παρακαλώ περιμένετε...

Ωροσκοπος Σκορπιος

  • analina @ 20.04.2010 13:15
    ...και έχω να σου πω κι άλλα. Αυτό το απόλυτα καταστροφικό, το τέλος των πάντων, τη δυστυχία την ίδια όταν τα πράγματα γίνονται άσχημα;  Δε  λέω, τα πράγματα γίνονται στ' αλήθεια πολύ άσχημα πολλές φορές και μας ξεπερνάνε, αλλά ένα σωρό άλλοι άνθρωποι που ξέρω τα αντιμετωπίζουνε με άλλους τρόπους, όχι με αυτό το βαρύ, το δραματικό, το απόλυτο.
       Και τη μανία για εκδίκηση όταν νιώθεις όταν σε αδικούνε; Που βγαίνει το κεντρί και τελικά το γυρνάς άθελά σου σ' εσένα; Και αυτή η αίσθηση του αδικημένου που ενεργοποιείται το αλέρτ τόσο συχνά; Και πώς τα ισορροπείς όλα αυτά με το φευγάτο και το αισιόδοξο του υδροχόου; Αυτά είναι τα δράματα...Και να σκεφτείς ότι για χρόνια νόμιζα ότι έχω ωροσκόπο ζυγό...!
  • skarv @ 20.04.2010 15:14
    ice από τη γραφή σου φαίνεται πόσο συνειδητοποιημένη είσαι κι αυτό και μόνο είναι μία κατάκτηση..ο υδροχόος απ΄ότι έμαθα σε σχετική συζήτηση εδώ ( http://www.stardome.gr/tribes/aquarius/17351.html ) με ουρανό κ κρόνο παίζει ανάμεσα στο αιφνίδιο-την αλλαγή και τα όρια,τη δράση και τη συνειδητοποίση..φαντάζομαι πως ο σκορπιός σε δυσκολεύει..το καταλαβαίνω, αλλά μην απογοητεύεσαι..κάτι μου λέει πως ξέρεις να αφομοιώνεις το πώς εξελίσσεσαι..και γι΄αυτό που λες για τις επαναλήψεις,είσαι σίγουρη πώς σε κάθε επανάληψη μπαίνεις με τον ίδιο παλιό εαυτό ή με αυτό που έχεις εξελιχθεί να είσαι;για μένα εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι..
  • ice @ 20.04.2010 20:25
    skarv εχεις δικιο πως καθε φορα μπαινω με διαφορετικο εαυτο σε καθε ιστορια, ευχομαι και ελπιζω να ειναι οχι μονο διαφορετικός αλλα και καλύτερος.... αλλα αυτο που δεν αλλαζει ειναι οι ιστοριες,,,,Πότε όμως θα σταματησω να εξελίσσομαι επιτέλους? Κουράστηκα να εξελίσσομαι μόνη μου...Κουράστηκα να κατακτώ....θελω να κατακτηθω...θέλω να ανήκω...Θέλω από την δική μου εξέλιξη να κερδίσει κάποιος άλλος....Αυτή τη φορά ήμουν τόσο συνειδητοποιημένη που προσπάθησα τοσο πολύ να τα κάνω όλα σωστα. Και τα κατάφερα στο μεγαλύτερο κομμάτι. Το ένιωσα. Ενιωσα εγω απελευθερωμένη από τις εμμονές μου. Αλλά ήρθαν άλλοι εξωγενείς παράγοντες να με ακυρώσουν. Και το κεντρί μου δεν φτάνει μέχρι εκει...
    analina η λίστα δεν τελειώνει.....
    Τουλάχιστον ανήκω στην φυλή των Υδροχόοων...
  • skarv @ 20.04.2010 23:23
    δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω.. το πιο δυσκολο βρε το χεις κανει..τα υπόλοιπα ειναι θεμα χρόνου,dont give up!
  • olgi1983 @ 20.04.2010 23:28
    telika autos o oroskopos tha mas katastrepsei....les den ftanei i afroditi stin partheno kai o kronos ston zugo......pws leei to traoudi...tin wra pou geniomouna...sxolagane oi mires  ............................
  • popo @ 20.04.2010 23:52
    Ice μαζί σου, το ίδιο ζω. Και όχι ακριβώς sequel αλλά επανάληψη του ίδιου επισοδίου ξανά και ξανά. Με άλλου ηθοποιούς, αλλά το ίδιο πράγμα. Σαν και κάποιος να προσπαθεί να μου δώσει ένα μάθημα που δεν λέω να καταλάβω.
    Νιώθω τόσο κουρασμένη από ην επανάληψη.........

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...