και σε στοιχειώνει το παρελθόν. Κατανοώ όσα πέρασες αλλά είναι τετελεσμένα και δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Μήπως, αντί να ψάξεις τις απαντήσεις στις διελεύσεις, να απευθυνθείς σε ειδικό ψυχοθεραπευτή για να ξαναβρεις τον εαυτό σου και τη θέση σου σε τούτον τον κόσμο; Φαίνεται ότι τα περιμένεις όλα λες και θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου. Διακρίνω μία μοιρολατρεία. Λογικό μεν, φτάνει δε. Εντάξει με τις απώλειες [που δεν τις ορίζουμε], όλα τα άλλα όμως είναι δική σου επιλογή.
  • FEGGARAKI @ 23.05.2010 12:37
    elinamale...δεν απευνθηνθηκα προσωπικα σε σενα..και δεν υπαρχει λογος για τοση αυστηροτητα...  νασαι καλα ...

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...