παρακαλώ περιμένετε...

ΔΟΥΛΕΙΑ;;

  • gpano @ 12.04.2010 20:59
    Με τον Ποσειδώνα να πηγαινοέρχεται στον Ήλιο σας (και στην ακμή του 10ου οίκου που συμβολίζει την καριέρα) δημουργώντας απώλεια, απογοήτευση, θυσία και υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται δεν είμαι σίγουρος για ένα αίσιο τέλος όσον αφορά τα χρήματα που σας οφείλονται. Παρόλα αυτά με τον Δία να περνάει αυτή την εποχή πάνω απο τους  Αφροδίτη/Άρη που έχετε στους Ιχθύς έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε επαγγελματικα και εργασιακά έτσι ώστε να κάνετε το επόμενο εργασιακό σας βήμα- κάνετε κι άλλη μία προσπάθεια για τα χρήματα που σας χρωστάνε ακόμα κι αν δεν τα πάρετε όλα.
    Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο με ραντεβού, ψαχτείτε επαγγελματικά, ρωτήστε, συμβουλευτείτε, αξιοποιήστε τυχόν γνωριμίες σας, ερευνήστε, στείλτε βιογραφικά, κινητοποιηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Μη χάνετε ούτε ώρα αυτή την περίοδο και καλή τύχη.
  • Vivikoz @ 12.04.2010 22:04
    Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το χρόνο σας! θα προσπαθησω όσο μπορω, οπως φυσικα κανουμε ολοι μας... και πάλι ευχαριστω! Σπευδω να παρακολουθησω το ζωδιο μου με τα αγαπημενα μου λιονταρακια!
  • ELENI3 @ 15.04.2010 01:21
    Ε με αυτά τα επαγγελματικά μου ! Ή που θα τρέχω σαν τον Βέγγο ..... ή που θα σκοτώνων μύγες (εδώ και 2 χρόνια κάνω το δεύτερο....μάλλον οι διακοπές όλων των ετών που δεν έκανα .... αλλά χωρίς χρήματα .... δυστυχώς ! )
    Και μήν μου πεί κανείς ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία .... γιατί σε βοηθούν να δυστυχείς ... αξιοπρεπώς !
    Τελικά δεν ξέρω .... να αλλάξω .... χώρο? ή να αλλάξω χώρα ? μπάς και δώ χαίρι ? ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ !
    1.2.1962 18.00

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...