παρακαλώ περιμένετε...

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

  • fereniki @ 29.01.2010 00:37
    Ο Υδροχοος και ο Καρκινος ειναι δυο εντελως αντιθετα ζωδια ! Η κοινωνικη πλευρα του Υδροχοου μπορει να ερθει σε συγκρουση με τον σπιτογατο Καρκινο. Στον Υδροχοο αρεσει να δεχεται φιλους σε ενα κοινωνικο περιβαλλον, ειναι απροβλεπτος, ευστροφος, ενω ο Καρκινος δυσκολευεται να καταλαβει την ανεξαρτησια του Υδροχοου, ειναι πιο συντηρητικος και προτιμα να καθεται κλεισμενος στο καβουκι του.
    Αρα ειναι ενας δυσκολος συνδυασμος ! Βεβαια για πιο ολοκληρωμενη εικονα μπορεις να δωσεις τα στοιχεια σου [ημερομηνια, ετος, ωρα, τοπος], γιατι ενα ωροσκοπιο ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων. Παιζουν ρολο και οι προσωπικοι πλανητες[ Σεληνη-Ερμης-Αφροδιτη-Αρης- Διας-Κρονος] οπως και οι εξωτερικοι [ Ουρανος-Ποσειδωνας-Πλουτωνας-Β.Δεσμος] και οι οψεις που κανουν μεταξυ τους !
  • dimi84kara @ 29.01.2010 00:56
    ο ωροσκπος καρκινος φερνει πολυ ευαισθησια και κυριως προσκολληση!μιλω ως κριος με ωροσκοπο καρκινο....το συναισθημα κατευθυνει τις ενεργειες μας και η ανασφαλεια μας.ειμαστε ικανοι να παμε πατρα μεσω κρητης για να μη χαλασουμε την ασφαλεια μας.μας επηρεαζει πολυ το ποσο μας αποδεχονται οι αλλοι με αποτελασμα αν νιωσουμε ανεπιθυμητοι-ειτε ισσχυει ειτε οχι- να κλεινομαστε η να κουτσομπολευουμε........επισης ειμαστε και λιγο παρανοικοι να το πω?ενταξει εχουμε ενστικτο αλλα οχι παντα.......ψαχνω να βρω τι καλο μπορει να μας δινει ο καρκινος ωροσκοπος και δυσκολευομαι να βρω......ισως το οτι ειμαστε γλυκοι πολλες φορες-μεχρι να παρεξηγηθουμε με κατι- και το οτι εχουμε ενσυναισθηση????τι να πω κουραγιο....εσυ εχεις και καρμικη σχεση με καρκινους που σημαινει οτι ο ωροσκοπος στον καρκινο δε θα σου ειναι τελειως αχρηστος..γιατι τα ζωδια που εχουμε καρμικη σχεση κατα καποιο τροπο εχουν κατι που μας λειπει..αλι σε μενα που δεν εχω καμια επαφη με καρκινο..εκτος οτι πλεω στο νεερο στο ωροσκοπιο μου..
  • dimi84kara @ 29.01.2010 01:02
    ισως ενας αιγοκερως που ειναι ο εβδομος οικος μας μας δικαιωσει για ολα αυτα που τραβαμε με αυτον τον ωροσκοπο!!!
  • vAIRsiFIRE @ 29.01.2010 09:21
    Φωναξε κανεις??
    Λοιπον.. απο αστρολογικης σκοπιας δεν θα το πιασω το θεμα διοτι υπαρχουν εμπειρα ατομα εδω μεσα και εγω δεν ειμαι ενα απο αυτα..
    Απο προσωπικη σκοπια ομως, οντως η ευασθησια του καρκινου ειναι ανυποφορη μερικες φορες για εναν υδροχοο. Υπαρχουν φορες που νιωθεις σαν Dr Jekel and Mister Hide?? Εγω προσωπικα ναι.. Υπαρχουν συζητησεις αμετρητες.. πιανω κουβεντα μονη μου (αλλα αυτο νομιζω ολοι μας πανω κατω το κανουν)
    Η κουβεντα ομως παντα ξεκιναει απο τον υδροχοο που προσπαθει να εκλογικευσει το συναισθημα του καρκινου. ο Υδρο μαλωνει τον καρκινο και ο καρκινος προσπαθει να κανει τον ψυχρο υδροχοο να δει τα παργματα απο την δικη του συναισθηματικη σκοπια..

    Μην απογοητευεσαι ομως.. Θεωρω προσωπικα οτι με φερνει σε μια ισορροποια. Ξερω πλεον και καταλαβαινω τις αντιδρασεις μου.. χωριζω την σκεψη απο το συναισθημα και λεω "Σαν υδροχοος, πιστευω αυτο αυτο και αυτο και ετσι ειναι το σωστο (αλαζονεια) αλλα σαν καρκινος απο την στιγμη που ΝΙΩΘΩ ετσι, δεν μπορω να αποκλεισω το συναισθημα"

    Οποτε ερχομαι και τους κανω να συναντηθουν στα μισα και να βρουν μια μεση λυση που α) να μην ειναι εντελως λογικη/ψυχρη και
    β) να μην ειναι εντελως βασισμενη στο συναισθηματικο δραμα.

    Κατα την γνωμη μου, δεν ειναι ασχημο, υπαρχουν και πολυ χειροτερα. ολα ειναι το πως θα το διαχειριστεις εσυ.. και ας μην ξεχναμε οτι ολος ο χαρτης παιζει ρολο στην προσωπικοτητα καποιου οχι μονο ο ηλιος και ο ωροσκοπος..
  • sexrazat @ 30.01.2010 01:26
    καταρχην ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας .Λιγο πολυ εχω πολλα κοινα με αυτα που αναφερατε .Ευαισθητη , ανασφαλης πολυ , με νοιαζει πολυ να ειμαι αποδεκτη απο τους αλλους , απολυτη σε πολλα , και αν κολλησω καπου κολλησα....δυστυχως .
    dimi84kara κατι ειπες για καρμικη σχεsh οτι εχω με τους καρκινους ? αυτο που το ξερεις ?
  • dimi84kara @ 30.01.2010 03:52
    εχουμε καρμικη σχεση με το επομενο και προηγουμενο ζωδιο απο το συμπληρωματικο μας-το απεναντι.εσυ εχεις λεων απεναντι αρα καρμικη με καρκινο και παρθενο.οποτε κατι παιρνεις απο το καρκινο που σ χρειαζεται..........
  • dimi84kara @ 30.01.2010 03:55
    πες μου οτι εχεις και σεληνη στην παρθενο και εισαι σουυπερ!!
  • faith @ 30.01.2010 19:47
    χαχαχα αυτή είμαι γω, Ήλιος Υδροχόος, ωροσκόπος Καρκίνος, σελήνη στην Παρθένο. Πού είναι το καρμικό σ'όλο αυτό αλήθεια?
    By the way θα συμφωνήσω απολύτως με vAIRsiFΑIRE

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...