παρακαλώ περιμένετε...

τα φώτα σας;;

  • MissHavisham @ 10.02.2010 14:14
    Πολύ χοντρικά:

    ΑΡΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

    "Η θέση του Άρη στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη αποκαλύπτει πως χρησιμοποιεί κάποιος την ενέργεια στην ζωή του. Τον τρόπο που επιδιώκει και επιτυγχάνει τους στόχους του. Τις αρχηγικές ικανότητες και την φυσική αντοχή. Δείχνει επίσης τον τρόπο που διαχειρίζεται τα συναισθήματα του όταν αυτά ενεργοποιούνται (οργή, φόβος, επιθυμία κ.λ.π.) και την φύση της σεξουαλικής έκφρασης του άντρα." (από τ' Αστρομαθήματα)

    Ο Ποσειδώνας, αμφίσημος ερμηνευτικά πλανήτης, δρα συναισθηματικά και σχετίζεται με το πώς αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος την πραγματικότητα και πώς δουλεύει η φαντασία του (χοντρικά πάντα, ε?)

    Άρης + Ποσειδώνας σε δυσαρμονική σχέση: φυγή από την πραγματικότητα με όχι απαραίτητα δημιουργικό τρόπο (αυταπάτες, αλκοόλ, ναρκωτικά).
    Πρόταση αντιμετώπισης αυτής της δύσκολης γωνίας: καλλιτεχνική διοχέτευση της φαντασίας και σωματική δραστηριότητα για εκτόνωση της ενέργειας του Άρη.

    Τσέκαρε επίσης και οίκους και εννοείται ότι όλα αυτά από μόνα τους δε λένε απολύτως τίποτα, τον γενέθλιο χάρτη σε σύνολο κοιτάμε.
  • MissHavisham @ 10.02.2010 14:25
    Πάλι χοντρικά:

    ΔΙΑΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ:

    "Δίας (Κυβερνήτης του Τοξότη)

    Κυβερνάει: Την κοινωνική μας προσαρμοστικότητα , τη τύχη , τις ιδέες , την υπόσχεση όλων των καλών πραγμάτων.

    Λέξη κλειδί: Επεκτείνομαι

    Συμβολίζει: Την ανώτερη εκπαίδευση , τις ξένες χώρες, , τη θρησκεία , τη προσωπική ηθική , τη προσωπική ανάπτυξη."

    "Πλούτωνας ( Κυβερνήτης του Σκορπιού)

    Κυβερνάει: Την ανανέωση μας , την ικανότητα να ξαναεφεύρουμε τον εαυτό μας, τις λειτουργίες του υποσυνειδήτου μας , την εσωτερική δύναμή μας και την αλλαγή, τη βία, την μυστικοπάθεια, τα ένστικτα, το πάθος.

    Λέξη Κλειδί Μεταμόρφωση

    Συμβολίζει Την ανανέωση, τις κρίσεις, τις αρχές και το τέλος, το κομμάτι της ψυχής μας που χρειάζεται να πεθάνει για να δώσει τη θέση του σε ένα καινούργιο." (και οι 2 αντιγραφές και πάλι από τ' Αστρομαθήματα)

    Δίας+Πλούτωνας σε δυσαρμονική όψη: Ο Δίας είναι εξωστρεφής πλανήτης και ο Πλούτωνας εσωστρεφής. Ο Δίας θα αναγκάσει τον Πλούτωνα να εκφραστεί εξωτερικά και η κακή γωνία λογικά θα εκφράσει τάσεις του υποσυνειδήτου βιαιες και εκρηκτικές (μέχρι και έγκλημα!).

    Και πάλι τσεκάρεις και οίκους και εννοείται δεν τρελλαίνεσαι γιατί όπως σου είπα και πριν αυτά από μόνα τους δε λένε τίποτα, το σύνολο του χάρτη κοιτάς.

    Χαιρετώ!
  • popi1980 @ 10.02.2010 14:48
    kalimera eimai neo melos sto stardome kai tha ithela ta fwta sas!eimai aigokerws me oroskopo partheno...kai vevaia exw sthn partheno selini- ari- dia- krono- lilith kai voreio desmo.ti shmainoun ola auta??lene oti fetos oi parthenoi tha doun prokoph isxuei mias kai exw tosous planites?giati apo ton aigokerw den vlepw asprh mera.euxaristw!
  • dimi84kara @ 10.02.2010 15:17
    ))))))))!!!Aκριβώς στο στοχο MissHavisham!!
  • analina @ 11.02.2010 12:02
    Ευχαριστώ πολύ! Φοβάμαι ότι είμαι λίγο άσχετη για να δω τον χάρτη μου στο σύνολό του και να παρηγορηθώ...ότι αν γλιτώσω από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, και αποφύγω και το έγκλημα, μπορεί και να δω προκοπή...! Άσε που διάβασα κάπου και κάτι τραγικά για την αφροδίτη που έχω σε τετράγωνο με τον πλούτωνα....όσον αφορά τους οίκους πάντως, είναι αφροδίτη και ποσειδώνας στον 2ο, Δίας στον 6ο, Πλούτωνας στον 12ο και Άρης στον 8ο.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...