παρακαλώ περιμένετε...

πάλι την έκανα.

  • MichalisVafeias @ 14.02.2010 13:33
    analina, ίσως το ζήτημα δεν είναι ότι έχετε μια εκ γενετής ανωμαλία - θα ήταν ιδιαίτερα βολική εξήγηση αυτή για κάποιον/α με πολύ νερό στο χάρτη του, αλλά εσείς που έχετε τόσο αέρα δεν μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να περπατάτε σε αυτού του είδους τα μονοπάτια.
    Το ζήτημα είναι πως μάλλον για εσάς οι σχέσεις είναι μια υπόθεση όλα ή τίποτα... Και εξηγούμαι ευθύς αμέσως. Με ωροσκόπο Σκορπιό η ζωή σας έχει πιθανόν σπρώξει από μικρή ηλικία να μην θεωρείται τίποτα δεδομένο στις ανθρώπινες σχέσεις (ή και την ζωή γενικότερα). Γι΄αυτό το λόγο είναι πιθανόν όταν ερωτεύεστε να βιώνετε εξ αρχής την ίδια παρόρμηση να εμπλακείτε βαθιά συναισθηματικά με τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας. Την ίδια στιγμή με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (που είναι και ο σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού) το ίδιο μοτίβο που περιγράφηκε παραπάνω γίνεται ακόμη πιο έντονο αφού αυτό που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις είναι έντονο πάθος, συναισθηματικές εξάρσεις, έντονη σεξουαλικότητα. Ενώ και ο Άρης στον 8ο οίκο σας δείχνει πως υπάρχει περίσσεια λίμπιντο και οι σχέσεις είναι έντονες, συγκρουσιακές ή ένα παιχνίδι επιβολής...
    Που είναι το πρόβλημα; Πως αργά ή γρήγορα κάποιος από τους δύο (μάλλον ο σύντροφος σας συνήθως) πατάει φρένο, εξαντλείται, αποτραβιέται. Μην ξεχνάτε πως ζούμε σε μια εποχή που οι σχέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων έχουν από καιρό χάσει το συναισθηματικό τους υπόβαθρο, κάτι το οποίο φαίνεται να μην μπορείτε εσείς να ζήσετε χωρίς.
    Υπάρχει λύση. Θα μπορούσα εδώ να σας αραδιάσω ένα τσουβάλι αερολογίες σχετικά με το πως πρέπει να προστατεύεστε, να είστε πιο εκλεκτική και διάφορες άλλες μπαναλαρίες... Η αλήθεια είναι μια: για εσάς οι σχέσεις και ο έρωτας δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό ή χαλαρό. Θα πρέπει ίσως να εντοπίσετε σε ποιο σημείο της κάθε σχέσης σας φτάνετε να καταργείτε την αυτοπροστασία σας ή την αυτοεκτίμησή σας (ανάλογα ποιο από τα δύο κάνετε) και πολεμάτε μόνη για δύο. Όταν συμβεί αυτό και το κατανοήσετε θα βρείτε και μόνη σας τους τρόπους για να αμυνθείτε.
    Ελπίζω να σας βοήθησα έστω και λίγο να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία... Καλό μεσημέρι.
  • dimi84kara @ 14.02.2010 13:40
    !!
  • analina @ 14.02.2010 20:07
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύ εύστοχη ανάλυση...Μπορεί για κάποιον που το βλέπει απ' έξω να μοιάζει αρκετά ξεκάθαρο, για μένα όμως είναι μια εντελώς συμπυκνωμένη οπτική του μοτίβου που επαναλαμβάνω στις προσωπικές μου σχέσεις, που δεν μπορώ να το αναγνωρίσω ως τέτοιο (και να το αποφύγω) μέσα στο δράμα που στήνω γύρω από τις σχέσεις μου κάθε φορά. Και ακριβώς σ' αυτόν τον δραμακουινισμό που με διακρίνει, τείνω να σκέφτομαι διάφορα τέτοια μοιρολατρικά. Είναι μια ανακούφιση να μη μου φταίνε τα άστρα....! Σας ευχαριστώ για την αισιόδοξη οπτική...

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...