παρακαλώ περιμένετε...

υδροχοος γυναίκα λέων ανδρας

  • analina @ 20.04.2010 10:32
    Καλημέρα! Η περίπτωση είναι εύκολη, τα πράγματα είναι απλά. Μία φορά θα εκδηλώσεις θαυμασμό για κάτι που έκανε/ πρότεινε/πέτυχε και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα. Αλλά είσαι σίγουρη;; Μήπως να το ξανασκεφτείς;; Τους έχεις δει πώς κάνουνε όταν (νομίζουν πως) αρρωσταίνουν; Έχεις εσύ τώρα όρεξη να ασχολείσαι συνέχεια μαζί του; Το έχεις πάρει απόφαση;  Άσε που είναι και τόσο ισχυρογνώμονες που θα σου σπάσουν τα νεύρα. Και, μεταξύ μας, είναι και λίγο ανυπόφορο αυτό το κυριαρχικό, σου εύχομαι τα καλύτερα αλλά σας βλέπω να παίζετε ξύλο σύντομα...
  • analina @ 20.04.2010 11:12
    συγγνώμη, μπερδεύτηκα. Ποιός έχει γενέθλια σε λίγες μέρες; ο λέων; πώς γίνεται αυτό;απρίλιο δεν έχουμε ή τα έχω χάσει;; όποιος και αν είναι τέλος πάντων μια χαρά μου φαίνεται η ιδέα σου, καλύτερα κάτι light. και πάρε και κάνα κράνος για σένα.!
  • fairy91 @ 20.04.2010 12:34
    χμμ,,,αν θες την γνωμη μου,,& οι λεοντες οσο και αν το πεζουν full of confidence ειναι ντροπαλοι στα ερωτικα και δεν ειναι ποτε σιγουροι για το αν θα ειναι θετικη η απαντηση οταν προσεγγισουν μια γυναικα και τρεμουν την απορριψη,, και κατι αλλο που μπορει να υπαρχει ειναι κατι που μπορει να  εκκρεμει στην ερωτικη του ζωη και περιμενει να τελιωσει ..
  • analina @ 20.04.2010 13:05
    το προφανές αγαπητή μου!!! "εγώ σου μιλάω και δεν με κοιτάς με το στόμα ανοιχτό, τα μάτια καρδούλες και τα σάλια να τρέχουν στο πάτωμα"!!!
  • analina @ 20.04.2010 13:19
    η αλήθεια είναι νομίζω δεν πρέπει να του το κάνεις αυτό. και το ρόλο του θα του στερήσεις και θα τον ανεβάσεις τόσο που μετά θα κάνει διπλάσιο χρόνο να το ξεπεράσει όταν θα φύγεις γιατί βαρέθηκες. Πάλι τι να πω; μπορεί να είναι ο λέων - εξαίρεση.
  • faelivrin27 @ 25.04.2010 17:45
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑLIΝΑ. ΥΔΡΟΧΟΟΣ + ΛΕΩΝ ΤΡΕΛΗ ΕΛΞΗ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ... ΣΑΝ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΞΗ) ΤΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
     
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...