παρακαλώ περιμένετε...

ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ!!!!

  • Fob51 @ 14.12.2009 18:28
    Ξερεις οτι τα αιτηματα των ζωδιων ειναι διαφορετικα.Το οτι ομως ο ωροσκοπο σου ειναι με τον ηλιο και τη σεληνη του ειναι καλο. Με τις Αφποδιτες εχετε καλη επικοινωνια.Το ιδιο περιπου και με τον Αρη.Μπορειτε να συννενοηθητε ως προς τη δραση.Προς τι ομως ολ αυτα? Δεν σε πηρανε τα χρονια Η δοκιμη δωρεαν.Παντως με προβληματιζει το γεγονος οτι ζητας πληροφοριες.Κατι δε σου παει καλα.Μηπως ητανε σκοπιμο να πας γι αλλα χωρις ερωτηματικα?????
  • ETOIL @ 14.12.2009 18:28
    Μην κανεις τιποτα με το φιλο του, απ' οτι καταλαβαινω δεν σου αρεσει. Αυτο που μας ελκει ειναι παντα πιο δυνατο.
  • konstans @ 15.12.2009 10:47
    Etoil και Fob ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Εtoil bingo εννοείται ότι δεν μου αρέσει ο φίλος του αλλά αυτός είναι το πρόβλημα γιατί μέσω αυτού έχουμε γνωριστεί και δεν με αφήνει σε χλωρό κλαρί!!! Και ο Υδροχόος τηρεί πολύ διακριτική στάση.... γιατί δεν είναι απλά κολλητοί αλλά κ...ς και βρακί!!!!
    Το θέμα είναι Fob ότι παλιότερα χωρίς να ασχολούμαι σε λεπτομέρειες με αστρολογία είχα γνωρίσει άντρες Υδροχόους και είχα υποσχεθεί να μην ξανασχοληθώ λόγω ασσυνενοησίας. 'Ενιωθα ότι ποτέ δεν καταλάβαινα τι θέλουν και αν θέλουν κάτι!
    Οπότε τώρα επειδή ακριβώς κάτι μου πάει πολύ καλά, πες το και προαίσθημα, ήθελα να ρωτήσω γιατί εκτός από το ζώδιο ξέρω ότι παίζουν και άλλα στοιχεία ρόλο... για να πάρω το πράσινο φως ...
    Όσο για τα ερωτηματικά πάντα ρωτάω και αναλύω και σκέφτομαι δυστυχώς, ασχετά αν κάτι μου φαίνεται καλό ή κακό...
    Και πάλι ευχαριστώ και καλή σας μέρα.
  • ETOIL @ 15.12.2009 13:20
    Ολα τα στοιχεια του χαρτη μας ειναι σημαντικα, και δειχνουν τις τασεις μας, οσο πιο ακριβη ειναι ακομα καλυτερα.
  • konstans @ 15.12.2009 14:32
    Δυστυχώς δεν έχω ώρα γέννησης δική του για να ξέρω ωροσκόπο και οίκους αλλά νομίζω ότι και στοιχεία όπως οι Β.Δ. παίζουν ρόλο και οι θέσεις των πλανητών. Από ότι έχω διαβάσει για Β.Δ. στους διδύμους μαθήματα ζωής μπορούν να πάρουν και από τους Υδροχόους και μόνο ο κλήρος της τύχης ο δικός μου είναι σε Υδροχόο (που από ότι έχω διαβάσει είναι δείκτης προσωπικότητας και εξηγεί σημεία του χάρτη που είναι ανεξήγητα) και η Λίλιθ.
    Μεγαλώνοντας έχω καταλάβει ότι οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε καλούπια αλλά χρωματίζονται από αυτές τις τάσεις που αναφέρεις και μπορείς να βρεις φόρμες και διαδρόμους επικοινωνίας βασιζόμενος π.χ. στον ωροσκόπο ή στον Αρη που βρίσκονται σε συναφείς ενέργειες και να μπεις για λίγο στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας του άλλου.
    Αν βέβαια υπάρχει αυτό το κανάλι, να το ξεχορταριάσεις και να το δοκιμάσεις.
    Για αυτό ρώτησα επειδή τολμώντας εκεί που έχει νόημα μπορείς να βρεις και να ανακαλύψεις θέματα δικά σου και άγνωστα και συναισθήματα και τρόπους σκέψης που θα σε πλουτίσουν.
    Το εκλαμβάνω λοιπόν σαν θετικό τη μίνι ανάλυση για να τολμήσω σε ένα παρξηγημένο ζώδιο!!
    Και πάλι ευχαριστώ.

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...